Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Canım bence listeyi harfiyen uygularsan yağ oranına göre mutlaka kg kaybedersin bu herkeste farklı olabilir ama mutlaka verirsin. Ben dene derim sabredebilirsen mutlaka kazanırsın.

Cnim yukarida sudan kaybetmek gibi mesela demissin??nasil yani?birde sqbah sadece kahvaltiyla nasil olacak bubis yaa:KK43:(
Biraz gaddarca geldi bana..birde elmada sekerli sonucta

Cnim yukarida sudan kaybetmek gibi mesela demissin??nasil yani?birde sqbah sadece kahvaltiyla nasil olacak bubis yaa:KK43:(
Biraz gaddarca geldi bana..birde elmada sekerli sonucta

Canım açıkçası mide acıkmıyor bu yeşil elmayı çok yediğinde hatta elmayı zor yiyorum ben 4. den sonra. Yani midem acıkmıyor hiç ama canım yine eski tip beslenme istiyor yani zihinsel bir açlık oluyor bende. Sıkılıyorum yaparken.. Sabırsızlık var hiç diyet yapmadığım için alışkın değilim çünkü.
Halsizlik falan oluyor bende ama herkeste olmuyor bu belki benim ki gerginliktendir..

Alışana kadar bence herkesin yapısı farklı çünkü.

Mesela biri çok odaklanır kendini çok iyi motive eder diyetlere de alışkındır diyelim. aklına başka yiyecekler gelmez her şeyi canı çekmeyebilir, gerginlik daha az yaşayabilir bu yüzden, halsizlik benim ki kadar yaşamayabilir yani bence herkes diyetten az ya da çok etkilenir ama diyet deneyimi az olanlar daha çok etkileniyor bence.

Gaddarca:silah: evet ama bize göre alışana daha kolay.
Kaç kg fazlan var canım senin?
Ben ilk 2-3 kg sudan gider diye düşünüyorum çünkü önce detox yapıyor bence bu elma...
Spor da yapmadığım için sıkılaşma gibi bir olay göremedim vücudumda. sanki şişlik inmiş gibi. O yüzden sudan kaybettiğimi düşünüyorum.
Ama yapmaya devam edersem yağdan vermeye başlarım

Elma da şekerli demişsin evet şekerli ama çok şeker içermiyor kalorisi düşük aşırı tok tutuyor.Kek yesem 1 saat sonra acıkırım mesela ben. Ama bunda acıkmıyorum. sadece dediğim gibi zihinsel açlık yeme alışkanlığı beni boşluğa düşürüyor.

Canım açıkçası mide acıkmıyor bu yeşil elmayı çok yediğinde hatta elmayı zor yiyorum ben 4. den sonra. Yani midem acıkmıyor hiç ama canım yine eski tip beslenme istiyor yani zihinsel bir açlık oluyor bende. Sıkılıyorum yaparken.. Sabırsızlık var hiç diyet yapmadığım için alışkın değilim çünkü.
Halsizlik falan oluyor bende ama herkeste olmuyor bu belki benim ki gerginliktendir..

Alışana kadar bence herkesin yapısı farklı çünkü.

Mesela biri çok odaklanır kendini çok iyi motive eder diyetlere de alışkındır diyelim. aklına başka yiyecekler gelmez her şeyi canı çekmeyebilir, gerginlik daha az yaşayabilir bu yüzden, halsizlik benim ki kadar yaşamayabilir yani bence herkes diyetten az ya da çok etkilenir ama diyet deneyimi az olanlar daha çok etkileniyor bence.

Gaddarca:silah: evet ama bize göre alışana daha kolay.
Kaç kg fazlan var canım senin?
Ben ilk 2-3 kg sudan gider diye düşünüyorum çünkü önce detox yapıyor bence bu elma...
Spor da yapmadığım için sıkılaşma gibi bir olay göremedim vücudumda. sanki şişlik inmiş gibi. O yüzden sudan kaybettiğimi düşünüyorum.
Ama yapmaya devam edersem yağdan vermeye başlarım

Elma da şekerli demişsin evet şekerli ama çok şeker içermiyor kalorisi düşük aşırı tok tutuyor.Kek yesem 1 saat sonra acıkırım mesela ben. Ama bunda acıkmıyorum. sadece dediğim gibi zihinsel açlık yeme alışkanlığı beni boşluğa düşürüyor.

Ayni bende oyleyim cnim.gecen zamanda bir hafta kadar rejime girim dedim resmen beynim kitliktasin diyor bana ayni sen gibi hissediyorum yanii.ben suan 73 kiloyum cnim 60 olmak istiyorum yaaaaa

Ayni bende oyleyim cnim.gecen zamanda bir hafta kadar rejime girim dedim resmen beynim kitliktasin diyor bana ayni sen gibi hissediyorum yanii.ben suan 73 kiloyum cnim 60 olmak istiyorum yaaaaa

Canım ya Allah de başla sabretmeye çalış sabrımızı geliştiriyoruz aslında.
Bu çok zorluyor insanı. Nefsim beni inanılmaz zorluyor
Ama denemeden zayıflama şansımız hiç olmayacak.
Ben 78 ile başladım 76 oldum bir hafta bile olmadan hemde.
haftaya pazartesi tekrar tartılıcam yazarım buraya.
Yapamam dersen bu diyeti benim gibi değiştirerek dene 5 verme 2 ver yeter ki ver.
Ben sadece akşamları yemek ekliyorum ama abartmadan. Yoksa yapamıyorum..

