- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.504
Başka uygulamalar veya sitelere davet mesajları yasak .Arkadaş ben buraya fazla giremiyorum çok pratik değil diyorum ki whatsapp grubu kuralım kilo vermek isteyip vermeyen benim gibi ama bu diyete başlamak isteyipde başlayacak olan varsa hem motive edici olur hemde birbirimize gaz veririz:) eğer varsa aynı düşüncede olan özelden yazabilir ben oluştururum
Ara ara girerr yorumları okur kilolarımla ağlaşırdıkk, sonunda kilolarımla kalça kalçaya verip bir karar verdikk, yarından tez yok başlıyoruzz inşaAlllahh yani heralde galiba sanırsakk 65 tenn 52 ye vurana kadarrr ibremizz durmak yok yola devamm obaa
Kızlarr elma diyetini yapan yok mu ? Hepiniz yazmışsınız sonra yok olmuşsunuzzz. Hadi tekrar başlayalım. Ben daha önceden 2 gün yapmıştım 2 buçuk kilo vermiştim. Sonra devam ettiremedim. Bugün yine başladım bozmamak içinde yemin ettim bakalım kaç kilo vericemm
Arkadaşlar bende katılıyorum.
2 ay sonra düğünüm var.
Boy:163
Kilo: 70.
2 ayda 10 kilo verebilir miyim acaba?
Ama hemen verirsem hemen almaz miyim?Elma diyetini 1 hafta yapsan 5 kilo verebilirsin ama 2 ay elma diyetine dayabileceğini sanmıyorum canım
Oo süper canım. Dünkü yeme düzenini yazabilirmisin. Kaçta kahvaltı ettin ne yedin , kaç tane elma yedin :)Kızlar günaydın ben dün başladım 72.200 kg ile
Bugün 71.100 geldim ve devam ediyorum ara ara yazarım yapan başlayan varsa yazsın motive olur
Oo süper canım. Dünkü yeme düzenini yazabilirmisin. Kaçta kahvaltı ettin ne yedin , kaç tane elma yedin :)
Bende kahvaltısız yapıyodum ama hep akşamları kaçamaklarım oluyodu. Bide spor yapmaya gücüm kalmıyordu. Bugün kahvaltı yaptım kendimi daha enerjik hissettim 1saat sporumuda yaptım. Ben tam uyamıyorum hep kaçamaklarım oluyo5 elma felan yedim dün toplamda
İnşallah :)Valla ben kaçamak felan yapmıyorum inşallah emeklerim boşa gitmez
Bugünki sonuç 70.700 kg az gitmiş dün sanırım az su tüketiyorum ondan olabilirİnşallah :)
Zaten ilk gün fazla gidiyo diğer günler 500 gram falan gidiyo. Ama tebrik ederim azmini :)Bugünki sonuç 70.700 kg az gitmiş dün sanırım az su tüketiyorum ondan olabilir
Zaten ilk gün fazla gidiyo diğer günler 500 gram falan gidiyo. Ama tebrik ederim azmini :)
Tatlı krizin falan olursa üstüne tarçın döküp yiyebilirsin. Limon sıkıpta yiyebilirsin çok güzel oluyo öyleTeşekkürler İlk günden sonra beklentim yüksek oldu sanırım Ama durmak yok devam valla elmadan tiksinmezsem iyidir
Aynen limon döküyorım ama tatlı krizi daha gelmedi çünkü regly bittiği gün başladım sanırım ondan :) ama yakındır tatlıyla aram pek iyidir malesefTatlı krizin falan olursa üstüne tarçın döküp yiyebilirsin. Limon sıkıpta yiyebilirsin çok güzel oluyo öyle
Arkadaşlar bende katılıyorum.
2 ay sonra düğünüm var.
Boy:163
Kilo: 70.
2 ayda 10 kilo verebilir miyim acaba?