Ayy valla bnde yaparm ama manava gtmem lazim once :)
Ben tek tip diyet özürlüyüm ama üç gün yapabilirim inşallah. Ya benim dr sıkılaşmam lazım ama bana spor demesinler yaaaaAyy valla bnde yaparm ama manava gtmem lazim once :)
Ya benm skilasmam lazm bugn evde bikinileri deniym dedimde sonuccbasen ve ust bacak berbat ya napcam ben
Ben ekşi elmayla yapıyodum bunu çalışırken iyiydi yapabilirim gibi
pilates lastiğiyle bacak çalış o da işe yarar ve yürüyüşAyy valla bnde yaparm ama manava gtmem lazim once :)
Ya benm skilasmam lazm bugn evde bikinileri deniym dedimde sonuccbasen ve ust bacak berbat ya napcam ben
Üç gün yeter bence fazla yapılmaz öyle aylarca hayatta olmaz zaten 3 gün sonra bayar
Ekşi elma ileymiş zatenÜç gün yeter bence fazla yapılmaz öyle aylarca hayatta olmaz zaten 3 gün sonra bayar
Biz az yiyelim öz yiyelim böyle şeyler bize göre değilSabah tostl ve Söğüş ile kahvaltı sonra akşama kadar 1 kg yeşil elma iki saatte bir tüketilecek bir de yeşil çay ve bol su
Ayyy eksik kalmayayım :))) zaten becereceğimden değil de bakalım bi gün bile olsa bana kar. Ama ben aynı şeyi iki kez üstüste yesem en sevdiğim şey bile olsa gına gelir bakalım bunj Nasıl yapıcam ki elmayı da hiç sevmem yani alıp alıp çürütürüm hep ::Biz az yiyelim öz yiyelim böyle şeyler bize göre değil
Dene bakalım nolcek :)Ayyy eksik kalmayayım :))) zaten becereceğimden değil de bakalım bi gün bile olsa bana kar. Ama ben aynı şeyi iki kez üstüste yesem en sevdiğim şey bile olsa gına gelir bakalım bunj Nasıl yapıcam ki elmayı da hiç sevmem yani alıp alıp çürütürüm hep ::
aynen ya elmalar hep curur curumeden yakalarsamda elmali turta yaparm :)) bu topiktede elmali turta hic olmadi ama neysee :))))Ayyy eksik kalmayayım :))) zaten becereceğimden değil de bakalım bi gün bile olsa bana kar. Ama ben aynı şeyi iki kez üstüste yesem en sevdiğim şey bile olsa gına gelir bakalım bunj Nasıl yapıcam ki elmayı da hiç sevmem yani alıp alıp çürütürüm hep ::
Şimdiye kadar iyiyim akşam da erken yatarım bakalım üç gün dayanacak mıyım :)@ eatmeat esime gelirken elma al dedim unutmus.gtmis ekmek alirken firindan eklerde almis. Ben pazar gnu alip yapicam iki gun ptesi sali. Zaten yogunjm haftaya yemek dusunemem hc. İyi denk gelcek
Aaa basladnmi bugn bnde sabah kepekli tost yaptm ama getrmedi elma devam edemedim. Sisir mideyi yesil caylaŞimdiye kadar iyiyim akşam da erken yatarım bakalım üç gün dayanacak mıyım :)
Akşam yemeği bi küçük tabak yedim ya midem yandı elmadanAaa basladnmi bugn bnde sabah kepekli tost yaptm ama getrmedi elma devam edemedim. Sisir mideyi yesil cayla
Elma beni cok aciktiriyo normalde.Akşam yemeği bi küçük tabak yedim ya midem yandı elmadanyarın yine yapmaya çalışcam artık olduğu kadar :)
Evet +500