Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın başlasak olur mu tatlımSlm millet ben yillar önce bu diyeti uygulayip cok guzel kilo vermistim dun itibariyle gene basladim insalla iyi gider
Dun cok kacamak yaptim ama bugun devam
1. Gun kilom 67
2. Gun 66.4
Bena eslik etmek isteyem varsa beklerim
Herkese bol eksiler
Merhaba ben bugun basladim ama baslangic olarak iyi degildi.61.7 ile basladim.sabah bir dilim ekmek zeytin peynir ve meyve cayi ictim.saat 11 gibi bir yesil elma.aralarda bol bol su ve cay ictim.ama yesil cay degildi almayi unutmusum.oglen olunca esimin israriyla yemek yedim 3-4 kasik mercimk corbasi ve 3-4 kasik pilav.saat 4 te bir elma.aksam 6 da kucuk dondurma.ve saat 9 da ancak bir kase dolusu karpuz.su icmeye devam ediyorum.bakalim haftaya pazartesi nasil olacak.merhaba, su an bu diyeti uygulayan var mi?
ben bugun basladim, sohbeti devam ettirmek ve bana katilmak isteyen varsa buyursun :)
Merhaba ben bugun basladim ama baslangic olarak iyi degildi.61.7 ile basladim.sabah bir dilim ekmek zeytin peynir ve meyve cayi ictim.saat 11 gibi bir yesil elma.aralarda bol bol su ve cay ictim.ama yesil cay degildi almayi unutmusum.oglen olunca esimin israriyla yemek yedim 3-4 kasik mercimk corbasi ve 3-4 kasik pilav.saat 4 te bir elma.aksam 6 da kucuk dondurma.ve saat 9 da ancak bir kase dolusu karpuz.su icmeye devam ediyorum.bakalim haftaya pazartesi nasil olacak.
Cok iyi.sabah 61.2 idim.kahvaltiyi yaprim bir dilim bugdqy ekmek.ve simdi elmami yiyorum.suya devam...Iyi aksamlar, benim günüm iyi sayilir. Elmalarimi yedim (4 tane) yedim cayimi ictim (2) ve 2 lt su. taaaaaaaaki aksam 8’de bir yarim parca borek yedim
Birde regl dönemim, bakalim haftaya neler olacak
Baslangic kilom 78
Cok iyi.sabah 61.2 idim.kahvaltiyi yaprim bir dilim bugdqy ekmek.ve simdi elmami yiyorum.suya devam...
Pes etmemeye calsiiyorum ama bugun oglen cok halsizlestim.isyerinde sanki biraz zorlaniyorum.kosturmacayla geciyor.1 kase salata yedim.aksam da sunnet yemegi derken bugun olmadi.ve elmayi o kadar zor yiyorum ki ekşi olunca zor gidiyor.ben surekli tartiliyorum.az once tartildim 61.6 olmusum.ama yine devam diyete....Merhaba Irmak, ben birsey yiyemedim bu sabah elmami yiyorum simdi
Pes etmek yok
Sabah dayanamadim tartildim 77,2 kg
-0,8kg
Dun demistim sabah tartilinca yazarim diye
Evet tartildim ve 74 kg geldim Şaka gibi +200 gr almisim Butun gun yedigim kucuk bi tost 6 elma 1 bardak yesil cay 1 nescafe 2si bir arada ve kilo almisim
Bilmiyorum belki isvec diyetinden yeni ciktigim icin atacak ödem falan kalmamistir Bugun yürüyüş yapmayada calisacagim Bakalim farkedecek mi?
Yarin sabah tekrar yazarim
Benimde boy 1.57 kilo 20 günde 76.800 den 72.700 indi Isvec diyeti yaptim sonra elma diyetine basladim Ama elma diyeti sanki fayda etmedi gibi O yuzden bugun hollywood diyetine basladim Umarim istedigin kiloya ulaşırsınSelam arkadaşlar, ben de başlamak istiyorum artık canıma tak etti, bugün az bir şey yedim ama onu saymasam da olur. Şu dakikadan itibaren başlıyorum 10 kilo versem yeter şimdilik.
Boy: 1.55
Kilo: 74 maalesef
Hadi bakalım bugün salı
Cumaya kaç gram gidecek ☺