- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.255
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende yarın baslayacagım.elmaları aldım. sabah tartılıp yazacağım.eşlik edecek yok muuu
Tebrikler çok iyi kilo vermiş sin.nasil yapıyorsun. Ben az verdim ama benden kaynaklı.dun kendimi çok zorlamak istemedim. Yoğurt yiyormusun. Akşam yemek olarak kendime salata yaptım. Ben ekmek hic yemiyorum bu yüzden midemi yatıştırırır diye yedim. Hic açlık hissetmiyorum ama diyet olunca insan daha çok yemek istiyor galiba.Sabah tartildim 80,6 kilo ciktim inanamiyorum bi cok diyet denedim sadece bu diyette gunluk cok veriyorum :)
2 gunde 2,7 kilo
Tesekkur ederim :)Tebrikler çok iyi kilo vermiş sin.nasil yapıyorsun. Ben az verdim ama benden kaynaklı.dun kendimi çok zorlamak istemedim. Yoğurt yiyormusun. Akşam yemek olarak kendime salata yaptım. Ben ekmek hic yemiyorum bu yüzden midemi yatıştırırır diye yedim. Hic açlık hissetmiyorum ama diyet olunca insan daha çok yemek istiyor galiba.
sende basla kiz, pek yazan yok motive oluruz :)Ben bunu yapsam yıllarca elma yiyemem birdaha sanırım
Haftada 3 gün olarak deneyebilirim ama
fazlan yoksa yapma tabi bosver :) sevgilinle aranda 20 kilo olunca ve kavusmaya 10 gun kalmissa mecburen devam ediyosun isteBen devam etmesemde yazarım valla severim böyle şeyleri hele motive olayları falan