Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Slm millet ben yillar önce bu diyeti uygulayip cok guzel kilo vermistim dun itibariyle gene basladim insalla iyi gider
Dun cok kacamak yaptim ama bugun devam
1. Gun kilom 67
2. Gun 66.4
Bena eslik etmek isteyem varsa beklerim
Herkese bol eksiler

Slm millet ben yillar önce bu diyeti uygulayip cok guzel kilo vermistim dun itibariyle gene basladim insalla iyi gider
Dun cok kacamak yaptim ama bugun devam
1. Gun kilom 67
2. Gun 66.4
Bena eslik etmek isteyem varsa beklerim
Herkese bol eksiler
yarın başlasak olur mu tatlım

merhaba, su an bu diyeti uygulayan var mi?
ben bugun basladim, sohbeti devam ettirmek ve bana katilmak isteyen varsa buyursun :)

merhaba, su an bu diyeti uygulayan var mi?
ben bugun basladim, sohbeti devam ettirmek ve bana katilmak isteyen varsa buyursun :)
Merhaba ben bugun basladim ama baslangic olarak iyi degildi.61.7 ile basladim.sabah bir dilim ekmek zeytin peynir ve meyve cayi ictim.saat 11 gibi bir yesil elma.aralarda bol bol su ve cay ictim.ama yesil cay degildi almayi unutmusum.oglen olunca esimin israriyla yemek yedim 3-4 kasik mercimk corbasi ve 3-4 kasik pilav.saat 4 te bir elma.aksam 6 da kucuk dondurma.ve saat 9 da ancak bir kase dolusu karpuz.su icmeye devam ediyorum.bakalim haftaya pazartesi nasil olacak.

Iyi aksamlar, benim günüm iyi sayilir. Elmalarimi yedim (4 tane) yedim cayimi ictim (2) ve 2 lt su. taaaaaaaaki aksam 8’de bir yarim parca borek yedim
Birde regl dönemim, bakalim haftaya neler olacak

Baslangic kilom 78

Iyi aksamlar, benim günüm iyi sayilir. Elmalarimi yedim (4 tane) yedim cayimi ictim (2) ve 2 lt su. taaaaaaaaki aksam 8’de bir yarim parca borek yedim
Birde regl dönemim, bakalim haftaya neler olacak

Baslangic kilom 78
Cok iyi.sabah 61.2 idim.kahvaltiyi yaprim bir dilim bugdqy ekmek.ve simdi elmami yiyorum.suya devam...

Merhaba Irmak, ben birsey yiyemedim bu sabah elmami yiyorum simdi
Pes etmek yok

Sabah dayanamadim tartildim 77,2 kg
-0,8kg
Pes etmemeye calsiiyorum ama bugun oglen cok halsizlestim.isyerinde sanki biraz zorlaniyorum.kosturmacayla geciyor.1 kase salata yedim.aksam da sunnet yemegi derken bugun olmadi.ve elmayi o kadar zor yiyorum ki ekşi olunca zor gidiyor.ben surekli tartiliyorum.az once tartildim 61.6 olmusum.ama yine devam diyete....

Selam hanımlar Bende bugün yesil elma diyetine basladim Sabah ac karnina yesil cay ictim Tam bugday ekmegi ile yapılmış 1 tost yedim Daha sonra 3 ve 6 da 3'er elma yedim Elmalar kucuktu oyuzden 3
Ve simdide yesil cay hazirliyorum Soguk buzlu cay olarak içmeyi denicem
Baslangic kilom 73.800 sabah kac kilo geldigimi yazarım

Dun demistim sabah tartilinca yazarim diye
Evet tartildim ve 74 kg geldim Şaka gibi +200 gr almisim Butun gun yedigim kucuk bi tost 6 elma 1 bardak yesil cay 1 nescafe 2si bir arada ve kilo almisim
Bilmiyorum belki isvec diyetinden yeni ciktigim icin atacak ödem falan kalmamistir Bugun yürüyüş yapmayada calisacagim Bakalim farkedecek mi?
Yarin sabah tekrar yazarim

Iyi aksamlar,
Ben 3 gun tam uydum, bugun hic diyete uymadim...
yarin tekrar basliyorum
Bakalim

Dun elma diyetinde 2. Günüm bitti
Sabah kahvaltisinda yarim porsiyon su boregi yedim Daha sonra aksama kadar kucuk boyutlarda 6-7kadar elma yedim Ama tavuklu bulgur pilavi yapmistim dayanamadim 3-4 kaşık kadar yedim Kosu bandindada 40 dk (3.2km) tempolu yürüyüş yaptim Veeee az once tartildim Sonuc=73.300 şok şükür
Yani diyete devamm

bende başladım bugün 66,7 kilom suan 2 veya 3 gün yapmayı düşünüyorum kilo verimim yavaşladı onu kırmaya çalışacağım

Bugun malesef sadace -100gr gitmis Kilom 73.200 Biraz kabizlik problemide yasiyorum onun etkisi olabilir Neyse moral bozmak yok Diyete devam Insallah yarin 72 li rakamlari görürüm

Sonunda 72.700 geldim 500gr vermisim
Ama bugun denize pikniğe gidicez Ee birazcik yiyicem yani Yinede elimden geldigince dikkat edicem
10 temmuzdan bu gune kadar 4.100 gr verdim 76.800 den 72.700 oldum
Yarin yine kaldigim yerden devam diyete

Herkese iyi haftalar
Dünkü piknik gününü +200 gr alarak atlattim Dun 72.700 gelmistim bugun 72.900 geldim Bunlar beni yıldıramaz elbette Azim ve sabırla Diyete devam

Selam arkadaşlar, ben de başlamak istiyorum artık canıma tak etti, bugün az bir şey yedim ama onu saymasam da olur. Şu dakikadan itibaren başlıyorum 10 kilo versem yeter şimdilik.
Boy: 1.55
Kilo: 74 maalesef
Hadi bakalım bugün salı
Cumaya kaç gram gidecek ☺

Benimde boy 1.57 kilo 20 günde 76.800 den 72.700 indi Isvec diyeti yaptim sonra elma diyetine basladim Ama elma diyeti sanki fayda etmedi gibi O yuzden bugun hollywood diyetine basladim Umarim istedigin kiloya ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…