- 21 Haziran 2014
- 75
- 24
Kızlar merhaba yarin ben de başlayacağım bu diyete hızlı kilo vermek istiyorum. 6 kilo fazlam var 54 kilo olmam gerekiyor 60 kiloyum suan.
1 hafta yapacağım bakalım sonuç ne olacak. Sonucu yazarım inşallah gider başarırim.
Elmayida çok severim zaten zorlanmayacagimi düşünüyorum bakalım kızlar neler olacak.[/QUOTE
Inşallah canım sende verirsin. :)Merhaba hoşgeldin canım inşallah verirsin istedigin kiloya yakın zamanda ulaşmanı dilerim
ben uzun zamandır diyetteyim karatay uygulamaya çalıştım olmadı ancak kilomu korudum bir yıldır. Çünkü tam olarak uygulayamadim. Ekmeği kesmedim hala 2 dilimde olsa yiyorum o unlerde bu sebeble sadece form tuttum kilo veremedim.Bende bugün başladım gündüz kolay geçti elmayı sevdigim için ama akşam bütün günü berbat etdim ya yarın kaçamak maçamak yapmıycam hedefe ulaşana kadar devam diyetlere yarın sabah kilomuda yazarım kaç verdim acaba gerçi almışımdır diye düşünüyorum neyse
ben uzun zamandır diyetteyim karatay uygulamaya çalıştım olmadı ancak kilomu korudum bir yıldır. Çünkü tam olarak uygulayamadim. Ekmeği kesmedim hala 2 dilimde olsa yiyorum o unlerde bu sebeble sadece form tuttum kilo veremedim.
Başka bu ürün kullandım 2 aydır gıda takviyesi o da çok pahalı alamıyorum her zaman aslında kilo veriliyor onunla 3 kilo verdim ama bıktırdı o da sadece bir ogun yemek hakkin var diğer ogunlerde o dediğim takviyeyi içiyordum yapamadım birakdim bıktım çünkü canım istemiyor sadece onunla 3 kilo verdim. Ama hayat o ne takviyeyle geçmiyor ve yavaş kilo verimide hiç birşey yemedigim halde
Olmayacak böyle dedim bu gün bi karar verdim şok diyetler pek bana göre değil aslında ama yapacam artık çünkü 1 yıldır ben bu son kalan kilolarımi vermeye çalışıyorum 59 u görüyorum tekrar 63 62lere çıkıyorum 58 i bi goremedim canım.
Son çarem bu diyet bunu yapcam bakalım bu hafta kilo verebilirsem forma görene kadar devam ederim inşallah veririz.
Kilo verdikden sonrada karatayla korumaya girmeyi düşünüyorum almamak için canım. Çünkü geçen yıl ben spor+diyetle 3 ayda 8_ 10 kilo kadar vermiştim 72lerden 63 e düşmüştüm. 1 yıldır ışte karatay uygulamaya çalışıyorum tam uymadığını halde korudum kilomu. Bir ara tam uyguladım 59 u görmüştüm devam edemedim geri aldım 63 oldum. Bahsettiğim ürünlerde 3 kilo verdim 60 kiloyum Su an ışte.
Karatay muhteşem bu diyet aslında ama ışte uygulayamiyorum annem çok güzel yemek yapar benim dayanamayıp yiyorumo yüzden kararlı bir şekilde elma diyetine başlayacağım bakalım. Benim hikayemde böyle canım.
Tamam canım baktım o diyete güzel. Istediği. Kiloya düştüğünde 1 haftada onu yaparım.Canım tebrik ediyorum seni sen gene güzel verip korumuşsun ben veremiyordum ama artık vericemde koruycamda inşallah canım sana tavsiyem kilonu korumak için hollywod diyetini yap 1 hafta ben yıllar once yapmıştım uzun süre kilo almadım kalıcı verdiriyormuş ama sonra sağlık nedenlerinden dolayı kilo aldım ama istediğim kiloya ulaşınca gene yapıcam tatlım artık dayanma vakti lütfen irademize hakim olalım bırakmak yok istediğimize ulaşınca bırakırız artık,tatlım birde ip atla vaktin varsa hiç bir sorun yoksa oda çok iyi oluyormuş deneyerek gördüm
Tamam canım bügün kaçamak yasak bana)) evet canım katılıyorum sana artık bizde istediğimiz kiloya inecez okadar:)sagol tatlım bu detox suyunu gelecek hafta deniycem bu hafta dogadan form çayı varya ondan içiyorum yeşil çayla birlikte hem kabızlıgada çok iyiTamam canım baktım o diyete güzel. Istediği. Kiloya düştüğünde 1 haftada onu yaparım.
Ben yıllardır balık etli bir insanın. Bir 10 senedir kilolarla mücadele ediyorum. Kilo versem bile istediğim kiloya bir türlü inemedim artık yapacam yapmalıyız
Ilk gün muhteşem bence sonucun canım neredeyse 1 kilo gitmiş. Kacamakda yaptım diyorsun. Ama artık kaçamak yapma :) bir haftacik dişimizi sıkalim sonuçlar muhteşem olacak bence :) en az 3 kilo garanti diyorum bakalım ne olacak.
Ha bide detox suyu hazırlıyorum ben araştırdım biraz. Onuda yapabilirsin.
Yazıyorum tarifi
Yarım bağ kadar maydanoz.
1 limon.
Kök zencefil
Kök zerdecal
Kabuk tarçın bu üçü 1 er parça.
Bir tatlı kaşığı yeşilçay yaseminli olanindanmis ama bende sade yeşil çay var ondan atıyorum şimdilik
Birde yeşil elma kabuğu canım
1 buçuk 2 litre kadar su.
Bu bir taşım kaynayıp gün içinde içiyoruz tatlım. Bunu 2 3 günde bir yapıp içeceği ben.
Bende az yedim sanırım elmayı dün baş dönmesi halsizlik yaptı canım. Bugün yiyecek cekinmedenbende başka birşey yemek zorunda kaldım dün akşam çok kötüydük çünkü. Bugün inşallah öyle olmaz.Gizemlikizce sen ne kadar verdin ilk gün
Tatlım çok iyi vermişsin maşallah 1 haftacık yaparsan 54 olursun canım senBende az yedim sanırım elmayı dün baş dönmesi halsizlik yaptı canım. Bugün yiyecek cekinmedenbende başka birşey yemek zorunda kaldım dün akşam çok kötüydük çünkü. Bugün inşallah öyle olmaz.
Ben dün 60.8 dim. Bugün 59.9 um. Ama şöyle birşey var canım ben hani 1 aydır 59, 60 arası geliyorum tartida ödem atmış olabilirim. 58 o görmeden birşey diyemiyecem kilo verdim diye :)
Canım 3 u bir arada kahvelerden içmemelisin. Onlar kilo aldırır hem şeker hem süt tozu var. Zayıflamak istiyorsan öncelöncelikle şekeri çıkartman lazım hayatından. Türk kahvesi iç canım ya da türk çayı 3 u bir arada ar yerine bunlarda şekersiz olsun.