Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın;
Tartilalim aç karınla ve 80.5 kg. Çıktım.bugun 1.gunum ve hedefim 53kg.bakalim bu diyette sabit kalabilecek miyim.hep pes ediyorum çünkü.ama kararlıyım okuduklarimdan sonra.herkeae istediği kiloya gelme dilegiyle ...

Kizlar merhaba :) haftasonu misafirler gelince yapamadim malesefff.. Bugün basladim bende
83,3 le basladim bakalim ne kadar vercez

Tartildim kizlar heralde baslamadan once cok yedigim icin baya bi azalma gordum tartida :)))
dun 83,3 kiloyken bu sabah 81,8 kiloyu gordum

Merhaba kızlar. Bende bu diyete dün başladım. Bugün 500 gr vermişim. Ama dün tam olarak uygulamadım. Başım ağrıyor idi.bugun daha umutluyum kendimden. Yarın unutmazsam yazarım.

Sabah tartildim 80,6 kilo ciktim inanamiyorum bi cok diyet denedim sadece bu diyette gunluk cok veriyorum :)
2 gunde 2,7 kilo
Tebrikler çok iyi kilo vermiş sin.nasil yapıyorsun. Ben az verdim ama benden kaynaklı.dun kendimi çok zorlamak istemedim. Yoğurt yiyormusun. Akşam yemek olarak kendime salata yaptım. Ben ekmek hic yemiyorum bu yüzden midemi yatıştırırır diye yedim. Hic açlık hissetmiyorum ama diyet olunca insan daha çok yemek istiyor galiba.

Tesekkur ederim :)
hic kacamaksiz uyuyorum ilk sayfada yazilanlara, sadece hergun 1 kilo yiyebiliyorum fazlasini midem almiyor yesil cayda gunde 1 tane iciyorum.

Baya zorlaniyorum 3. gunum bitti ama gercekten sicak yemek istiyorum :/ 3 gun daha devam etmeyi dusunuyorum sonrasinda azcik protein ekliyip devam edicem

Benim kilo olarak normalde, kilomla bedenim pek uyum göstermiyor
Spor lazım spor Kas yapmak lazım. Onun içinde yağlardan arınmak lazım. E azıcık diyette lazım ondan spora başlamadan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…