- 18 Nisan 2015
- 65
- 17
- 43
Tatlı krizin falan olursa üstüne tarçın döküp yiyebilirsin. Limon sıkıpta yiyebilirsin çok güzel oluyo öyle
Kar tanesi sen başladım demişsin yapıyormusun şuan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlı krizin falan olursa üstüne tarçın döküp yiyebilirsin. Limon sıkıpta yiyebilirsin çok güzel oluyo öyle
Yok daha başlayamadım. Adetim bitince başlayacağım galibaElmas başladınmı yapıyormusun diyeti?
Ben dedim ya dayanamadım bozdum diye reglime az kaldı hiiiç tutamıyorum kendimi ama ben bi gün yapıyorum elma diyeti ertesi güne karnım iniyo sonraki gün normal yiyiorumKar tanesi sen başladım demişsin yapıyormusun şuan?
Ben dedim ya dayanamadım bozdum diye reglime az kaldı hiiiç tutamıyorum kendimi ama ben bi gün yapıyorum elma diyeti ertesi güne karnım iniyo sonraki gün normal yiyiorum
Yok daha başlayamadım. Adetim bitince başlayacağım galiba
Yok onlar yalan canım ya. Hatta ilk konuşmada bi resim paylaşmışlar öncesi sonrası diye . Yalan çıkmış ben baya okudum konuşmaları. Ama bi haftada 5 kiloya kadar verdiriyo. 5 günden sonra elmaya devam etme kas oranını çok düşürürsün. Tartıda 60 küsürleri görsen gaza gelirsin yürüyüşlere çıkarsın. Ben sağlıklı olarak mesela bi zamanlar sabah kahvaltımı yapıyodum bi kaç saat sonra yürüyüşe gidiyodum 1 buçuk saat falan yapıyodum. Akşamda tavuklu yada ton balıklı salata yiyodum haftada 3 kilo vermiştim. Kastan gitmemiş olmuştu. Bence 60 küsürleri görünxe böyle bişi yapabilirsin imkanın varsa canımBende çok yaptım onu ama kendimi aynada gördüğümde çok kötü hissettim pazar günü hadi dedim yani son nokta oldu belkide birde gardolap kıyafet yüzleşmeside iyi geldi :) hadi degly bitince sizde başlayın takip yaparız birbirimizi bence olabilir grup başındaki yazışmaları okudum 40 kilolar verilmiş...
Yok onlar yalan canım ya. Hatta ilk konuşmada bi resim paylaşmışlar öncesi sonrası diye . Yalan çıkmış ben baya okudum konuşmaları. Ama bi haftada 5 kiloya kadar verdiriyo. 5 günden sonra elmaya devam etme kas oranını çok düşürürsün. Tartıda 60 küsürleri görsen gaza gelirsin yürüyüşlere çıkarsın. Ben sağlıklı olarak mesela bi zamanlar sabah kahvaltımı yapıyodum bi kaç saat sonra yürüyüşe gidiyodum 1 buçuk saat falan yapıyodum. Akşamda tavuklu yada ton balıklı salata yiyodum haftada 3 kilo vermiştim. Kastan gitmemiş olmuştu. Bence 60 küsürleri görünxe böyle bişi yapabilirsin imkanın varsa canım
Aynen canım öyle yap. Zaten kolay gibi duruyo ama zor aslında her gün elma yemek. Sporla destekleyince tartıda belki fazla giden olmaz ama vücudun şekillenir. Çok bilgim var spor ve zayıflama hakkında ama uygulamıyorum üşengeçlikten :)Hadi ya bende baya okudum ilk yazışmaları 2 aylık konuşmaları felan o kadar kişi yalanmış yani ilginç.. zaten 4-5 hafta sürekli elma yemek banada pek sağlıklı gelmedi 1 hafta sonunda ton balığı eklemeyi düşünüyodum kahvaltı öğünüyle birlikte proteinsiz dietin sonunda yediğin herşey kat ve kat geri dönebilir çünkü..
benim hızlı alınmış bir 15 kilom var zaten kısa dönemde onu vermeye ugrasıyorum bu elma olayıyla 7/8 versem bi spor vs ile desteklerim diye düşündüm. Bakalım artık :)
Orası öyle tabi biliyoruz ama yapamıyoruz zaten bütün mesele :)Aynen canım öyle yap. Zaten kolay gibi duruyo ama zor aslında her gün elma yemek. Sporla destekleyince tartıda belki fazla giden olmaz ama vücudun şekillenir. Çok bilgim var spor ve zayıflama hakkında ama uygulamıyorum üşengeçlikten :)
Yarın 69ları görüyosun artıkkOrası öyle tabi biliyoruz ama yapamıyoruz zaten bütün mesele :)
Ama dediğin gibi aynen 500 gr gitmiş gene 70.200 olmuşum bugün o kadar aç kalıyorum ki bu gramlar bile az geliyor insana
69 çok riskli her an 70 e geri dönülebilir canım ya direk 68 e giriş olamazmı yaYarın 69ları görüyosun artıkk
Hahah keşke öyle olsa dimi yaa69 çok riskli her an 70 e geri dönülebilir canım ya direk 68 e giriş olamazmı ya
Elma ilk yarım saat açlık hissi yaratıyo ama sonra geçiyo canımbu elma beni çok acıktırıyor ya sanki hiçbişey yememiş gibi midemi kazındırıyor bunu yaşayan sadece benmi varım acaba?
Yanında tahıllı kızarmış ekmek yersin ince dilimbu elma beni çok acıktırıyor ya sanki hiçbişey yememiş gibi midemi kazındırıyor bunu yaşayan sadece benmi varım acaba?
Nasıl gidiyo canım devam ettin miiiiYanında tahıllı kızarmış ekmek yersin ince dilim
Devam ediyorum canım bugün 69.0 kg çıktım sabah 68 leri görürüm inşallah :)Nasıl gidiyo canım devam ettin miiii
Süpersiiiinnn hangi gün başlamıştın tam olarakDevam ediyorum canım bugün 69.0 kg çıktım sabah 68 leri görürüm inşallah :)
Pazartesi başladım 6 şubat ta canımSüpersiiiinnn hangi gün başlamıştın tam olarak
Helal valla azminePazartesi başladım 6 şubat ta canım
Bugün 68.700 olmuşum
Kahvaltı ekledim bugünde