Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün sabah 67.400 çıktım. +400 ile devam.dun kahvaltı dışarıdaydı akşam yemek yedim.2 gündür tuvalet problemi olmasına rağmen güzel sonuç. Şu anki 67 direncini kırarsam 65 görmek daha kolay. Triod problemim var ve malesef zor giden kilolarım var. 88 kilodan 67 kiloya inene kadar malesef her 5 kiloda bir direnç oluyor bende. Inanıyorum yarın 66 ları göreceğim inşallah. Ben hareketsiz bir insan değilim ama metabilizmam ters çalışıyor galiba .yine devam elma diyetime.ben zaten bu diyete çok sadık kalarak yapmıyorum. Ama sadık kalınsa ıyi sonuç verdirecegine inanıyorum. Cildimde olumlu sonuç alıyorum galiba. Dün karşı komşu yüzüne birşeymi yaptın canlanmış dedi.hemen sevindim. Zaten cildim için yapıyorum daha çok.malum 21 kilo verince yüzde renk değişikliği kaçınılmaz oluyor. Hem cildime ıyi gelse bir kaç kiloda versem bir taşla iki kuş vuracağım ki bununda tadına doyulmaz :KK49:

Arkadaşlar selam,

Bende yaklaşık 2 aydır yediklerime dikkat ederek 79,6 kg.dan 72.8kg ya düştüm , yaklaşık 7 kg. :halay: hedefim 60 kg ama psikolojik sınırı görmeme (60'lı kilolar ) 3 kg kaldı. Çok hızlı bir şekilde inmek istiyorum.

Şimdi sorarım size, illa o kadar çok elma yemek zorunda mıyız?? çünkü ben günde 2 taneden fazla yiyemem sanırım. Açlık hissi bende yok. Onunla ilgili de özel bir çay içmeye başladım yaklaşık 15 gündür, vücut direncimi de kırmış oldu.

Bir de aklıma gelmişken yeşil çay diyor ya aslında dukan birası yapılarak bütün gün içilir diye düşündüm.

Yediklerimiz yağ değil, kas olsun inşallah.. Topak topak etlerimiz erisinnnnnn :spor:

Merhaba kızlar. Kilo verenleri tebrik ederim. Benimle elma yapacak kimse yok mu.
Kilom 66.7
Boyum 1.63
Merhaba ben dün başladım . Yalnız ben gunde 2 elma yiyorum . Bugun kaç yerim bilemiyorum. Hedefim en az 5 kilom yanlış hatırlamıyorsam ya 73 ya 74tü . Boyum 168. Gelişmelerini bekliyor olacagım .

Deftere not etmiştim baktım kilo bildirmi olarak:
Başlangıç:04.09.2018:73
05.09.2018:72

Bugun bir adet kurabiye dışında bozmadım. Tekrar 2 elma yedim. Daha fazla canım istemiyor midem bulanıyor elmadan

Selam kızlar bu sabah tuvaletımı yapamadım . Memleketteyiz tartı dijital değil. Bi 71,5 bi 72 çıkıyorum. Tuvaletımı yapamadıgımı hesaba katarsak 71,5 oldugumu varsayıyorum. Yarın tekrar kilo bildirimi için yazıcam

Merhaba kızlar aslında daha cok verırdım fakat akşam biraz sarma ve çorbayla bozdum. Ama sabah tuvaletımı yapabıldım şükür . 07.09.2018:71.5
Yarına 71 cıkarım inşallah . Bu arada regl dönemim geldi. Belki o da sıkıntı olabılır.

pazartesinden beri yapıyorum bir gün normal yemek yedim onun dısında hergun yaptım .60,7 ile başlamıştım bu sabah 58,6ydım bnm için 57 kilo kırılma noktası bi 57 li rakamları gorsem cok iyi olacak.o bi gunude yemeseydım daha iyi olacaktı ama :110:

Kısçeeeler sabah bi simit bi poğaça yememe rağmen (pişmanım ) 71 çıktım ‍♀️ . Ayın 4ünde başladım 73ten 71 e düşmüş oldum 5 günde. Bugun 6. günüm. Hedefim en az 69 ama hadi inşallah bu arada 2015 yılından beri en az 72 yi görmüştüm şuan 71 im ŞÜKÜRLER OLSUN.

Kısçeeeler sabah bi simit bi poğaça yememe rağmen (pişmanım ) 71 çıktım ‍♀️ . Ayın 4ünde başladım 73ten 71 e düşmüş oldum 5 günde. Bugun 6. günüm. Hedefim en az 69 ama hadi inşallah bu arada 2015 yılından beri en az 72 yi görmüştüm şuan 71 im ŞÜKÜRLER OLSUN.
Tebrik ederim canım. Bende yarın diyete başlıyorum.

merhaba arkadaşlar ben de listeyi okudum ama sıkılma ihtimalim var benımde bu listeden. bende başlamayı düşünüyorum fakat şu şekilde sabah kahvaltı aynı şekilde elma devamında ise belki bir kase çorba aksamları sıcak sıcak arada. yoksa sureklılık zor bakalım denemekte fayda var. birde yeşil elma yerıne kırmızı elma olur mu? ekşi cunki.?

Merhaba Herkese, Elmayı severim özellikle yeşil elma, hatta çantamda yeşil elmam bile var , yeni gördüm bu diyeti. sabah kahvaltımı yapmıştım, bugün başlayacağım. 66-67 kiloyum, en azından 60 ı görmek istiyorum. Bunu her hafta haftada 3 gün yada4gün uygulasak diğer günlerde normal diyet yapsak, yani dikkat etsek olur mu acaba? ben o şkilde denemek istiyorum.

Yeniyim forumda.Ben de başlıyorum hadi bakalım hayırlısı

Geçen gün başlayamadım ama bugün başladım.Güzel, kuvvetli bir kahvaltı yaptım ve elmalarımı yemeye Gidecek bu kilolar inşallah benim yolum uzun umarım benimle olacak arkadaşlar olur

Yalnız gerçekten çok zor diyet :KK43: Özellikle ekşi yeşil elmayla çok daha zor. Bendekiler bitsin ben yeşile dönük sarımsı olan goldenlarla yapacağım diyetimi çünkü yolum uzun:KK70:

1.gün bitti hiç kilo vermemişim ama pazar sabah kahvaltısını çoook abarttım.

Ben arada pirinç lapası detoksunu da yapacağım. İnanıyorum kurtulacağım bu kilolardan

Veee 2.günün sonunda 1,5 kilo gitmiş bulunuyor:KK76:ama ben 100 ün üstünde olduğum için normal.Elmadan nefret etmemek için bugün pirinç lapası yiyeceğim. Bir haftayı 1 gün elma 1 gün lapa şeklinde dolduracağım. Sonra bakacağız.

X