- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
Kaç gün yapılabiliyor bu diyet acaba?Kızlar is yerinden bir arkadaşım başladı bu diyete 101 kiloydu on gün oldu ve 92 kilo. İnanılmaz güzelleşti cildi de
Arkadaşım iki hafta yapmıştı canimKaç gün yapılabiliyor bu diyet acaba?
Ayy çok merak ettim,elma haricinde başka bişey yedin mi peki6. Günümdeyim henüz hiç tartılmadım. Yarın tartılcam bakalım ne kadar kilo vermişim.Birde ben bu ekşi elmaları yiyemediğimden kırmızı ve sarı elmayla yapıyorum günde bir iki tane o ekşilerden yiyebiliyorum.
Merhaba bende dün başladım ama bıraktım akşam bugün tekrar başladım daha bişey yemedim ince dilim peynirli tost yapcam şimdi,sen ne kadar zaman da 10 kilo vermistinmerhaba arkadaşlar yine ben ama bu sefer sürekli aktif olucam daha önce de bu diyeti yapıp 10 kilo vermiştim şimdi bugün tekrar başladım 75 kiloyum 1,73 boyum.yeni nişanlandım :) eylülde düğünüm var ve o zaman a kadar 55 kilo olmak olmak istiyorum sizlerden de tavsiye bekliyorum sabah kepek ekmek arası peynir ve domates yedim. 1 litre su içtim çalıştığım için öğlen burda ne çıkarsa ondan azar azar yemeyi düşünüyorum baklm nolacak
1 haftada vermiştimMerhaba bende dün başladım ama bıraktım akşam bugün tekrar başladım daha bişey yemedim ince dilim peynirli tost yapcam şimdi,sen ne kadar zaman da 10 kilo vermistin
1 haftada vermiştim
6 günde 2 kilo bile çok iyi bence moralini bozmane kadar güzel vermişsiniz ya.
Ben 6 gün yaptım iki kilo ancak verdim. şuan diyet araştırmasındayım :)
6 günde 2 kilo bile çok iyi bence moralini bozma
Kızlar bu diyeti yapan yok galiba birsey yazan olmadıbenim 3 günüm bugün sabah tartildin 74.5 oldum başlangıç kilo 75.8