Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaşlar ben de 20 yaşındayım yarın bu diyet e başlayacağım. yaparken kesinlikle spor da yapmayı düşünüyorum 7 ay içinde 12 kilo aldım bu fazlaligimin büyük bir kısmını bu şekilde vermek istiyorum Wp grubu için makiyato arkadaşımızi bulamadım numaramı atamadim. Benimle birlikte 27 nisan da başlayacak insanları bekliyorum. :)

merhaba kizlar. yasim 18 bugun itibariyle bu diyete basladim. fazla 10 kilom var bu diyeti 5-6 kilo verene kadar devam edecegim. sonraki 5 kiloyu sebze salata spor agirlikli vermeyi planliyorum. beraber yapacak olan biri var mi? whatsapp grubunuz varmis benide alabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar ben de 20 yaşındayım yarın bu diyet e başlayacağım. yaparken kesinlikle spor da yapmayı düşünüyorum 7 ay içinde 12 kilo aldım bu fazlaligimin büyük bir kısmını bu şekilde vermek istiyorum Wp grubu için makiyato arkadaşımızi bulamadım numaramı atamadim. Benimle birlikte 27 nisan da başlayacak insanları bekliyorum. :)

Arkadaşlar ben geçen perşembe tartıldım(1hafta yani) bu diyetle 4 kg verdim. Şimdi de devam ediyorum ama sürekli elma yemiyorum.

bu diyeti yapan var mı, ben başlamak istiyorum ama çok hafif esneterek, varsa başlamak isteyen beraber yapalım

öğlen 1 elmanın yanına biraz ceviz akşam 1 elmanın yanına 3 kaşık yoğurt ekleyeceğim, çünkü spor da yapıyorum başım döner, ben ekmek yemiyorum zaten onun yerine kahvaltı da peyniri ve yumurtayı artırırım

bu sabah başladım , kalkınca 2 bardak su, kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta 2 kibrit kutusu peynir
4 zeytin salatalık domates 1 kupa filtre kahve

yeşil çay içmekte biraz zorlanacağım

Diyeti yapmıstım kısın 4 kilo vermiştim 1 haftada sonra sonra geri aldım şimdi tekrar yapacağım aynı zamanda gece yetmedan yogurtla zencefil-tarçın-zerdaçal yemiştim ödem atsın diye. Bir an önce kurtuluruz inşallah 20 kg fazlam var hamileliğimden kalma bebegim 2 yaşında hala veremedim :kızgın:

ben bu diyette 3. gün mutlaka kaçamak yapmış oluyorum ama ödem atmak için gayet iyi, yarın başlayacağım.

X