- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
Harika gitmiş yine de, ben Antalya'dayım burası felakettt aşırı ötesi sıcak ve tansiyonum düşüyor benim sıcaklarda,pek dayanmıyorum gündüz açlığa, elma diyetine karar vermiştim ama düşünce yine tansiyon, bayılmaktansa bir şeyler yiyeyim dedim yedim maalesef. Şimdi 24 saatlik water fastinge başladım. (/zaten en uzun yapabildiğim buBenimde boy 1.57 kilo 20 günde 76.800 den 72.700 indi Isvec diyeti yaptim sonra elma diyetine basladim Ama elma diyeti sanki fayda etmedi gibi O yuzden bugun hollywood diyetine basladim Umarim istedigin kiloya ulaşırsın
O nedir ki?Harika gitmiş yine de, ben Antalya'dayım burası felakettt aşırı ötesi sıcak ve tansiyonum düşüyor benim sıcaklarda,pek dayanmıyorum gündüz açlığa, elma diyetine karar vermiştim ama düşünce yine tansiyon, bayılmaktansa bir şeyler yiyeyim dedim yedim maalesef. Şimdi 24 saatlik water fastinge başladım. (/zaten en uzun yapabildiğim bu) acayip yağ yanıyor water fastte. ☺
Sadece su tüketiyorsun, başka bir şey girmiyor mideye...... Ama insan hafifliyor. Acıkmıyorsun ama eğerki duygusal açlık yaşayan biriysen biraz zor oluyor tabi ☺ ben yarısını uyku zamanına denk getiriyorumO nedir ki?
Cok sagliksiz geldi banaSadece su tüketiyorsun, başka bir şey girmiyor mideye...... Ama insan hafifliyor. Acıkmıyorsun ama eğerki duygusal açlık yaşayan biriysen biraz zor oluyor tabi ☺ ben yarısını uyku zamanına denk getiriyorum
Dimi aynen. İnanır mısın ne kadar az yersem o kadar sağlıklı ve mutlu hissediyorum ☺ yavaştan başladım önce 5er saat açlık sonra 8-10 falan, bir gün 24 başardım. İştahımı daha da kesince elma diyetine gececeğim inşallah. Bugün çok hazır hissetmiştim ama sıcaklığın azizliğine uğradım . artık bir dahaki sefere başarırsam yazarım buraya. Ama burada iki haftada 16 kilo veren varmış sıla 55gelini diye. Onunla konuşmak isterdim nasıl başardı ☺Cok sagliksiz geldi bana
Ama zayiflamak icin neler yapmiyoruzki
Water fasting ben de yapıyorum arada bir en uzun 5 gün yaptım. ben de hiçbir sağlık sorunu oluşmadı. sadece besin almadığım için enerji düşüklüğü oluyor. Ama aşırı hafif hissettiriyor. O nedenle hala yapıyorum. Şişmiş gibi hissettiğimde çok yardımcı oluyor.Dimi aynen. İnanır mısın ne kadar az yersem o kadar sağlıklı ve mutlu hissediyorum ☺ yavaştan başladım önce 5er saat açlık sonra 8-10 falan, bir gün 24 başardım. İştahımı daha da kesince elma diyetine gececeğim inşallah. Bugün çok hazır hissetmiştim ama sıcaklığın azizliğine uğradım . artık bir dahaki sefere başarırsam yazarım buraya. Ama burada iki haftada 16 kilo veren varmış sıla 55gelini diye. Onunla konuşmak isterdim nasıl başardı ☺
Evet gerçekten. Ama 1 günden fazla dayanamıyorum. Psikolojik herhalde.zamanla aşacağım inşallahWater fasting ben de yapıyorum arada bir en uzun 5 gün yaptım. ben de hiçbir sağlık sorunu oluşmadı. sadece besin almadığım için enerji düşüklüğü oluyor. Ama aşırı hafif hissettiriyor. O nedenle hala yapıyorum. Şişmiş gibi hissettiğimde çok yardımcı oluyor.
Ne durumdasınız acaba?selam hanımlar 73.6 kg ile bugun başladım.asıl hedefım 53 ama bakalım nereye kadar ılerleyebılecegım.varmı bana eşlik edecek olan.
Hadi bakakım, işe yararsa bir cesaret ben de başlayabilirimBen de bugün elma diyetine basladim hafta hafta kilomu yazarim.
Başlangıç 79
Sabah tartildim 67.0. Bugun kahvaltida peynir zeytin yumurta yedim. Sonra saat basi 1 elma toplamda 4 elma. Artik hicbirsey yemem yarin sabaha kadar. Yarin sonuc iyi olur insallah.