Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ben hiç acikmiyorum sen acikiyormuydun neden bıraktın canım herhangi bi sorun yok demi 81 e de iyi dusmussun canım inşallah hepsini verirsin

1 gün 75.8
2 gün 75.1
3 gün 74.5
4 gün 74.1
5 gün 73.8
6 gün 73.8
3 hafta devam etmeyi düşünüyorum bakalım neler olacak kilo bildirimi yapmaya buradan devam edicem

Merhabalar
Ben bu diyeti bir gün uygulamıştım daha sonra devam edemedim. Bir günde şişliklerim gitmişti hafiflemiş hissediyordum ve 1.5 kg vermiştim bu his zaten insanı motive ediyor inşallah bugün tekrar başlıyorum kilom 84.4 kurtulalım da şunlardan ..

kızlar ben de elma diyetini yeni duydum, başlamayı düşünüyorum. son durumlarınızı yazar mısınız? yrn başlasam mı? 82-83 kiloyum.. hedefim 60.

kızlar ben de elma diyetini yeni duydum, başlamayı düşünüyorum. son durumlarınızı yazar mısınız? yrn başlasam mı? 82-83 kiloyum.. hedefim 60.
merhaba canm ben de başladım ama tam anlamıyla uygulayamıyorum sanayide çalıştığım için mesela dün sabah kepekli lepek sandviç öğlen nohut yemegi ve yoğurt gün içerisinde 2 elma yedim bugün sabah bitter çikolata yedim kahve içtim şuan su içiyorum bu şekilde yapmama rağmen vermiş hissediyorum tabi tarçınlı karanfilli yeşil çay içiyorum 3 fincan anlatamadım ama sorun olursa sorabilir sin canm

Bu diyet ile 5 gunde 5 kilo diyeti arasinda kalmistim ama bu diyete baslamaya karar verdim. Boyum 1.74 kilomu sabah tartilip soyluycem. Hergun gelismeleri buraya yazicam ve soyle yapmayi planliyorum
Sabah: 1 dilim ekmek 1 muz ve 1 bardak sut
Bunun disinda gun boyunca ne kadar elma yerim bilmiyorum ama onu da yazarim. Jillian michaels 30 day shred yapiyorum bu arada yarin 10. Gunum. Herkese bol iradeli gunler

Arkadaslar sabah tartildim baslangic kilom 79.8 sabah 1 muz yedim ve 1 bardak sut ictim. Okula da 2 yesil elma getirdim. Umarim iradem devam eder hepinize bol iradeli gunler

Merhaba kızlar yazdıklarınızı okudum olumlu sonuçlar beni de motive etti yeni uye oldum ve bu diyete başlamaya karar verdim boyum 1.75 kilom 78.7 bana şans dileyin basarabiliyim:)

Merhabalar,bu diyette sadece ekşi olan yeşil elma mı yenmelidir?Golden dediğimiz sarıdan yesile çalan ekşi olmayan elma ile de kilo verilebiliyor mu,Deneyimleri olan arkadaşlar cevap yazarsa çok memnun olurum.

Arkadaslar hafif kacamak yaptim ama sonuclari hergun giricem suan deli gibi acim ama yemek yok.
1. Gun: 79.8
2. Gun: 79.4
Umarim boyle devam eder hepinize iyi sanslar

Kızlar ben diyete 89.9 la başladım 2 ay önce çok kilo aldigim için internetten baya arastrip bi çay aldım ama çayla birlikte diyette yaptım yanında da ip atladım 1.5 ayda 12 kilo verdim ama 2 haftadır veremiyorum durduğu için bu diyeti şok diyet amaçlı uygulamayi düşünüyorum eğer benim gibi 10 kilo üzeri vermek isteyenler varsa tavsiye edebilirim o çayı

Bende bugün başladım sabahtan beri sadece 3 elmayla durutorum birazdan 30p kere ip atlayacağım ama felaket derecede çok aciktim heralde ilk gunum oldugu icindi

1 kiloda ortalama kaç yeşil elma var?
Gözümü karartıp elma diyetine başlamayı düşünüyorum. Bıktım iradesizlikten ve kilolardan artık.

Çok büyük değilse elmalar 5 6 tane giriyo 1 kiloya canım geçen hafta bende başlayayım dedim araya tatil vs girdi baslayamadim dün sabah başladım bugün sabah tartıldim 1 kilo 300 gr eksik çıktım düne göre inşallah bu hızla devam eder ben elma ve yeşil çayın yanında yoğurtta tüketiyorum

Yoğurtsuz yaşayamam ben kendime göre modifiye edecektim bende Yoğurt eklerim sanırım. Ama sabredip birebir uysam mı diye düşünmüyor değilim bir yandan da.

Bende yoğurtsuz yasayamayanlardanim :) yoğurt yağ yakmaya da yardımcı bildiğim kadarıyla herhangi bi zararı olacağını düşünmüyorum canım ama yine de sen bilirsin tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…