Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar.. ben elma dıyetini yapmıştım .. 8 günde 6 kg vermiştim .. hiç ekmek yememiştim.. meğerse tost yiyin diyormuş :) ama önemli olan bu diyeti yaptıktan sonraki süreç.. çünkü eski beslenme duxememi dönüp 6 verip 15 geri almıştım..
diyet bittikten sonra İF beslenmeye başlayacağım.. benimle yarın başlayacak olan var mı ? varsa bekliyorum

Yarın başlamak istiyorum ama benim sıkıntım başlamak değil devam ettirememek lütfen birbirimize baskı yapalim ki bende birakmayayim

sabah sağlıklı bir kahvaltı yapıp ondan sonra yeşil elma diyeti yapsak sence bu şekilde etki eder mi

Kızlar elma diyeti de iyi tabi ama ben Kpop diyetleriyle elma diyetini iki katı kilo verdim. Tabi korona da aldım şimdi tekrar başlayacağım. Ilgilenen varsa detaylara girerim. Üstelik meyve de var protein de karbonhidrat da. Sadece miktarlar az

selam kızlar bu foruma sırf bu başlık için üye oldum bu diyete başlayalı 3 gün oldu. 94.300 ile başladım 92.200 ile devam ediyorum. neredeyse aç geziyorum ama herhangi bir sıkıntı yaşamadım. + spor ile de destekliyorum. günde 50 mekik vs. 40 günde hedefim 75e inmek.. umarım başarırım 4 gün sonra görüşmek üzere azminiz sağlam olsun :)

Merhaba diyete devam ettiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…