Siz daha önce güzel kilo vermişsiniz
Bu sefer de verirsiniz insaAllah
Bu diyette bütün gün elma mı yeniyor
Siz nasıl yaptınız acaba
Bilgi verebilir misiniz
cnm whatsapta bizim grubumuz var oraya gelsene ordan konusuruz numarani makiyatoya msj atabilirsinKızlar selam ben hayatım boyunca 34 beden üstüne hiç çıkmamıştım taaki babam vefat edip sakinleştirici kullanana kadar ilaçlar dengemi bozdu ve 1 ayda 20 kilo aldım daha sonra kilo almam devam etti en son 83 ü gördüm :/ hiç gitmicekmiş gibi yapışmıştı üstüme 3 ay önce bu konuyu gördüm ve heveslendim hemen başladım 81 kilo ile hiç kaçamak yapmadım ve 2 haftada 71 e düştüm 10 kilo verdim yani sonra devam edemedim bazı sebeplerden dolayı ama bıraktıktan sonra sadece 1 kilo 300 grm aldım bugün itibari ile tekrardan başlıyorum benimle birlikte başlıcak varsa katılsın bana 5 ay sonra düğünüm var :) ve eski halimde gelinliğime girmek istiyorum güncel:72.800 hedef:52.800 :)
cnm whatsapta bizim grubumuz var oraya gelsene ordan konusuruz numarani makiyatoya msj atabilirsin
merhaba ben de yarin baslicam insallah birlikte yapalim migünaydın kızlar hala yapan varmı ben bugün itibarıyle başladım bakalım nasıl oluca
bugun 108,25 kg
yapalım tabikideee daha güzel olur.merhaba ben de yarin baslicam insallah birlikte yapalim mi
teşekkürler canım attım şimdi msjkizlar bizim whatsapp grubumuz var katilmak isterseniz makiyatoya ozelden msj atabilirsiniz
Makiyato dediğiniz kim?teşekkürler canım attım şimdi msj
merhaba canım esmer ekmekte yedinmi acaba ve kahvaltiyi nasıl yapiyorsun?Ben ağır olan diyeti yaptım hergün 2 saatte bir 2 adet YEŞİL elma yedim acıkmasamda yedim bu şekilde hiç acıkmadım akşam saat 8dede son elmalarımı yedim hep arada sadece ŞEKERSİZ TÜRK KAHVEMİ içerken 2 hurma çiğ badem ve ceviz falan attım ağzıma . Ben aşırı filtre kahve tüketiyorum bu arada kahvelerime hep toz tarcın ekledim BU ARADA bedenimi şaşırtmak için ELMALARI BAZEN RENDELEDİM TARCIN DÖKÜP yedim. Bazen yağsız yourtla yedim ama genelde hep sadık kaldım elmaya bu şekilde gitti 10 kilo :))
Bakalım şimdi yine bi 10 kilo gider umarım
ben de yeni başladım canım umarım hala buralardasındır ve burda hala başka yapanlarda vardırŞuan bu diyeti yapan var mı?