Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yeşil elmayı yiyemiyorum sarı yada kırmızı yesem belki yapabilirimYalnız gerçekten çok zor diyet Özellikle ekşi yeşil elmayla çok daha zor. Bendekiler bitsin ben yeşile dönük sarımsı olan goldenlarla yapacağım diyetimi çünkü yolum uzun
Ne yaptin basladin miBugün elma diyetine başladım 75 kiloyum bir hafta yapmayı düşünüyorum
Kızlar merhaba bende bu diyete başlamak istiyorum uzun zamandr hayatımdan ekmeği çıkardım 1 2 haftadırda kendimi tek öğüne alıştırdım hazır kendimi açlığa alıştırmışken elma diyetine başlamak istedim habire bu diyete başlamak isteyipte başlayamamıştım. Yarın inşallah başlamak istiyorum ramazana kadar ramazandada devam etmek istiyorum tabi yarın tartılıcam ve ramazana kadar tartılmak istemiyorum sonuçlarıda sizinle paylaşmak istiyorum. Aynı zamanda spora başladım bakalım nasıl olucak Benimle başlamak isteyen olursa birlikte devam edebiliriz :)
Ben bir turlu başlayamadım sistem o kadar guzel ve uygun ki bir duzene soksak cok guzel olacak :)merhaba bende baslamak ıstedım ama hastaydım.bugun ıtıbarıyle bslıyorum.tartıldım bu sabah 79.1 kg. ıle baslıyorum.hedefım 53 kg. olmak.sende durumlar nasıl?
bende baslayamadım malesef dediğin gibi oturtsak super olacakBen bir turlu başlayamadım sistem o kadar guzel ve uygun ki bir duzene soksak cok guzel olacak :)
Belki ramazanda yapabilriz sahurda bişey yemesek belki bir haşlanmış yumurta su içersek iftardada corba yemek salata bulgur pilavi yani abartmayacak şekilde yesek bence olur :)bende baslayamadım malesef dediğin gibi oturtsak super olacak
merhaba arkadaslar
ben okadar diyet yaptimki ama sonunda dayanamayip birkatim bu herkezsin basina gelmistir ve birktim anda 5 verdiysem 10 geri aldim
ama bir arkadasim 130 kg du ve birgun canina tak etti ve elma diyeti yapti
1ayda 19kg verdi spor yapmadan 2 ay 22kg spor yaparak 3ay 16.5kg verdi 4ay 13.7kg verdi ve tam 71.2 kg verdi
ben onu gorunce buyuk bir soka girdim cunku 4 ay kendini eve kapatmisti sonra birgun kapi calinca sok gecirdim 59 kilo bir hatun :uhm::uhm::uhm: ruya sandim
sonra anatti birgun oyle bunalima girdini ve karar verdini elma yiyerek nekadar guzel bir hatun olcani soylemis kendi kendine
ve benimde kilolu oldumu bildi icin ilk bana geldi ve beni acayip gaza getirdi
6gundur bende yapiyorum ve tam 8.100 kg gitti arkadaslar
gunde 1 kilo yesil elma ve yesil cay ve 3 lit su icerek 95kilo basladim 86.9kiloyum suan ve hedefim 28kilo daha vermek ilk ay spor yapma dedi vucut bu besine alisin dedi ikici ay dan sonra vucut hem daha zayif hem daha dinc
bende sizinlen bunu paylasmak istedim eyerki gercekten istersek 130kilo hatun 4 ayda 59 olursa bizde oluruz demi
:teytey:
canım 11 günde 9 kilo verdim ve hedefimi değiştirdim 60 diyordum ama 55 olmak istiyorum
şuan en fazla anneme inat bu kiloları vermek istiyorum ki bida kiloluyum diye laf sokmasın senağlama