Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar

dünkü menüm

sabah
1 yumurta yarım dilim salam
2 zeytin
1/2 dilim tam buğday ekmeği
şekersiz çay

sonrasında 3 tane yeşil elma yedim
bugün fazla elma yiyemedim zorlamakta istemedim kendimi
3 lt su içtim

günaydın bende akşama kadar çok güzel devam etmiştim ama akşam eşimin ve annemin zoruyla akşam yemeği yemek zorunda kaldım büyük bi ihtimalle akşama kadar aynı devam edicem yine ama akşamları azar azar yemek yicem bakalım böyle faydası olacakmı

canım saatler alındığı için akşamları daha az zorlanırız gibi geliyor bana bide haklısın gün içerisinde neyse de akşamları müthiş halsizlik ve baş ağrısı oluyor bende de umarım alışırım 3.gün bugün ilk güne göre çok iyiyim ama bakalım zaman ne gösterecek sonuç olarak emek olmadan hiçbir şey olmuyor pes etmek yok ...

rukgus #168 boy 98 kilo 3.gün

N nazayaz # 170 boy 98 kilo 3.gun

S seyma972010 # boy 165 kilo 68 1.gün

S serapege07 # 174 boy 71 kilo 3.gun

fatmazhrgvss # 162 boy 71 kilo 3.gün

B BernaKya #boy ... kilo 74 ..4.gün

ebrarece49 # boy 156 kilo 68 .. 1.gün

BASKA VARMI KIZLARR BERNA BOYUN NEDIR CNM

:)
simdilik bu kadariz kizlarrrr ...Aksama kadar dahil olmak isteyenleri aliriz pTesi kilo bildirimi yapilicaaakk ☺☺[/QUOTE]

Kizlarr tabiki zor ama onemli olanda zoru basarmaktir pes etmeyin dun kusma durumuna geldim kaldiki kahvaltida yapmiyorum..Ama bi amacim var ve buuuu yagdan kilo verdiren ve kalici verdiren bi diyet bi cok diyet denedim bu lahana corbasi ve patates diyeti kdr kalici kilo verdirene rastlamadim..Sabredelim serapcim dun yedin diye bozmaa devam et emin ol kilo kaybn vardirrr. BEN 1 KILO elma yiyemiyorum 4 5 tane yiyorum .cocugum var cok yaramaz suan 23 yasindayimm ama cok hirs ettimmm..
[/QUOTE]

[/QUOTE]
Yasin kucuk daha cabuk verirsin cnm metabolizman hizli calisir benimde biri 3 biri8 yasinda 2 evladim var kucuk feci yaramaz ve elma hastası ben ne zaman elma alsam elime imaa diye geliyo beraber yiyoruz bu arada yas 34 sen biraz daha avantajlisin

[/QUOTE]

haklısın cnm ben zaten sabahtan akşama kadar işyerindeyim dün bende zorun zoruna yedim elmaları ama 7 tane elma yedim... Akşam da görümcemler falan gelmişler işte onların yanında ben yedim dedim artık ye demesinler diye ama malesef etki etmedi hayır olmaz halsiz kalcan hastalancan diye zorla yedirdiler olmazsa artık bende bi çorba içip kalkıcam akşamları ( bnm kayınvalide yedirmeyi pek sever de) çalışınca da işte oraya gidiyoruz yemeye mecburen. bi de bnm 1,5 yaşında bi oğlum var o da orda oluyo onlar baktığından mecburen gidiyom artık oraya. bakalım sonuş nolacak

herkese selamlar 97 kiloyum hedeflediğim kilo 75 diyet genel olarak mantığıma yattı bugün başladım sonuçlarını sizinle haftalık olarak paylaşıcam çok kalp <3

Seraaapcim aslindaa o metabolizmaya bagli ya sen daha hareketlisindir mesela ☺Allah bagislasin bebislerini canimm.Nazcim ben o ye ye diyenleri pek iyi niyetli bulmuyorumm aslindaa Kiskanclik mi desemmm ne desem benim bebegimde 1 bucuk yasinda suan ☺ kzlar bu sabah musli yedim 1 tabak kahvalti miyetine devammm elmalraa Off yemek yemegiii ozledim cooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…