Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Benimde boy 1.57 kilo 20 günde 76.800 den 72.700 indi Isvec diyeti yaptim sonra elma diyetine basladim Ama elma diyeti sanki fayda etmedi gibi O yuzden bugun hollywood diyetine basladim Umarim istedigin kiloya ulaşırsın 😊
Harika gitmiş yine de, ben Antalya'dayım burası felakettt aşırı ötesi sıcak ve tansiyonum düşüyor benim sıcaklarda,pek dayanmıyorum gündüz açlığa, elma diyetine karar vermiştim ama düşünce yine tansiyon, bayılmaktansa bir şeyler yiyeyim dedim yedim maalesef. Şimdi 24 saatlik water fastinge başladım. (/zaten en uzun yapabildiğim bu😁) acayip yağ yanıyor water fastte. ☺

Harika gitmiş yine de, ben Antalya'dayım burası felakettt aşırı ötesi sıcak ve tansiyonum düşüyor benim sıcaklarda,pek dayanmıyorum gündüz açlığa, elma diyetine karar vermiştim ama düşünce yine tansiyon, bayılmaktansa bir şeyler yiyeyim dedim yedim maalesef. Şimdi 24 saatlik water fastinge başladım. (/zaten en uzun yapabildiğim bu😁) acayip yağ yanıyor water fastte. ☺
O nedir ki?

Sadece su tüketiyorsun, başka bir şey girmiyor mideye...... Ama insan hafifliyor. Acıkmıyorsun ama eğerki duygusal açlık yaşayan biriysen biraz zor oluyor tabi ☺ ben yarısını uyku zamanına denk getiriyorum
Cok sagliksiz geldi bana
Ama zayiflamak icin neler yapmiyoruzki 😊

Cok sagliksiz geldi bana
Ama zayiflamak icin neler yapmiyoruzki 😊
Dimi aynen. İnanır mısın ne kadar az yersem o kadar sağlıklı ve mutlu hissediyorum ☺ yavaştan başladım önce 5er saat açlık sonra 8-10 falan, bir gün 24 başardım. İştahımı daha da kesince elma diyetine gececeğim inşallah. Bugün çok hazır hissetmiştim ama sıcaklığın azizliğine uğradım . artık bir dahaki sefere başarırsam yazarım buraya. Ama burada iki haftada 16 kilo veren varmış sıla 55gelini diye. Onunla konuşmak isterdim nasıl başardı ☺

Son düzenleme:
Dimi aynen. İnanır mısın ne kadar az yersem o kadar sağlıklı ve mutlu hissediyorum ☺ yavaştan başladım önce 5er saat açlık sonra 8-10 falan, bir gün 24 başardım. İştahımı daha da kesince elma diyetine gececeğim inşallah. Bugün çok hazır hissetmiştim ama sıcaklığın azizliğine uğradım . artık bir dahaki sefere başarırsam yazarım buraya. Ama burada iki haftada 16 kilo veren varmış sıla 55gelini diye. Onunla konuşmak isterdim nasıl başardı ☺
Water fasting ben de yapıyorum arada bir en uzun 5 gün yaptım. ben de hiçbir sağlık sorunu oluşmadı. sadece besin almadığım için enerji düşüklüğü oluyor. Ama aşırı hafif hissettiriyor. O nedenle hala yapıyorum. Şişmiş gibi hissettiğimde çok yardımcı oluyor.

Water fasting ben de yapıyorum arada bir en uzun 5 gün yaptım. ben de hiçbir sağlık sorunu oluşmadı. sadece besin almadığım için enerji düşüklüğü oluyor. Ama aşırı hafif hissettiriyor. O nedenle hala yapıyorum. Şişmiş gibi hissettiğimde çok yardımcı oluyor.
Evet gerçekten. Ama 1 günden fazla dayanamıyorum. Psikolojik herhalde.zamanla aşacağım inşallah 🙂

selam hanımlar 73.6 kg ile bugun başladım.asıl hedefım 53 ama bakalım nereye kadar ılerleyebılecegım.varmı bana eşlik edecek olan.

Ben de yarin basliyorum ama 2 saat dayanamam ben saat basi 1 elma aksam saat 17.00de de tamamen yemeyikeserim. Suan 68.5. Hedef 58. Hadi inşallah. Yarindan itibaren yazarim burda sonuclari kizlar. Iyi aksamlar. Basarilar herkese

Sabah tartildim 67.0. Bugun kahvaltida peynir zeytin yumurta yedim. Sonra saat basi 1 elma toplamda 4 elma. Artik hicbirsey yemem yarin sabaha kadar. Yarin sonuc iyi olur insallah.

Merhaba,

Ben de buradan etkilenerek, biraz da değiştirerek başladım.
7 Ekim sabah 85 kilo ile başladım. Bu sabah 84'e gelmiştim.
5 gün de 5 kilo vereyim diye bir gayretim yok ama ne kadar hızlı verirsem o kadar iyi, evlilik, doğum 7 senedir bu kilolardayım. İlk kez bu kadar ciddi diyete başladım diyebilirim, artık tak etti :KK43:

3 gündür sabah 07.00'de uyanıyorum, 1 tatlı kaşığı aspir yağı arkasından 1 tatlı kaşığı elma sirkesi içiyorum, ardından yarım litre kadar su (sularımın içine bir kaç yıldır, ingiliz karbonatı koyuyorum, içimini rahatlatıyor.)

Sonra 1 yumurta ve 1 domatesle menemen yapıp, 1 dilim ekmekle yiyorum. bir yandan da yeşil çay + soda + yarım limon (dukan bira) karışımını hazırlıyorum.

Gün içinde dukan birayı çok zor tüketiyorum çünkü bitki çayını sevmiyorum ama bitiriyorum. ek olarak günde 2 litre su içiyorum.

09.00'da 1 sade duble türk kahvesi tüketiyorum.

acıktıkça elma tüketiyorum, bugün 3. gündür, günde 5 elmayı hiç geçmedim. öğlen yemeklerinde çorba kasesi kadar salata tüketiyorum.

Saat; 15.00 civarı da 1 sade duble türk kahvesi tüketiyorum.

Günde ara ara 3 tane de kuru incir yedim.

Akşam yemeğinde de bol salata ve çorba kasesinde sebze yemeği ekmeksiz tüketiyorum ama kase dolu olmuyor.

Dün akşam midemden sesler gelerek uyudum, tabii yapacak bir şey yok, mecbur bu şekilde devam etmek zorunda.

Bu arada çalışıyorum, yarım saat yürüyorum eve gelirken. (dünden beri :/ )

2 hafta devam edeceğim bu şekilde. gelişmeleri yazarım.

Herkese bol iradeli günler dilerim.

Kızlar selam 67 kilo ile bugün bende başladım bu diyete.60 kiloya bir düşsem gerisi gelir inşallah.Yapan varsa bu diyeti birbirimize destek olarak devam edelim.Cok bunaldım artık bu 7 kilodan.

X