Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Benim dunilk gunum iyi gecti bugun de devam ediyorum size yazacagim sonuclari umudum 1 hafta da 4 kg ama gorelim bakalim...

Gunaydin kizlar!

Ya forumu ara sira takip ediyorum da ancak bugun uye olmaya karar verdim :)
Ben elma diyetini yapiyorum. Bugun 6.gunum ve 4kg gitmis(ama 100 uzerindeyim zaten).
Ama cok sagliksiz olmamasi icin soyle yapiyorum. Sabah kahvaltilari duzgun sekilde yapiyorum.2 ufak dilim kepekli ekmek mutlaka yiyorum.Peynir zeytin cnm ne istiyorsa sabah yerim.Tabi simit pogaca falan olmaz.
Onun haricinde 2 saatte bir elma yiyorum ama 2 saatte bir yememe ozen gisteriyorum..
Yarin 'tatil' gunum yani birazcik kacamak yapabilcem(cok abartmadan)
Bir hafta sonra gene yazacagim ne kadar verdigimi.. :)

6. Günümdeyim henüz hiç tartılmadım. Yarın tartılcam bakalım ne kadar kilo vermişim. Birde ben bu ekşi elmaları yiyemediğimden kırmızı ve sarı elmayla yapıyorum günde bir iki tane o ekşilerden yiyebiliyorum.

Ayy çok merak ettim,elma haricinde başka bişey yedin mi peki

o kahvaltı öğününü yaydım ben güne. Mesela kahvaltıdaki 2 dilim ekmeği peyniri ve salatayı öğle yemeği gibi yedim çünkü akşam çok acıkıyo insan. Onun dışında çok çok acıkırsam yarım diilim ekmek biraz peynir filan yedim

merhaba arkadaşlar yine ben ama bu sefer sürekli aktif olucam daha önce de bu diyeti yapıp 10 kilo vermiştim şimdi bugün tekrar başladım 75 kiloyum 1,73 boyum.yeni nişanlandım :) eylülde düğünüm var ve o zaman a kadar 55 kilo olmak olmak istiyorum sizlerden de tavsiye bekliyorum sabah kepek ekmek arası peynir ve domates yedim. 1 litre su içtim çalıştığım için öğlen burda ne çıkarsa ondan azar azar yemeyi düşünüyorum baklm nolacak

Merhaba bende dün başladım ama bıraktım akşam bugün tekrar başladım daha bişey yemedim ince dilim peynirli tost yapcam şimdi,sen ne kadar zaman da 10 kilo vermistin

Bence bu diyet öğrenciler, bekarlar ve yalnız yaşayanlar için çok pratik ve ekonomik bir diyet.Yapan arkadaşlara başarılar dilerim :)

Kizlar ben dun aksama yemeyi abarttigim icin almamisimda vermemisim de bugun yine devam ediyorum en rahat benim icin bu diyet cunku sabahlari cok guzel hic kismadan kahvaltimi yapiyorum sonrasi elma ama cok acikmiyorum dun sirf yemek icin yedim aciktigimdan degil bakalim bugun yine devam 3 gun duzenli yaptim sonuc 1.3 kg ama dun bozmasaydim belki daha da verebilirdim. Aslinda tartilmak istemiyorum ama dayanamiyorum. Niyetim 6 daha hic bozmadan yapmak ve tartilmamak IA basarabilirim. Hadi birbirimize destek olup 1 hafta yapalim mi?

6 günde 2 kilo bile çok iyi bence moralini bozma

Tekrar almadım üstelik şuan iyi bir diyet yapmayı düşünüyorum bu sırada da sadece yediklerime dikkat ederk 800gr daha vermişim.
Aslında dikkat ederek vereceksem ben böyle devam etsem mi diye düşünmüyor değilim :))
Ya da bir 6 gün daha mı yapsam bunu bilemedim :/

Bende hala devam ediyorum ama 1 haftada sadece iki kilo verebildim biraz moralim bozuluyor ama bilemiyorum devam etsem mi kararsiz kaldim

Merhaba kızlar bende bugün başlıyorum dün gece gördüm elma diyetini hazir evdede yesil elma varken baslamak istedim 10 kilo fazlam kaldı 92kg ile başladım suan 75 kiloyum spor ve diyetle verdim 175 boyum

Sabah normal kahvaltı peynir zeytin yumurta domates salatalık biber ve maydanoz yedim ekmek yemiyorum ocak ayindan beri bakalım elma ve yeşil çayla nasıl geçecek günüm herkese güzel güzel kilo vermeler diliyorum

Kızlar bu diyeti yapan yok galiba birsey yazan olmadı benim 3 günüm bugün sabah tartildin 74.5 oldum başlangıç kilo 75.8

Kızlar bu diyeti yapan yok galiba birsey yazan olmadı benim 3 günüm bugün sabah tartildin 74.5 oldum başlangıç kilo 75.8

Canım ben yaptım ama 6 gün yaptım.
85 ile başlayıp 83 ile bitti.
Şu ara sadece dikkat edip bol su ve ev işleri ile 81e düştüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…