Merhaba,
Ben de buradan etkilenerek, biraz da değiştirerek başladım.
7 Ekim sabah 85 kilo ile başladım. Bu sabah 84'e gelmiştim.
5 gün de 5 kilo vereyim diye bir gayretim yok ama ne kadar hızlı verirsem o kadar iyi, evlilik, doğum 7 senedir bu kilolardayım. İlk kez bu kadar ciddi diyete başladım diyebilirim, artık tak etti
3 gündür sabah 07.00'de uyanıyorum, 1 tatlı kaşığı aspir yağı arkasından 1 tatlı kaşığı elma sirkesi içiyorum, ardından yarım litre kadar su (sularımın içine bir kaç yıldır, ingiliz karbonatı koyuyorum, içimini rahatlatıyor.)
Sonra 1 yumurta ve 1 domatesle menemen yapıp, 1 dilim ekmekle yiyorum. bir yandan da yeşil çay + soda + yarım limon (dukan bira) karışımını hazırlıyorum.
Gün içinde dukan birayı çok zor tüketiyorum çünkü bitki çayını sevmiyorum ama bitiriyorum. ek olarak günde 2 litre su içiyorum.
09.00'da 1 sade duble türk kahvesi tüketiyorum.
acıktıkça elma tüketiyorum, bugün 3. gündür, günde 5 elmayı hiç geçmedim. öğlen yemeklerinde çorba kasesi kadar salata tüketiyorum.
Saat; 15.00 civarı da 1 sade duble türk kahvesi tüketiyorum.
Günde ara ara 3 tane de kuru incir yedim.
Akşam yemeğinde de bol salata ve çorba kasesinde sebze yemeği ekmeksiz tüketiyorum ama kase dolu olmuyor.
Dün akşam midemden sesler gelerek uyudum, tabii yapacak bir şey yok, mecbur bu şekilde devam etmek zorunda.
Bu arada çalışıyorum, yarım saat yürüyorum eve gelirken. (dünden beri :/ )
2 hafta devam edeceğim bu şekilde. gelişmeleri yazarım.
Herkese bol iradeli günler dilerim.