Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Benim kilo olarak normalde, kilomla bedenim pek uyum göstermiyor
Spor lazım spor Kas yapmak lazım. Onun içinde yağlardan arınmak lazım. E azıcık diyette lazım ondan spora başlamadan önce
kesinlikle spor sart :) ben 1 aydir step yapiyordum onlada baya bacagimda incelme oldu tavsiye ederim. Simdi sok diyet oldugu icin yapmiyorum yoksa bayilirim heralde :)

80 ciktiiim -600 gram bugunde :) yani 3 gun sonunda 3,3 kilo hala inanamiyorum
4. gunume baslamis bulunuyorum, malesef 1 kilo yiyebiliyorum her gun.. Bir de dislerim sizlamaya basladi daha fazlasini yiyemiyorum

Bugün bende 500 gr vermişim. 67.500 olmuşum. Kilo vermem durmuştu. Iyi geldi. 2 günde 1 kilo süper .üstelik dün akşam börek yedim. Buna rağmen ıyi.2 gündür tam uygulamadım. Tam olsa süper olacak. Birde benim ideal kiloma az kaldığı için az veriyorum gibi ama değil.

Ben 65 olana kadar devam edeceğim. Gaza gelirsem daha devam ederim. Bende hiç acıkma olmuyor. Midem çok küçülmüş demek ki.

Kızlar sadece kilo vermek için değil ben aynı zamanda cildin parlasın diye yapıyorum. Bu yüzden kendimi diyet moduna sokmuyorum. Fazla kilo verdim ben.1 yıldır diyetteyim. 88 kilodan bu rakama indim.dogal olarak yüzde çökme oldu.birde esmerleşmiş gibiyim. Örtülü olunca yüz mat oldu.makyaj yapmıyorum. Kilo vereyim yanında yüzümde güzelleşsin

oo masallah cok iyi vermissin ayni kiloda baslamisiz diyete bende 88 dim 1 subatta basladim diyete. boyum 175 oyuzden ben 70in altina dusmek istemiyorum bakalim insallah basaricam bende :)
ne tur diyetler uyguladin peki?

Günaydın kızlar. 200 gr daha gitmiş benden.az gelebilir belki ama bana göre çok iyi. Ben kendimi çok sıkmadan yapıyorum. Dün kaçamaksız yaptım 200 gr gitmiş. Kaçamak yaptığımda 500 gidiyordu. Belki ideal kiloma az kaldığı içinde az gidiyor olabaiir .67.200 oldum
Zaten uzun zamandır 67ler direnç oldu. Onu kırsam 65 daha çabuk olur.

oo masallah cok iyi vermissin ayni kiloda baslamisiz diyete bende 88 dim 1 subatta basladim diyete. boyum 175 oyuzden ben 70in altina dusmek istemiyorum bakalim insallah basaricam bende :)
ne tur diyetler uyguladin peki?
Senin boy iyiymiş canım. Bende 1.64 boyum.diyetisyen 62 ideal kilon dediği için ben onu takıntı yaptım. Yoksa şuan görüntü olarak zayıf ve sıkıyım. Ne giderse kardır diye devam ediyorum

Sabah tartildim da yazamadim kizlar. -400 gram gitmis 79,6 kiloyu gordum yaaaa inanamiyorum :)
4 gunde 3,7 kilo oldu yani

Bende bugün 200 gr verip 67 oldum.yavaş ama ıyi gidiyor. Günde 200 gr ayda 6 kilo hic az değil. Bugün dışarıda kahvaltı yaptık yarın için pek umutlu değilim ama gün boyu elma ve yeşil çaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…