Yapamam dersen bu diyeti benim gibi değiştirerek dene 5 verme 2 ver yeter ki ver.

Mesela nasil yapiyorsun cnim simdi sen?bastan anlatsana bana??kahvaltidan bsla aksam ne yersin mesela???

Mesela nasil yapiyorsun cnim simdi sen?bastan anlatsana bana??kahvaltidan bsla aksam ne yersin mesela???

Ben baya değişik yapıyorum maalesef canım...
Sabah kahvaltıda 1 ya da 2 dilim bol tahıllı ekmek
domates salatalık peynir zeytin
2 haşlanmış yumurta yiyorum
sonra tüm gün elma ben en fazla 8 elma yiyebiliyorum içim almıyor çünkü.
akşama yemekte ne varsa onlardan yiyorum ekmeksiz.
ölçü olarak bir dolu yemek kepçesi:kızgın:
onu dışında gün içinde 2 lt su
istediğim kadar şekersiz çay
yeşil çay en fazla 2 fincan içebiliyorum hiç sevmem çünkü.

onun dışında dışardaysam dayanamıyorum her önüme geleni yiyorum ne yazık ki:oha:

Ama 1 hafta olmadan 2 kg verdim.
bence elmayı arttırsam akşam yemeğini kessem yeşil çayı ve suyu arttırsak daha çok veririz zaten işin aslı da bu..

Selam kizlar,

Ben daha once elma diyetini yapmistim ama kisa sure yaptim 5 gun yapip 3 kilo vermistim. Simdi tekrar yapmam gerek ama biraz uzun sure yapayim diyorum cunku 10 kilo fazlam var :KK43:

Yarin sabah basliyorum

Selam kizlar,

Ben daha once elma diyetini yapmistim ama kisa sure yaptim 5 gun yapip 3 kilo vermistim. Simdi tekrar yapmam gerek ama biraz uzun sure yapayim diyorum cunku 10 kilo fazlam var :KK43:

Yarin sabah basliyorum

Selam cnim sen nasil yapmistin peki elma diyetini???anlatirmisinnn

Ben baya değişik yapıyorum maalesef canım...
Sabah kahvaltıda 1 ya da 2 dilim bol tahıllı ekmek
domates salatalık peynir zeytin
2 haşlanmış yumurta yiyorum
sonra tüm gün elma ben en fazla 8 elma yiyebiliyorum içim almıyor çünkü.
akşama yemekte ne varsa onlardan yiyorum ekmeksiz.
ölçü olarak bir dolu yemek kepçesi:kızgın:
onu dışında gün içinde 2 lt su
istediğim kadar şekersiz çay
yeşil çay en fazla 2 fincan içebiliyorum hiç sevmem çünkü.

onun dışında dışardaysam dayanamıyorum her önüme geleni yiyorum ne yazık ki:oha:

Ama 1 hafta olmadan 2 kg verdim.
bence elmayı arttırsam akşam yemeğini kessem yeşil çayı ve suyu arttırsak daha çok veririz zaten işin aslı da bu..

Oooo sen disarda onune geleni yiyorsan gene iyi vermissin cnm:))((

Ara ara girerr yorumları okur kilolarımla ağlaşırdıkk, sonunda kilolarımla kalça kalçaya verip bir karar verdikk, yarından tez yok başlıyoruzz inşaAlllahh yani heralde galiba sanırsakk 65 tenn 52 ye vurana kadarrr ibremizz durmak yok yola devamm obaa

Kızlarr elma diyetini yapan yok mu ? Hepiniz yazmışsınız sonra yok olmuşsunuzzz. Hadi tekrar başlayalım. Ben daha önceden 2 gün yapmıştım 2 buçuk kilo vermiştim. Sonra devam ettiremedim. Bugün yine başladım bozmamak içinde yemin ettim bakalım kaç kilo vericemm

Arkadaş ben buraya fazla giremiyorum çok pratik değil diyorum ki whatsapp grubu kuralım kilo vermek isteyip vermeyen benim gibi ama bu diyete başlamak isteyipde başlayacak olan varsa hem motive edici olur hemde birbirimize gaz veririz:) eğer varsa aynı düşüncede olan özelden yazabilir ben oluştururum

Arkadaşlar bende katılıyorum.
2 ay sonra düğünüm var.

Boy:163
Kilo: 70.

2 ayda 10 kilo verebilir miyim acaba?

Arkadaşlar ben bugün başladım grubu oluşturuyorum numaralarınızı özelden mesaj atarsanız eklerim kilo vermeye geç kalmayalım haydi kilo vermeye!!!

Bende geçen gün başlamıştım. Gündüz çok iyi gitti ama gece geç yattığım için tutamadım kendimi. Bugün yeniden başladım. Yeni hafta yeni gün ! Yeşil çay ve bol bol su içmeyi unutmayalımmmm

X