Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar. güzel sonuçlar alıyor musunuz bu diyetten? ben 1 haftadır sıvı diyeti yapıyorum, 5 günde 1.7 kg verdim ama son iki gün sabit. 1 hafta daha sıvı diyetine devam edicem ama tartıda eksilme olmazsa farklı bir rejime geçmeyi düşünüyorum, herkes güzel sonuçlar alıyor mu? ortalama ne kadar veriyorsunz?

Bu diyet ekşi elmayla yapılıyor ancak tatlı elmayla yapan var mı?
Ben tatlı elmayla yapmayı düşünüyorum. Daha önce bu şekilde yapan olmuşsa lütfen cevap yazar mı?

selam kızlar. güzel sonuçlar alıyor musunuz bu diyetten? ben 1 haftadır sıvı diyeti yapıyorum, 5 günde 1.7 kg verdim ama son iki gün sabit. 1 hafta daha sıvı diyetine devam edicem ama tartıda eksilme olmazsa farklı bir rejime geçmeyi düşünüyorum, herkes güzel sonuçlar alıyor mu? ortalama ne kadar veriyorsunz?

1 haftada 4kg vermiştim. Ama acıkmadıkça elma yemedim bir kilo yiyebilinir densede. :KK70:

Bu diyet ekşi elmayla yapılıyor ancak tatlı elmayla yapan var mı?
Ben tatlı elmayla yapmayı düşünüyorum. Daha önce bu şekilde yapan olmuşsa lütfen cevap yazar mı?

Ben yaptım ekşi elmam yoktu ve elmacıyız tatlı elmam boldu gidip eşi elma almka istemedim. 1 haftfda 4kg gitti ama 2.hafta veremedim şimdi yogurt kuruyle veriyorum

Peki akşam hiç birşey yemiyor musunuz arkadaşlar?
Ben emziriyorum aranızda emzirip bu diyeti uygulayan oldu mu süt konusunda terettütteyim. .

Slm arkadaşlar ben elma diyeti yapmak istiyorum yanlız arkadaşa birbirimizi destekliycek yol arkadaşlara ihtiyacım var eğer ben varım diyorsanız gelin başlayalım bu kilo illetinden hep beraber kurtulalım nedersiniz ayın 7sinden SONRA ben burdayım ve baslicam ... Sizleri bekliyorum ....

Arkadaşlar bende başlıyorum yarın elma diyeti ve gergin 45dk yürüyüş....hadi bana katılın...yarın tartışıp kilo mu yazacağım.mayısın 15 ne kadar vermeliyim hedefim 55 olmak biraz zor çünkü 20 kg fazlam var

Peki akşam hiç birşey yemiyor musunuz arkadaşlar?
Ben emziriyorum aranızda emzirip bu diyeti uygulayan oldu mu süt konusunda terettütteyim. .
Emziren annelere hiç bir diyet önerilmiyor canım bende 35kilo aldım ama emmiyor artık o yuzden diyetteyim sakın başlama sütün azalır vicdan azabı duyarsın

Bende başlıyacagım ama suan kılo verımım durdu 1 hafta ara verdım. haftaya pazartesı başlarım Ayın 3'unde destege varım benımde vrmem gereken 16kg kaldı. 106.5 dum. Strestı falan 100'e dustum sonra 98 oldum. Genelde az yiyerek verdim. Sporsuz. 98 oldum sonra 96-94 ve bu diyete baladım 94.0 ken 1 haftada mucize gibi 89.9 u gördüm. Ama bu diyet ve zerdeceal-zencedil-tarcın yogurt kuru var arastırırsanız bulursunuz onu yaptım. Elmalarım ekşi degil normal elmaydı acıkmadıkca limitim var nasılsa deyip elma atmadım agzıma bol su içtim 2lt şişelere koydum emın oluyordum yeterı kadar ıctıgıme ıcıne yardımcı olsun kılo vermeye dıye sırke koydum az bısey ama tadı ıgrenc oluyor zamanla alıstım . Tekrar baslamadım yogurt kurune devam ettım ve hafıf beslendım.Suan 87.9 kıloyum hızlı verınce kılo verımım durdu. 1 hafta hıc bır kur yapmıcam yada tek beslenmıcem ama hafıf yıyecegım haftaya baslarım benimle baslamak isteyenlerı beklerim. Sizinde önerileriniz deneyimleriniz varsa yararlanmak isterim. Vaktım olsa spor yapcam ama kızımla ilgileniyorum vaki tkalmıyor suan diş çıkarıyor. Zor bir dönem... Keşke hala sütüm olsaydı benimde kilo verecegime alsaydım da kızım az daha içseydı anne sutnden

Ben tartıldım 76 ve 55 olmak pko hastasıyım..daha önce verdim şimdide başarabilirim..hadi bakalım

Ben bugun kesinkes basladim elma diyetine. 10 kilo fazlam var benimde.
Off nasil gidecek ya:KK12:ama gitmek zorunda:sinirli:

Kızlar sizi takip edicem bende 7sinde baslicam hadi birbirimize destek verelim ... Bu arada başlayan oldumu... cvp t
Yazarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden...

Bence de her ikisinde olabilir yanlız WhatsApp gerçek ten yapan kişileri koysam en iyisi hem sorunlarımıza hemdekilo hakkında konuşuruz....

X