Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Bi de bunu deneyeyim 7 kg var vermem gereken. Bu sabahki kg 62 idi hedef 55. Yarın elmalarımı alıp başlayacağım. Katılmak isteyen var mu

E Esinn10 MIhtar MIhtar lutita lutita @ayferzey bi de burdan mı yürüsek ben yarın başlayıp haftasonuna kadar en azından üç gün yapmayı düşünüyorum. Duruma göre hedefe ulaşana kadar sürdürebilirim de :KK66:
Ayy valla bnde yaparm ama manava gtmem lazim once :)
Ya benm skilasmam lazm bugn evde bikinileri deniym dedimde sonucc :kusmuk: basen ve ust bacak berbat ya napcam ben :olamaz:

Ya benm skilasmam lazm bugn evde bikinileri deniym dedimde sonucc :kusmuk: basen ve ust bacak berbat ya napcam ben :olamaz:
Ben tek tip diyet özürlüyüm ama üç gün yapabilirim inşallah. Ya benim dr sıkılaşmam lazım ama bana spor demesinler yaaaa :KK43:

E Esinn10 MIhtar MIhtar lutita lutita @ayferzey bi de burdan mı yürüsek ben yarın başlayıp haftasonuna kadar en azından üç gün yapmayı düşünüyorum. Duruma göre hedefe ulaşana kadar sürdürebilirim de :KK66:
Ben ekşi elmayla yapıyodum bunu çalışırken iyiydi yapabilirim gibi
pilates lastiğiyle bacak çalış o da işe yarar ve yürüyüş

Sabah tostl ve Söğüş ile kahvaltı sonra akşama kadar 1 kg yeşil elma iki saatte bir tüketilecek bir de yeşil çay ve bol su

Biz az yiyelim öz yiyelim böyle şeyler bize göre değil
Ayyy eksik kalmayayım :))) zaten becereceğimden değil de bakalım bi gün bile olsa bana kar. Ama ben aynı şeyi iki kez üstüste yesem en sevdiğim şey bile olsa gına gelir bakalım bunj Nasıl yapıcam ki elmayı da hiç sevmem yani alıp alıp çürütürüm hep ::

Ayyy eksik kalmayayım :))) zaten becereceğimden değil de bakalım bi gün bile olsa bana kar. Ama ben aynı şeyi iki kez üstüste yesem en sevdiğim şey bile olsa gına gelir bakalım bunj Nasıl yapıcam ki elmayı da hiç sevmem yani alıp alıp çürütürüm hep ::
Dene bakalım nolcek :)

aynen ya elmalar hep curur curumeden yakalarsamda elmali turta yaparm :)) bu topiktede elmali turta hic olmadi ama neysee :))))

@ eatmeat esime gelirken elma al dedim unutmus.gtmis ekmek alirken firindan eklerde almis. Ben pazar gnu alip yapicam iki gun ptesi sali. Zaten yogunjm haftaya yemek dusunemem hc. İyi denk gelcek

@ eatmeat esime gelirken elma al dedim unutmus.gtmis ekmek alirken firindan eklerde almis. Ben pazar gnu alip yapicam iki gun ptesi sali. Zaten yogunjm haftaya yemek dusunemem hc. İyi denk gelcek
Şimdiye kadar iyiyim akşam da erken yatarım bakalım üç gün dayanacak mıyım :)

X