Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sahurda da yemelisin 1 dilim kepek ekmek ve elma yoksa zorlanabilirsin istersen dene bir iki günTeşekkür ederim canım İftarımı 1 dilim çavdar ekmeği 2 kaşık yemekle felan açsam sonra full elma yesem sahur yapmasam dayanırmıyım
O zaman bugün başlıyoruzBence sahurda da yemelisin 1 dilim kepek ekmek ve elma yoksa zorlanabilirsin istersen dene bir iki gün
O zaman bugün başlıyoru
Bende yarın sabah başlıyorum ozaman kilomu da sabah tartılıp yazarımTamam bende yarın sabah başlıy
Birlikte başlayacağım arkadstan ses çıkmayınca normal diyete başladım. Cmrtsi tartılınca bilgi verirmisiniz bende pazartsi başlamayı düşünüyorum ama gece aç yatamıyorum nasıl yapacağım bilmiyorum siz yeşil elmamı yiyorsunuzŞu an aktif biri var mı topikte merak ettim. Ben elma diyetinin 4.günündeyim. Cumartesi sabah tartılacağım. Açıkçası gece acıkmaları hariç baya iyi gidiyor.
Tabi yazarım kesinlikle Evet yeşil elma yiyorum. Ben de gece çok zorlanıyorum ama yavaş yavaş alışıyor insan gerçektenBirlikte başlayacağım arkadstan ses çıkmayınca normal diyete başladım. Cmrtsi tartılınca bilgi verirmisiniz bende pazartsi başlamayı düşünüyorum ama gece aç yatamıyorum nasıl yapacağım bilmiyorum siz yeşil elmamı yiyorsunuz
İnşallah başlayınca alışırım bendeTabi yazarım kesinlikle Evet yeşil elma yiyorum. Ben de gece çok zorlanıyorum ama yavaş yavaş alışıyor insan gerçekten
Siz sabahları kahvaltı yapıyor musunuz yoksa sadece yeşil alma ve sıvı mı içiyorsunuzTabi yazarım kesinlikle Evet yeşil elma yiyorum. Ben de gece çok zorlanıyorum ama yavaş yavaş alışıyor insan gerçekten
Ben saat 13 te bir dilim lifli tam tahıllı ekmek 1 dilim peynir 1 domates 1 salatalık 1 bardak süt tüketiyorum. Sonra saat 15 te 2 elma, 17 de 2 elma, 19. 30 gibi tekrar iki elma yiyip 20. 00 da yemeyi bırakıyorum. Aralıklı oruç gibi.Siz sabahları kahvaltı yapıyor musunuz yoksa sadece yeşil alma ve sıvı mı içiyorsunuz
Umarım ben de tartıdan bekliyorum bir güzellikAnladım pazartesi başlayacağım bakalım sizden güzel haberlerinizi bekliyorum
Gelir bir güzellik merak etmeyin kaç gün sabretmişsiniz mutlaka vermişsinizdir bence bi 5 kiloUmarım ben de tartıdan bekliyorum bir güzellik
Ay umarım insanlar farkediyor ben de hafif hissediyorum ama çok heycanlıyım. Düğüne kadar 70 bari olsam diyorum en son tartıldığımda 89 küsürattım. Düğün temmuzda olursa umarım bu elma diyetinden umutluyumGelir bir güzellik merak etmeyin kaç gün sabretmişsiniz mutlaka vermişsinizdir bence bi 5 kilo
Bendede insülin direnci var ilaç kullanıyorum bu hafta normal diyete başladım kendimi alıştırayım pazartsi size eşlik edicem. Bende yorumları çok okudum baya güzel sonuç alanlar olmuş. Temmuza kadar bence istediğiniz sonucu alırsınız mutlakaBu diyeti ilk yapanları vs okudum baya haftada 8 kilo veren var. Benim insülin direncim var 8 olmaz gibi geliyor ama daha önce diyetisyene de gittim sağlıklı diyet falan diye haftada 1 kilo 2 kilo vererek yapamıyorum ben bu işi. Hem çabuk sıkılıyorum hem çok sabırsızım.
Ay süper o zaman heyecanla bekliyorum birlikte yapmayı. Ben de öncesinde 1 hafta kadar porsiyon kontrolüyle başladım bir anda cidden zor çünküBendede insülin direnci var ilaç kullanıyorum bu hafta normal diyete başladım kendimi alıştırayım pazartsi size eşlik edicem. Bende yorumları çok okudum baya güzel sonuç alanlar olmuş. Temmuza kadar bence istediğiniz sonucu alırsınız mutlaka
Evet birden çok zor oluyor böyle alıştırıyorum kendimi az yiyerek Pazartesi seninleyim diyette cumartsi güzel haberlerini bekliyorumAy süper o zaman heyecanla bekliyorum birlikte yapmayı. Ben de öncesinde 1 hafta kadar porsiyon kontrolüyle başladım bir anda cidden zor çünkü