Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

oooo papatyaa bende bugun ılk gunum yarın sabahı cok merak edıyrmm acabaa bıraz olsun verebılcemmı su 60lardan bi cıksammmmm

benım dıyetım cok gusell gıdıoo amaa bır kasee corba ıcsemmı aklıma cok takıldı

burcuuu kizz lmaz: ne kacamagiii :mymeka: al sanaa olmain bidahaaa bakimm (saka saka da) tatlisimm kendimize hakim olmaliyiz valla benim canim önceden hic bisi cekmiyodu ama regldenmi bend eanladm aklima ne geldiyse cekiyoo amaaa HAYIRRR yemek yokk

bana nıee kımse cwp vermıooo

canosumm bna sordugun soruyu cvpladim
aama üsdeki yazini okumadn cvplamisdin heralde sen simdi yemekden bahsediyon...yeme kizz git salata yap kendidne yada salatalik yee elma ye bisiler yap beynine yenik düsme hayatimkaydirigubbakcemile5yerimseniben

arda alya kuşum nerdesin kız sen çok özledim haaaaaaaaa seni
bu arada benim karnım çok şişti yaaa
canım benim dayanamadım ne yapim
anam bitmedi gitti şu reglim
bugün 4.gün
bu arada sende regli olduğun için bu hafta az verdin dimi canım
ama bak şimdi 2 kilo gitti diyon bacım

selam kislar sayfalar ne cabuk ilerliyor yetisemiyorum
iftarda hafif yiyorum ayni sekilde sahurdada kalan 5 kilomuda versem cok sevinicem ama spor yapamiyorum iftar olunca yesil cay icemiyorum oyle yorgun oluyorumki iftar cok gec oluyor ardindan bir kahve sonra yatagaa dun aksam bir elma yiyebildim yetti zaten midem doldu

begumgul ne yaptın şekerim nasıl gidiyo diyet

süper gidiyo canım. regl olduğum için oruç tutamıyorum. onun için sabah kahvaltımı yaptım 2 lt suyumu içtim ve şmdide elmamı yiyorum.
çok alıştım ben bu diyete yaakaydirigubbakcemile3

sen naptın sende durumlar nasıllkaydirigubbakcemile5

askitomm bende seni cok özledimm vallaaa

ya bisi dicem ama gülcenizz ama bak gülmeyin düverimm kaydirigubbakcemile3
ya benim regl zamnlarim cok karisik oluyo belli olmuyo nedense ama ay sonlarina dogru oluyo o sebble bende isde kafayi yice,m diyorumya acaba regl olucam diyemi yoksa neden az verdm..bide bende regl olucagim ve oldugum zamn cnm cok sey yemk isder
sende regl sinya cnm ondan canin bisiler isdiyo olsn bisi olmaz ama daha yapmazsn kacamak yoksaaa :mymekapuyorumnanaktan

ne olsun begumgulüm bende diyete devam ediyom işte...bu arda 3lt su 4 fincan yeşil çay üstüne elmayıda yiyince davul gibi oluyom orası ayrı.zaten şiştim.bunlar beni iyice şişiriyo sanki

kızlar reglim bitti benim pzt tartılacam yarında oruca başlıyorum korkuyorum ya az vermişsem diye :çok üzgünüm:

bal böcüğüm bak nezaman regli olduysan ogünden itibaren saymaya başla tam 24 gün sonra tekrar regli olursun.yani kadınların çoğu 24 günde bir olur.şahsen benim hep öyle oluyo...bide çok haklısın tatlım regli olmadan 1 hafta önce bide regli olduğum hafta acayip canım bişeyler istiyoo...ama sadece azıcık fındık yedim 4 bilemedin 5 tane küçücük fındıkçık.pamam pamam arda alya kıs bana döf beni kafamı duvara sürt kıvılcım çıkart ben çok yalamaz bi kıs oldumkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…