Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac kilosun canim? Benim 35 40 kilo vermem lazim 115 kiloyumSabah oglen aksam birer patates haslayip yedim 6 gun boyunca yaninda yogurtta yedim tabi bol bol su ictim ama bana az 4 kilo hala 25 kilo fazlam var
Sabahlari fitness yiyorum oglen yesillik elma aynen aksamda oyle geciyo bazen tavuk et yiyorum yumurta fln. Spor tabiki yapiyorum gunde 2 saate yakin zumba eliptik bisiklet leslie bacak inceltme egzersizler.Neler yapiyosun peki basladin mi spor yapabiliyor musun
Hadi bakalim insallah verirsinMerhaba ben de aranıza katıldım
Bir pazartesi ve evde doluca elma varken bu şok diyeti yapıyım dedimHem vücuttan toksinleri atar hemde vücudum için değişiklik olur umarım
Bismillah diyelim güzel ve bereketli geçsin bol bol sağlıkla kilolar gitsin
Sabah kahvaltıda speciel-k yedim ve form çayı içtim bundan sonra gelsin elmalar
Kilomu bugün tartılmadığım için bilemiyorum yarın yazarım inşallah
Hadi bakalim insallah verirsin
bozdum ben reglyim daha sonra tekrar başlıcam bende 5 hafta yapıcam hiç bozmadan.başka yolu yokKizlar rejime devam edip sonuc alan varmi ne alemdesiniz
Ben 4 gunde az yiyerek ve sporla 1 bucuk kilo daha verdim ama elma bana niye yaramadi anlamiyorumbozdum ben reglyim daha sonra tekrar başlıcam bende 5 hafta yapıcam hiç bozmadan.başka yolu yok
süper yinede iyi vermişsin. bilemedimki benim şuana kadar yaptığım en iyi diyet ama kafaya ciddi koymak lazım yoksa bozuyorum.tekrar başlıcam 5 haftalık nisana kadar baya vermiş olurum :)Ben 4 gunde az yiyerek ve sporla 1 bucuk kilo daha verdim ama elma bana niye yaramadi anlamiyorum
Bende cok umitle baslamistim asiri kiloluyum yya bide bnden daha cok daha cabuk gider dedim ama gram oynamadi spor yaptigim halde bilemedim ama sebzeye donunce verdimsüper yinede iyi vermişsin. bilemedimki benim şuana kadar yaptığım en iyi diyet ama kafaya ciddi koymak lazım yoksa bozuyorum.tekrar başlıcam 5 haftalık nisana kadar baya vermiş olurum :)
o zmn sen sebzeden devam et cnm kendini nasıl iyi hissediyosan.moral bozma çok kilo bile olsa kilo vermek için çabalamamız bir başlangıç bozmazssak gayet güzel kilo veririz yaza daha çok var en az ayda 6-7 kilo versek 4 ayda 24 eder baya baya değişmiş oluruz yaza kadarBende cok umitle baslamistim asiri kiloluyum yya bide bnden daha cok daha cabuk gider dedim ama gram oynamadi spor yaptigim halde bilemedim ama sebzeye donunce verdim
Evet durmak yok yola devamo zmn sen sebzeden devam et cnm kendini nasıl iyi hissediyosan.moral bozma çok kilo bile olsa kilo vermek için çabalamamız bir başlangıç bozmazssak gayet güzel kilo veririz yaza daha çok var en az ayda 6-7 kilo versek 4 ayda 24 eder baya baya değişmiş oluruz yaza kadar