Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Sabah oglen aksam birer patates haslayip yedim 6 gun boyunca yaninda yogurtta yedim tabi bol bol su ictim ama bana az 4 kilo hala 25 kilo fazlam var

Sexy bebekten tuyo almak istiyorum takip ettim 15 gunde 18 kilo nasil verdin harfiyen uymak istiyorum benim amacimda bu kadar kisa surede verebilmek

Merhaba:KK31: ben de aranıza katıldım:KK24::KK24:
Bir pazartesi ve evde doluca elma varken bu şok diyeti yapıyım dedim:KK58:Hem vücuttan toksinleri atar hemde vücudum için değişiklik olur umarım :KK33:
Bismillah diyelim güzel ve bereketli geçsin bol bol sağlıkla kilolar gitsin :KK9:
Sabah kahvaltıda speciel-k yedim ve form çayı içtim bundan sonra gelsin elmalar :KK28:
Kilomu bugün tartılmadığım için bilemiyorum yarın yazarım inşallah :KK48:

Merhaba:KK31: ben de aranıza katıldım:KK24::KK24:
Bir pazartesi ve evde doluca elma varken bu şok diyeti yapıyım dedim:KK58:Hem vücuttan toksinleri atar hemde vücudum için değişiklik olur umarım :KK33:
Bismillah diyelim güzel ve bereketli geçsin bol bol sağlıkla kilolar gitsin :KK9:
Sabah kahvaltıda speciel-k yedim ve form çayı içtim bundan sonra gelsin elmalar :KK28:
Kilomu bugün tartılmadığım için bilemiyorum yarın yazarım inşallah :KK48:
Hadi bakalim insallah verirsin

süper yinede iyi vermişsin. bilemedimki benim şuana kadar yaptığım en iyi diyet ama kafaya ciddi koymak lazım yoksa bozuyorum.tekrar başlıcam 5 haftalık nisana kadar baya vermiş olurum :)
Bende cok umitle baslamistim asiri kiloluyum yya bide bnden daha cok daha cabuk gider dedim ama gram oynamadi spor yaptigim halde bilemedim :eek::eek: ama sebzeye donunce verdim:KK76:

Bende cok umitle baslamistim asiri kiloluyum yya bide bnden daha cok daha cabuk gider dedim ama gram oynamadi spor yaptigim halde bilemedim :eek::eek: ama sebzeye donunce verdim:KK76:
o zmn sen sebzeden devam et cnm kendini nasıl iyi hissediyosan.moral bozma çok kilo bile olsa kilo vermek için çabalamamız bir başlangıç bozmazssak gayet güzel kilo veririz yaza daha çok var en az ayda 6-7 kilo versek 4 ayda 24 eder baya baya değişmiş oluruz yaza kadar :cool:

X