Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

canım sağol inşallah ya hepimiz emek veriyoruz inşallah hepimiz vereceğiz :Saruboceq:

bal böcüğüm bak nezaman regli olduysan ogünden itibaren saymaya başla tam 24 gün sonra tekrar regli olursun.yani kadınların çoğu 24 günde bir olur.şahsen benim hep öyle oluyo...bide çok haklısın tatlım regli olmadan 1 hafta önce bide regli olduğum hafta acayip canım bişeyler istiyoo...ama sadece azıcık fındık yedim 4 bilemedin 5 tane küçücük fındıkçık.pamam pamam arda alya kıs bana döf beni kafamı duvara sürt kıvılcım çıkart ben çok yalamaz bi kıs oldumkaydirigubbakcemile

oyyyy ben sana hic kiyarmiyim bebisimm askolsunn cici kiz seni
tmm senin dedigin gibi hesaplama yaarimm canosumm

canoslarim ben kacarr disari gidiyoruz gece gelirim ginee öpüyorm hepinizii

hee bu arda burcumm 3 5 findiktan bisi olmaz bebem rahat ollzemuszemusopuyorumnanaktan

hamis kıs walla bende çok merak ediyom senin kaç kilo verdiğini anam bacım inş çok çok çokkkkkkkkk vermişsindir.ama hissetmen lazım şekerim verdiğini hissediyormusun

aboo hamis kıs walla yanlışlıkla hamile olmuş çok pardonnnnn cicim ben şimdi senin yerine ellerime ellerime vurcam

yaa hamişş kız walla hamis yazıyom neden hamile çıkıyooo walla kuşum ellerime vurmıyacam ellerimin bi suçu yok en iyi pc döfüm ben

oyyyy ben sana hic kiyarmiyim bebisimm askolsunn cici kiz seni
tmm senin dedigin gibi hesaplama yaarimm canosumm

canoslarim ben kacarr disari gidiyoruz gece gelirim ginee öpüyorm hepinizii

hee bu arda burcumm 3 5 findiktan bisi olmaz bebem rahat ollzemuszemusopuyorumnanaktan

oy oy oy çok öpüyom seni bal böcüğüm benim dadlum benim
inş bişey olmaz kuşum
hadi kaç bakam bal arkidaşım
bol bol ges izin verdim opuyorumnanaktan

hamis kıs walla bende çok merak ediyom senin kaç kilo verdiğini anam bacım inş çok çok çokkkkkkkkk vermişsindir.ama hissetmen lazım şekerim verdiğini hissediyormusun

canım göbekten verdiğimi hissediyorum ama bakacaz işte pzt inşallah vermişimdir ya :Saruboceq:

sexy bebek bugun kalktım 12de 12 bucukta kahavltı 1 katı yumurtaa yarım dilim kepek ekmegı 1 bardak yesılcay ıctım sonra 2 bucukta elma yedım mate yapragı cayı ıctım sonra 4 bucuktaa yınee elma yedımm 1 surahı su ıctım 6 bucukta yınee elma yedım amaa 6 gıbı yarım kasee domates corbası ıctımm cok minik kepek ekmegı yedım sımdı 8 de son elmamı yıcemm sonraa 3 bardak yesılcay 2 surahı su 2 bardak mate yapragı cayı 1 bardak sırkelı su ıccem nasıl acaba bole devam edımmı heee bıdee unuttum corbadan sonraa 50 dakıkaa dans ettım hareketlerr yaptımm .... nasıl sencee vee sızcee kılo veren arkadslarmafoldumben

3 hurma,2 tulumba tatlısı ve 1 yeşil elma.2 bardak da su ..yarım saat sonra küçük bir parça pide. bunlar işte iftarda yediklerim içtiklerim.acaip şiş hissediyorum.başka bişey yemek istemiyoruuuummm ..!

Son düzenleme:
kızlar ben daha 2 kilo vermeme rağmen sıkılaştığımı hissediyorum. göbeğimde gözle görülür bi küçülme var. sevgilim bile bugün görünce çok sevindi. fazla kiloyu sevmiyoda kendilerikaydirigubbakcemile3

X