Valla cnm ben anlamıyorum 10 gundur görmedigim bir arkadaşım sen kilomi verdin diye sordu bende dayanamadım hemen tartıldım gercekten vermisimCanım görüntü de değişiklik var mı yoksa sadece tartı da mı. İncelme falan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla cnm ben anlamıyorum 10 gundur görmedigim bir arkadaşım sen kilomi verdin diye sordu bende dayanamadım hemen tartıldım gercekten vermisimCanım görüntü de değişiklik var mı yoksa sadece tartı da mı. İncelme falan var mı
Tebrik ederim seni o zamanValla cnm ben anlamıyorum 10 gundur görmedigim bir arkadaşım sen kilomi verdin diye sordu bende dayanamadım hemen tartıldım gercekten vermisim
kızlar bende 98 ile başlamıştım 94 ile kapattım sadece dün hafif öğle yemeği yedim onun haricinde kaçamak yok. bakalım bu hafta ne olacak
Kizlar günaydın tarti gunu kimler kilo ver bakalim. Ben dun yazmistim 98 ten 93 e dustum
rukgus #168 boy 98 kilo 3.gün
N nazayaz # 170 boy 98 kilo 3.gun
S seyma972010 # boy 165 kilo 68 1.gün
@serapege07 # 174 boy 71 kilo 3.gun
@fatmazhrgvss # 162 boy 71 kilo 3.gün
B BernaKya #boy ... kilo 74 ..4.gün
:)
simdilik bu kadariz kizlarrrr ...Aksama kadar dahil olmak isteyenleri aliriz pTesi kilo bildirimi yapilicaaakk ☺☺
Canım bırakılmadı da normal diyetlere göre oldukça ağır sanırım kimse tam olarak uygulayamıyorKimse yok mu huhu?
yoksa diyet birakildi mi?
Ben de uyamadım bugun ya bi azmedemiyorumCanım bırakılmadı da normal diyetlere göre oldukça ağır sanırım kimse tam olarak uygulayamıyor
Başlangıçta ne kadardınız, ne kadar verdiniz acaba?Ben uyguluyorum bugun 10. Günüm ve 4 kilo verdimm
Cok iyi gercekten, tam uyabildiniz mi? Harika!74 kilo ile başladım 70 kiloyum şu an