Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben aralarda yemeye çalışıyorum.Gun boyu elma yiyemedim ne yazık ki.6 kilo vericem artık yavaş olsun ne yapım.Slm bugun itibariyle bende basladim
65.2 kilo ile.
Daha öncede yapmistim ve iyi sonuc almistim
Ins yine basaririm
Merhaba,
Ben de buradan etkilenerek, biraz da değiştirerek başladım.
7 Ekim sabah 85 kilo ile başladım. Bu sabah 84'e gelmiştim.
5 gün de 5 kilo vereyim diye bir gayretim yok ama ne kadar hızlı verirsem o kadar iyi, evlilik, doğum 7 senedir bu kilolardayım. İlk kez bu kadar ciddi diyete başladım diyebilirim, artık tak etti
3 gündür sabah 07.00'de uyanıyorum, 1 tatlı kaşığı aspir yağı arkasından 1 tatlı kaşığı elma sirkesi içiyorum, ardından yarım litre kadar su (sularımın içine bir kaç yıldır, ingiliz karbonatı koyuyorum, içimini rahatlatıyor.)
Sonra 1 yumurta ve 1 domatesle menemen yapıp, 1 dilim ekmekle yiyorum. bir yandan da yeşil çay + soda + yarım limon (dukan bira) karışımını hazırlıyorum.
Gün içinde dukan birayı çok zor tüketiyorum çünkü bitki çayını sevmiyorum ama bitiriyorum. ek olarak günde 2 litre su içiyorum.
09.00'da 1 sade duble türk kahvesi tüketiyorum.
acıktıkça elma tüketiyorum, bugün 3. gündür, günde 5 elmayı hiç geçmedim. öğlen yemeklerinde çorba kasesi kadar salata tüketiyorum.
Saat; 15.00 civarı da 1 sade duble türk kahvesi tüketiyorum.
Günde ara ara 3 tane de kuru incir yedim.
Akşam yemeğinde de bol salata ve çorba kasesinde sebze yemeği ekmeksiz tüketiyorum ama kase dolu olmuyor.
Dün akşam midemden sesler gelerek uyudum, tabii yapacak bir şey yok, mecbur bu şekilde devam etmek zorunda.
Bu arada çalışıyorum, yarım saat yürüyorum eve gelirken. (dünden beri :/ )
2 hafta devam edeceğim bu şekilde. gelişmeleri yazarım.
Herkese bol iradeli günler dilerim.
Azminiz daim olsun ben bir türlü uyum sağlayamadım. Güzel program gerçektenTekrar merhaba,
Ben bu mesajı 9 Ekimde yazmışım. Aralık ayı sonuna kadar, tam uyduğum söylenememekle birlikte 79,7 kiloya geldim. 3 Ocak itibariyle de bir arkadaşım vasıtasıyla facebook grubu bulunan Ahmet Apa'nın grubuna katıldım ve oradan edindiğim bilgi ve onların programlarına uyarak bir takvim çıkarttım kendime, seviye seviye uygulanan bir program; geçen hafta 73,7'ye geldim, 1 haftadır da aynı kilodayım, sanırım bir direnç yaşıyorum. Ramazan ayına kadar azimle devam edeceğim inşallah.
Eşimle beraber başladık, o 121,6 ile başladı, 112,8'e indi, daha kilolu olduğu için daha fazla verdi sanırım, şu anda yürüyüş ya da spora başlayamadık, başlasak daha da iyi olurdu.
Başladımızmı acaba nasıl gidiyor?Bu diyet güzel kilo verdiriyor daha önce 5 günde 5 kilo diyeti ve arkasından elma diyetiyle 60 kilodan 46 ya düşmüştüm. Şimdi gene arka arkaya yapicam 66.5 la başladım haftaya da bu diyet ^^
O tür beslenmede elbette ise yarar ama önemli olan sonra o kiloyu geri almamakBen de yapmaya başlayacağım yarın sabahtan itibaren. Şu an 77 kiloyum. Hedef kilom 60 ... Ama eski konuşmalarıın hepsini okuyamadığım için kimin ne kadar kilo verdiğini göremedim. Hala burda olan ya da o yazıları okuyan arkadaşlar söylermisiniz ortalama ne kadar kilo verilmiş, işe yaramışmı
O tür beslenmede elbette ise yarar ama önemli olan sonra o kiloyu geri almamak