Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Canimm senin boyun kac.. yani bn zaten coktndir diyetteyim oyle cok acikan biri degilim emin ol pazarda yapicagm kacamak kahvaltida bal omlet vsaksamda tavuktur

Yaaa acaba tartilsanmii ki cok mrk ettm senin sonucn bana coook gaz verir cnm spor yapiyomsn sen
tartılmıcam ondan sonra kilo verince bir taraflarım kalkıo benim bozuyorum sonra kendimi sabitledim ocak 8 tartılma günüm tam 15 gün. gaza gelmek istiyosan bu konunun ilşk 350 sayfasını sıkı bir oku acayippppp kilo verenler olmuş ve destek süper bakk oraya ve tartılmaaaa sakın sende

dolap dibine kadar dolu ..cekmeceler cikolata kayniyorrr ama elimi atmadim 65 kiloyum amaaaa cokk laf eden var kilolusun diyee ne yazikki bendeee ki azimde degil hirs ettim kendinee

Canimm senin boyun kac.. yani bn zaten coktndir diyetteyim oyle cok acikan biri degilim emin ol pazarda yapicagm kacamak kahvaltida bal omlet vsaksamda tavuktur
1.65 boyum ama kilomu göstermiyorum görenler 80-85 diyo bu iyi bişey tabiii benimde hamur işiyle falan işim yok beni abur cubur bu hale getirdi ben yemek yemeyip aç karnına bile çikolata tatlı yiyen biriydim

Cnm bn sadece ilk gun tartilim dedimm su kilodan aylardir cikamiyorummm hemen bakiyormmm ben 5 te 5 i yaptmmm 5 kili vermistmmm dger gun menuleri kizartmalari yedim ve 2 si geri geldi zamanlada kalan 3 u cok tecrubeliyim o yuzdennnnn ins bu diyetten sonra oyle biii aptallik yapmazzz nefsin hihiji☺

1.65 boyum ama kilomu göstermiyorum görenler 80-85 diyo bu iyi bişey tabiii benimde hamur işiyle falan işim yok beni abur cubur bu hale getirdi ben yemek yemeyip aç karnına bile çikolata tatlı yiyen biriydim
Ve 8inde oglumun dogum gunu partisi var o gune kdrrr kac kilo verebilirim sence ??

dolap dibine kadar dolu ..cekmeceler cikolata kayniyorrr ama elimi atmadim 65 kiloyum amaaaa cokk laf eden var kilolusun diyee ne yazikki bendeee ki azimde degil hirs ettim kendinee
yaa sen millete bakmıcaksın kendin için veriosan ver kiloyu. millet şişman görür aaaa çok kilo almışsın der,zayıflarsın aaaaa yüzün kurumuş hastamısın hiç yakışmamış derlerrr.....bu millettt kıskançlıklarından arkadan kuyu kazmaktan başka bşiy yapmıyor hiçç takılma duymaaa...yapalım şu diyeti bi 9-10 versen sen fazla fazla yeter sanaaa ondan soonra kalsınlar bir karşındaa

O zamandaaaa etin sarmiss derlerrr piislerrrrrrrr

Ve 8inde oglumun dogum gunu partisi var o gune kdrrr kac kilo verebilirim sence ??
salmak yok bu sefer kilo versek bile saldırmıcazzz elma yemeye ve su içmeye devam etmek lazım her şarttaa.. ayın 8 ine kadar kafadan 10 gün var en az verirsin 6-7 kilo diye düşünüyorum ama metabolizmaya bağlı biliyosun.. ve spor yapmıyorum şuan sonra başlıcam biraz veriyim kilo

Cnm metebolizmam yavas degilll coook hizlidaa degil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…