- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.255
kesinlikle spor sart :) ben 1 aydir step yapiyordum onlada baya bacagimda incelme oldu tavsiye ederim. Simdi sok diyet oldugu icin yapmiyorum yoksa bayilirim heralde :)Benim kilo olarak normalde, kilomla bedenim pek uyum göstermiyor
Spor lazım sporKas yapmak lazım. Onun içinde yağlardan arınmak lazım. E azıcık diyette lazım ondan spora başlamadan önce
kesinlikle spor sart :) ben 1 aydir step yapiyordum onlada baya bacagimda incelme oldu tavsiye ederim. Simdi sok diyet oldugu icin yapmiyorum yoksa bayilirim heralde :)
umarim yaparsin :)benimde alt bölge incelmesi lazımbide sıkılaşmak tabii
Iyi gidiyorsun canım. Dayanabilirsen devam et.80 ciktiiim-600 gram bugunde :) yani 3 gun sonunda 3,3 kilo hala inanamiyorum
4. gunume baslamis bulunuyorum, malesef 1 kilo yiyebiliyorum her gun.. Bir de dislerim sizlamaya basladi daha fazlasini yiyemiyorum
oo masallah cok iyi vermissinKızlar sadece kilo vermek için değil ben aynı zamanda cildin parlasın diye yapıyorum. Bu yüzden kendimi diyet moduna sokmuyorum. Fazla kilo verdim ben.1 yıldır diyetteyim. 88 kilodan bu rakama indim.dogal olarak yüzde çökme oldu.birde esmerleşmiş gibiyim. Örtülü olunca yüz mat oldu.makyaj yapmıyorum. Kilo vereyim yanında yüzümde güzelleşsin
Maşaallah canım tebrikler. Yeşil elma mı yiyorsun80 ciktiiim-600 gram bugunde :) yani 3 gun sonunda 3,3 kilo hala inanamiyorum
4. gunume baslamis bulunuyorum, malesef 1 kilo yiyebiliyorum her gun.. Bir de dislerim sizlamaya basladi daha fazlasini yiyemiyorum
tesekkur ederimMaşaallah canım tebrikler. Yeşil elma mı yiyorsun
Yok canım hiç tam başlayamadım.tesekkur ederim
Evet yesil elma sadece
Sen devam ediyomusun canm?
Senin boy iyiymiş canım. Bende 1.64 boyum.diyetisyen 62 ideal kilon dediği için ben onu takıntı yaptım. Yoksa şuan görüntü olarak zayıf ve sıkıyım. Ne giderse kardır diye devam ediyorumoo masallah cok iyi vermissinayni kiloda baslamisiz diyete bende 88 dim 1 subatta basladim diyete. boyum 175 oyuzden ben 70in altina dusmek istemiyorum bakalim insallah basaricam bende :)
ne tur diyetler uyguladin peki?
Maşallah. Bravo canım.-300 gram daha gitmis :) 79,3 kilo kizlaar
5 gun sonunda 4 kilo