Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ben başladım....iyi gidiyor.whatsap süper olur kim başlatsa Beni de alabilir mi

Kimse yokmu arkadaşlar nerdesiniz....Elma diyeti ne başlayan arkadaşlar kilo verdinizmi biraktinizmi diyeti...Bu cvp yazın lütfen...

Selhin ini de dediği gibi sadece kilo değil birbirimizle bir şeylerde paylaşırız ve biz ebraydgn ile başladık...katılın bize

MERHABA BEN ELMA DİYETİNE BUGUN BAŞLADIM BOYUM 1.64 KİLOM 75.4 HEDEFİM ŞUAN İ.İN 65

SABAH NORMAL KAHVALTI YAPTIM ESMER EKMEK IKI DILIM PEYNIR ZEYTIN DOMATES. OĞLEN BİR KEPCE CORBA ICTIM. AKŞAMA KADAR DA ACIKTIKCA YEŞİL ELMA YICEM.

BİR HAFTA DENİCEM BAKALIM HER GÜN KİLOMU PAYLAŞICAM SİZİNLE. BEN BİR ARKADASIN BU DIYETLE BAYA ZAYUFLADIĞINI OKUMUŞTUM BURDAN. UMARIM IŞE YARAR.

kizlar makiyato whatsap grubu kurdu numaranizi gnderseniz oradan haberlessek daha iyi olur numaranizi makiyatoya ozelden gnderin isterseniz ordan daha iyi bir sekilde haberlesiriz

Arkadaşlar günaydın grubumuz giderek çoğalıyor...bir elin nesi var iki elin sesi var...

Kizlar bütün gün sadece elma mı yiyorsunuz. Kilo veren oldumu bu diyetle

Kızlar selam ben hayatım boyunca 34 beden üstüne hiç çıkmamıştım taaki babam vefat edip sakinleştirici kullanana kadar ilaçlar dengemi bozdu ve 1 ayda 20 kilo aldım daha sonra kilo almam devam etti en son 83 ü gördüm :/ hiç gitmicekmiş gibi yapışmıştı üstüme 3 ay önce bu konuyu gördüm ve heveslendim hemen başladım 81 kilo ile hiç kaçamak yapmadım ve 2 haftada 71 e düştüm 10 kilo verdim yani sonra devam edemedim bazı sebeplerden dolayı ama bıraktıktan sonra sadece 1 kilo 300 grm aldım bugün itibari ile tekrardan başlıyorum benimle birlikte başlıcak varsa katılsın bana 5 ay sonra düğünüm var :) ve eski halimde gelinliğime girmek istiyorum güncel:72.800 hedef:52.800 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…