Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kizlar ben 56.5 kiloydum patates yogurt diteti yaptim 3gunde 3 kilo verdim 4gunum az verdim o yuzden elma dietine geçtim bakalim ne olcak

ya bn 15 yaşındayım 66 kiloyum ve boyum 1.58 kilo vermem lazım benm kalıcı bı yontem lzım bana lütfen yardımcı 2 gündr elma dieti yapyrm ama sonuç yok of bıktım artık bana hmn sonuc vercek bi diet lazım

Bu diyete sürekli başlamaktan ve daha gün içinde karar değiştirmekten sıkıldım, bu kez yapıyorum. Bu diyette benim hoşuma gitmeyen tek sey 1 kg elma fikri. Cunku cok açıkça midemi bulandırıyor bu kadar elma. Mesela üniversitedeyken yaptım tam olarak da uydum inanılmaz sonuçlar elde ettim. Nolursa olsun beni en kolay bu zayıflatıyor. Sonucları yazarım.. Gün 1.. 97.7

Gün 0.. 97.7 hatta

Tebrik ederim serapbnk çok güzel kilo vermissin bende başlamistim ama 3 gün sonra işim dolayisiyla bırakmak zorunda kaldım bende 1.5 kilo vermiştim 3 günde ama malesef devamını getiremedim

Merhaba :* bugün diyette ilk günüm. Kahvaltıda 1 dilim tam buğday ekmeği , 1 domates , 2 zeytin birde light peynir yedim. Yarım saat önce de elma ile yeşil çay.. diyeti iki hafta uygulicam umarım 76 dan 70 e düşerimm

Selamlar. Ben bir şey sormak istiyorum. Bu elma diyetine başladım 4 gündür. ama regl olduğum için anlayamıyorum kilo verdim mi vermedim mi diye. Sorum şu olacak, acaba illa günde 1 kilo yememiz şart mı? çünkü ben 3 taneyi anca yiyebiliyorum günde. sbah 2 dilim kepek ekmeği biraz peynir domates salatalık.gün boyu su ve yeşil cay. Sonra da toplam 3 elma yiyiorum. Acıkmamda sorun yok. Ancak illa 1 kilo mu onu merak ediyorum. Bir de nescafe içebiliyor muyuz?

Elma diyetiyle kilo verenler ne kadar surede geri aldiniz ? Yapsammi diye dusunuyorum da.

canım selam bende daha önce bu diyeti yapıp bırakmıştım hem çalışıyordum hemde evlilik hazırlıklarımdan zor oluyordu ama şimdi evdeyim ve artık kilolar aldı başını gidiyor tekrar basladım ve bu sefer çok kararlıyım henüz 2 gün oldu 90 ile basladım suan 87'yim gercekten istikrarlı yapılırsa kilo verdirecek bir diyet

Hadi bakalim 2 gunde 3 gitmis.Muthiss.Persembe gunu en yakin arkadasimin dugunu var.Elbise giyicem.O gune kadar ne verirsem kardir.Baslayayim bende ozaman.Sonuclarini sen de yazarsin.

Hadi bakalim 2 gunde 3 gitmis.Muthiss.Persembe gunu en yakin arkadasimin dugunu var.Elbise giyicem.O gune kadar ne verirsem kardir.Baslayayim bende ozaman.Sonuclarini sen de yazarsin.

tamam canım sende basla inan pişman olmayacaksın ayrıca ben kahvaltıda yapmıyorum sadece elma yiyorum ayransız yaşayamam o yüzden kahvaltı yerine sodalı ayran içiyorum günde 3 bardak buda göbek ve basende gercekten inceltiyor tavsiye ederim sende mutlaka yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…