Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Bizden başka yapan yok galiba diyeti ben şeyi merak ediyorum konusahibi sexybebek nasıl acaba verdiği kilolar geri aldımı almadımı bebekcim eğer buralara ugrarsan lütfen yaz cevabını merak ediyorum
Biraz bu konunkonunun geçmişini okudimda sexybebek 8 günde 10 kilo vermiş canım inanılmaz degilmi sencede. Bu hafta dişini sıkışan haftaya istediğim kiloda olurum. Yağdan gidiyor demiş sexbebek eğer yağdan gidiyorsa dikkat edersek geri almayız gibime geliyor.
Bu arada topuk bayağı eski sexybebege mesaj atayım dedim en son2010 da girmiş:)

Biraz bu konunkonunun geçmişini okudimda sexybebek 8 günde 10 kilo vermiş canım inanılmaz degilmi sencede. Bu hafta dişini sıkışan haftaya istediğim kiloda olurum. Yağdan gidiyor demiş sexbebek eğer yağdan gidiyorsa dikkat edersek geri almayız gibime geliyor.
Bu arada topuk bayağı eski sexybebege mesaj atayım dedim en son2010 da girmiş:)
Ya evet tatlım hiç bozmadan devam et sen eğerki küçük müçük kaçamağın olursa da hiç takma seninkiye çok az kaldı çünkü senin Adınada çok seviniyorumya
Yağdan gitmeside süpermiş ben arada başka diyet denerim diyordum ama 54 e kadar devam ediyim bu diyetle

Ya evet tatlım hiç bozmadan devam et sen eğerki küçük müçük kaçamağın olursa da hiç takma seninkiye çok az kaldı çünkü senin Adınada çok seviniyorumya
Yağdan gitmeside süpermiş ben arada başka diyet denerim diyordum ama 54 e kadar devam ediyim bu diyetle
Sagol canım inşallah istediğimiz kiloya geliriz. Ama akşamları çok zorluyor artık birşeyler yeme isteği geliyor bilmiyorum ki dayanabilcekmiyim biraz yiyorum çok az ne varsa yemekte bugünde yedim dayanamadım canım. Yarın ne çıkar tartida bilmiyorum.

Sagol canım inşallah istediğimiz kiloya geliriz. Ama akşamları çok zorluyor artık birşeyler yeme isteği geliyor bilmiyorum ki dayanabilcekmiyim biraz yiyorum çok az ne varsa yemekte bugünde yedim dayanamadım canım. Yarın ne çıkar tartida bilmiyorum.
İnşallah canım bende de öyle oluyor o yüzden 2 elmayı birden yiyorum açlığım devam ediyorsa kahve içiyorum geçiyor bide fazla diyetde oldğunu düşünme kafanı dagıtacak bişeyler yap canım

selam kızlar bende dün başladım bugün 2. günüm benim kilom sizden fazla keşke siizn gibi olsam bende 92 dim bu sabah 91,40ı gördüm 1 hafta yaparsam 85i görürüm diye düşünüyorum. ama işte bakalım dayanabilecekmiyim birbirimizi motive edersek süper olur .

selam kızlar bende dün başladım bugün 2. günüm benim kilom sizden fazla keşke siizn gibi olsam bende 92 dim bu sabah 91,40ı gördüm 1 hafta yaparsam 85i görürüm diye düşünüyorum. ama işte bakalım dayanabilecekmiyim birbirimizi motive edersek süper olur .
Selam canım hoşgeldin dayanırsın tatlım kilosu seninkiden fazlalar dayanıyor sabret biraz tatlım inşallah istedigin kiloya ulaşırsın canım ilk gün de hiç fena dil böyle böyle gitsin kilolar

Kızlar burdamısınız beni sakın yalnız bırakmayın ha bu yola birlikte girdik birlikte çıkıcazz incelmek var dönmek yok artık :KK49:yarın sabah kilolarımızı yazalım gerçi ben bügünde kaçamak yaptım:dondurma:ama evde işim çoktu kolum kaldırıcakta halim kalmıyor akşama kadar ama bırakmıycaz bizde incecik istedigimiz kiloda olacağız

Ay ben dün
Kızlar bügün 5.günüm 74.7 olmuşum
Ay canım yazmışsın bildirim gelmedi bana. Ben 2 gündür yapamıyorum zor geldi bana yemeksiz yapamıyorum elmayla olmuyor. Kiloda vermemisimn 2. Günümde yemedigim halde motivasyonum bozuldu bıraktım dünde normal yedim bugünde. :KK43: ben karataya döncem tatlım başka bi diyet yaramiyo bana. Yapamiyorum:KK43:

Ay ben dün

Ay canım yazmışsın bildirim gelmedi bana. Ben 2 gündür yapamıyorum zor geldi bana yemeksiz yapamıyorum elmayla olmuyor. Kiloda vermemisimn 2. Günümde yemedigim halde motivasyonum bozuldu bıraktım dünde normal yedim bugünde. :KK43: ben karataya döncem tatlım başka bi diyet yaramiyo bana. Yapamiyorum:KK43:
Ah canım üzüldüm senin kilon az olduğundan geç veriyosundur sağlık olsun canım ama genede denemek istersen ben burdayım daha tatlım sana tavsiyem bir kerecik hollywood diyetini dene sen tatlım hiç pişman olmıycaksın ilk iki günü birazcık zor başka günler pek zorlamıyor ama genede sen bilirsin tatlım iyi zayıflamalar canım

X