Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gün 0.. 97.7 hattaBu diyete sürekli başlamaktan ve daha gün içinde karar değiştirmekten sıkıldım, bu kez yapıyorum. Bu diyette benim hoşuma gitmeyen tek sey 1 kg elma fikri. Cunku cok açıkça midemi bulandırıyor bu kadar elma. Mesela üniversitedeyken yaptım tam olarak da uydum inanılmaz sonuçlar elde ettim. Nolursa olsun beni en kolay bu zayıflatıyor. Sonucları yazarım.. Gün 1.. 97.7
Haklisin!Biz niye basaramayalimki!??!?Biz zayiflasak fissstik gibi oluruz bee!Ben cok pis gaza geldim hadi kizlar yapariz biz bu işiii!!!!!Adam akilli uyalim su mucizevi diyeteTabiki sporuda birakmiyoruzzzz ☺Gün 0.. 97.7 hatta
Elma diyetiyle kilo verenler ne kadar surede geri aldiniz ? Yapsammi diye dusunuyorum da.
canım selam bende daha önce bu diyeti yapıp bırakmıştım hem çalışıyordum hemde evlilik hazırlıklarımdan zor oluyordu ama şimdi evdeyim ve artık kilolar aldı başını gidiyor tekrar basladım ve bu sefer çok kararlıyım henüz 2 gün oldu 90 ile basladım suan 87'yim gercekten istikrarlı yapılırsa kilo verdirecek bir diyet
Hadi bakalim 2 gunde 3 gitmis.Muthiss.Persembe gunu en yakin arkadasimin dugunu var.Elbise giyicem.O gune kadar ne verirsem kardir.Baslayayim bende ozaman.Sonuclarini sen de yazarsin.