Sen verdinmi hic bu diyetle?alla alla bir hastalığınız falan var mı bende yaptım da gayet tam uyunca veriliyor kilo ama bir kaçırdığımda veremedim bende.kahvaltı etmeden deneyin tam 5 kilo veriliyor bir haftada
bende 101.5 ile başladım ilk hafta tam uydum ikinci hafta 2 gün bozdum ama yinede 2 haftada 7 kilo verdim.sonraki hafta ara verdim ama ne ara herşeyi yedimSen verdinmi hic bu diyetle?
Bende 118 kiloydum normal diyetle 115 se dustum gecen hafta bu diyeti yaptim ustelik gunde 1 2 saat sporla ama gram oynamadi cok moralim bozuldu tabi bnde hemen biraktimbende 101.5 ile başladım ilk hafta tam uydum ikinci hafta 2 gün bozdum ama yinede 2 haftada 7 kilo verdim.sonraki hafta ara verdim ama ne ara herşeyi yedimiki kilosunu geri aldım.sonraki hafta başladım kahvaltısız uyguladım hiç bozmadan bir haftada 5 kilo verdim.yine ara verdim 2 kilosunu yine geri aldım şuann tam 93.5 kiloyum. bugün tekrar başladım kahvaltılı olandan cumartesi tartılıcam en az 90 u görürüm diye düşünüyorum.yaklaşık 1.5 ayda uzata uzata 11.5 kilo vermiş olucam.. bence süper bir diyet eğer tam uygulanırsa cidden veriliyor. Ama yapamıyorum diyosan karbonhidrat diyeti yap o da güzel. sabah 5 yumuyrta beyazı öğlen 1 gögüs akşam 1 gögüs arada 1 tane nar ve bol su iç yine bir haftada en az 4 kilo veriliyor.ben daha önce uygulamıştım ama yumurta işi daha zor bana göre.elma daha güzel ve cşildi ve tırnaklarıda güzelleştiriyor.bunlar kendi gözlemlerim bence kesinlikle elmaya devam et cnm mutlaka verirsin.
tiroitte falan bir bozukluk yoksa normalde herkes vermiş tam uyduğunda.bir de ben hiç spor yappmadan kilo verdim.diğer ay spora başlıcam şu üzerimizdeki yük bir kalksın :) ben devam ediyorum bu hafta sende yarın başla cnm bir hafta daha uygula baktın olmuyor yine başka bir yöntem bulursunBende 118 kiloydum normal diyetle 115 se dustum gecen hafta bu diyeti yaptim ustelik gunde 1 2 saat sporla ama gram oynamadi cok moralim bozuldu tabi bnde hemen biraktim
migrostan almıştım banada mumlu geliyordu.parlatmak için yapıyorlar pazardan al cnm bende öyle yapıyorum.birebir uygulamayınca yine kilo verirsin 1 -2 ama 5 kilo kesinlikle olmuyor bir haftada. tam uymaya çalış.ben verdimKızlar elmalarımı soyuyorum. Mumlanmış geliyor hepsi bana, yada ben öyle sanıyorum. Sonuçta içime sinmiyor kabuklarıyla yemek. Bire bir uygulayamasam da elimden geleni yapıyorum, günde 4&5 Elma tüketiyorum. Benim gibi yapıp fayda gören var mı acaba
Pazardakilerde öyle canım ya. Yüz çöküyor mu acaba? Haftada 1- 2 gitse havalara uçarım. Daha fazlası olmasın zaten, allah muhafaza...migrostan almıştım banada mumlu geliyordu.parlatmak için yapıyorlar pazardan al cnm bende öyle yapıyorum.birebir uygulamayınca yine kilo verirsin 1 -2 ama 5 kilo kesinlikle olmuyor bir haftada. tam uymaya çalış.ben verdim
yüzden gidiyor kesinlikle..ben forumun başında okumuştum bu konunun sahibi 5 haftada 35 kilo vermiş acaba yaşıyormu diye merak ediyorum şuanPazardakilerde öyle canım ya. Yüz çöküyor mu acaba? Haftada 1- 2 gitse havalara uçarım. Daha fazlası olmasın zaten, allah muhafaza...
elma sıkıyorsa kabuklarıyla mikserde çek ufacık parça haline getir kaşıkla yee elma yesende elma yemiyor gibi oluyor kendimi öyle kandırıyorum benKahvaltımı iyi yapıyorum. Sonra da elmalar başlıyor (2-3)saatte bir. Günde 1 kase yoğurt tüketiyorum. 2 bardak form çayı. Bazen Elma ile birlikte başka bi meyve yiyorum canım çekerse. Hep Elma sıkıyor çünkü.
Yok ben test yaptirmistim gecen sene ablamda tiroid var diye ama bnde bi sey yok cok sukurtiroitte falan bir bozukluk yoksa normalde herkes vermiş tam uyduğunda.bir de ben hiç spor yappmadan kilo verdim.diğer ay spora başlıcam şu üzerimizdeki yük bir kalksın :) ben devam ediyorum bu hafta sende yarın başla cnm bir hafta daha uygula baktın olmuyor yine başka bir yöntem bulursun
o zmn pes etmek yok diyete devamYok ben test yaptirmistim gecen sene ablamda tiroid var diye ama bnde bi sey yok cok sukur
Senin yüzün çöktü mü yani canım. Hoş bi görüntü değildir o. Çökmedi de lütfenyüzden gidiyor kesinlikle..ben forumun başında okumuştum bu konunun sahibi 5 haftada 35 kilo vermiş acaba yaşıyormu diye merak ediyorum şuan
hayır hayır öyle değil. yüzüm zayıfladı yanaklarımdan belli oluoyr. zaten elma cildi güzelleştiriyor bence ekstra bir parlaklık verdi 1 hafta yap dikkat et bak tırnakların bile güçleniyor kırılıyordu benim hiç kırılmıyor şimdiSenin yüzün çöktü mü yani canım. Hoş bi görüntü değildir o. Çökmedi de lütfen
Dediğim gibi yapıyorum işte 2 haftadır. 2 kilo gitti, ama bu giden son zamanlardaki şişliğimdi. Bakalım devamı gelecek mi? [/QUOTE]TE="cikolatasevergirl, post: 44932471, member: 712853"]hayır hayır öyle değil. yüzüm zayıfladı yanaklarımdan belli oluoyr. zaten elma cildi güzelleştiriyor bence ekstra bir parlaklık verdi 1 hafta yap dikkat et bak tırnakların bile güçleniyor kırılıyordu benim hiç kırılmıyor şimdi
Diyet devam guzelim zaten ama bi ogun yesillik yiyorum bakalim sonuclari yazarim cuma gunuYok ben test yaptirmistim gecen sene ablamda tiroid var diye ama bnde bi sey yok cok sukur
Patates diyeti nasil canim? Harika 6 gunde 4 kiloBen patates diyetiyle 6 gunde 4 kilo verdim kacamagim olmadi bugun elma diyetine basladim bunyem vermeye musait ama acele ediyorum 60 kilodan 85 e yukselince psikolojim bozuldu insallah ise yarar