ahahahah 8. günde yani çarşamba günü tartılacağım ama ben hiç heyecanlı değilim
diyeti bozmasam heyecanlı olurdum
hatta şimdiden yaptığım kaçamakları söyliyim her gün not alıyorum ordan bakıp yazıcam şimdi
1. günümde 3 y.k bulgur pilavı ve taze fasulye yemeğinin suyundan 5-6 kaşık kaçamak yaptım, 2. günümde sıfır kaçamak, 3. günümde 2 dilim kepek ekmeği ve çubuk kraker yedim, 4. günümde 1 dilim kepek ekmek ve 500 gram kadar çiğköfte 3 adet küçük lavaş, 5. gün elma diyetini uygulamadım
ay yazarken çok utandım ama yalansız konuşucam kaçamak yapsam da söylicem demiştim ne kadar utansam da söyledim hahahahshsh
sadece 2. gün kaçamak yapmamışım ahahahsh şaka gibi.. bugün 6. günüm ve devam ediyorum tartılana kadar da kaçamak yapmamak için direnicem.. az buçuk kilo verdiğimi hissediyorum ama ben 1 hafta da 5 kilo vermeyi planlıyordum fakat kaçamaklar yüzünden planladığım gibi 5 kilo vermem imkansız çok çok az bi şey verdim galiba
neyse iç karartmak yok sadece şunu farkettim ki artık hiç gücüm kalmadı çok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi sürekli bi uyuma halim var zaten sporu sevmem sırf sıkılaşmak için yapıyorum ama spor yapmaya kalkana kadar canımdan can gidiyor resmen çok sersemledim. ne kadar bu açlığa ve bitkinliğe katlanabilirim bilmiyorum ama az bi sürem olduğu için bugünden itibaren elimden gelenin en iyisini yapmak zorundayım.. sadece güzel günleri düşünmeye çalışıyorum ama inanılmaz mahvetti beni bu ya hissettiklerimi tarif etmek imkansız.. neyse karamsarlığa kapılmayacağım bir şekilde başarmak zorundayım
1-2 gün daha dişimi sıkacağım ama baktım olacak gibi değil tartı gününden sonra listeye sabahları sadece haşlanmış yumurta ekleyeceğim..