Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaşlar ben de 20 yaşındayım yarın bu diyet e başlayacağım. yaparken kesinlikle spor da yapmayı düşünüyorum 7 ay içinde 12 kilo aldım bu fazlaligimin büyük bir kısmını bu şekilde vermek istiyorum Wp grubu için makiyato arkadaşımızi bulamadım numaramı atamadim. Benimle birlikte 27 nisan da başlayacak insanları bekliyorum. :)

merhaba kizlar. yasim 18 bugun itibariyle bu diyete basladim. fazla 10 kilom var bu diyeti 5-6 kilo verene kadar devam edecegim. sonraki 5 kiloyu sebze salata spor agirlikli vermeyi planliyorum. beraber yapacak olan biri var mi? whatsapp grubunuz varmis benide alabilir misiniz?

Arkadaşlar ben geçen perşembe tartıldım(1hafta yani) bu diyetle 4 kg verdim. Şimdi de devam ediyorum ama sürekli elma yemiyorum.

bu diyeti yapan var mı, ben başlamak istiyorum ama çok hafif esneterek, varsa başlamak isteyen beraber yapalım

öğlen 1 elmanın yanına biraz ceviz akşam 1 elmanın yanına 3 kaşık yoğurt ekleyeceğim, çünkü spor da yapıyorum başım döner, ben ekmek yemiyorum zaten onun yerine kahvaltı da peyniri ve yumurtayı artırırım

bu sabah başladım , kalkınca 2 bardak su, kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta 2 kibrit kutusu peynir
4 zeytin salatalık domates 1 kupa filtre kahve

yeşil çay içmekte biraz zorlanacağım

Diyeti yapmıstım kısın 4 kilo vermiştim 1 haftada sonra sonra geri aldım şimdi tekrar yapacağım aynı zamanda gece yetmedan yogurtla zencefil-tarçın-zerdaçal yemiştim ödem atsın diye. Bir an önce kurtuluruz inşallah 20 kg fazlam var hamileliğimden kalma bebegim 2 yaşında hala veremedim

ben bu diyette 3. gün mutlaka kaçamak yapmış oluyorum ama ödem atmak için gayet iyi, yarın başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…