Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bal böcüğüm bak nezaman regli olduysan ogünden itibaren saymaya başla tam 24 gün sonra tekrar regli olursun.yani kadınların çoğu 24 günde bir olur.şahsen benim hep öyle oluyo...bide çok haklısın tatlım regli olmadan 1 hafta önce bide regli olduğum hafta acayip canım bişeyler istiyoo...ama sadece azıcık fındık yedim 4 bilemedin 5 tane küçücük fındıkçık.pamam pamam arda alya kıs bana döf beni kafamı duvara sürt kıvılcım çıkart ben çok yalamaz bi kıs oldumkaydirigubbakcemile
oyyyy ben sana hic kiyarmiyim bebisimm askolsunn cici kiz seni
tmm senin dedigin gibi hesaplama yaarimm canosumm
canoslarim ben kacarr disari gidiyoruz gece gelirim ginee öpüyorm hepinizii
hee bu arda burcumm 3 5 findiktan bisi olmaz bebem rahat ollzemuszemusopuyorumnanaktan
anam sexybebek gelmiş hoşgeldin gözüm
başının ağrısı geçtimi dadlum
yaa hamişş kız walla hamis yazıyom neden hamile çıkıyooo walla kuşum ellerime vurmıyacam ellerimin bi suçu yok en iyi pc döfüm ben
hamis kıs walla bende çok merak ediyom senin kaç kilo verdiğini anam bacım inş çok çok çokkkkkkkkk vermişsindir.ama hissetmen lazım şekerim verdiğini hissediyormusun
arkadaslar sebze corbasini icebilirmiyiz sorun olurmu? ? buarada sabah kahvaltimi etmedim ac hissetmiyordum