- 19 Haziran 2015
- 226
- 307
- 32
Canimm senin boyun kac.. yani bn zaten coktndir diyetteyim oyle cok acikan biri degilim emin ol pazarda yapicagm kacamak kahvaltida bal omlet vsaksamda tavukturhayır 5 inide hemen geri almazsın ama bünyen açlığa alışıo hatta aç bile hissetmiyorsun,pazar günü doping yüklemesi yapıosun ve bünye noluo allak bulak pazartesiye eski azmin bile kalmıo o tatlara baktıktan sonra. zaten çok kilon yok 2 hafta sık dişini bozma bencee yine sen bilirsin tabii öneriiieevet tarçınla mükemmmel tatlı isteğide kalmıyor bende yeşil çaya aynen kabuk tarçın atıyorum yeşil çayın tadı kalmıyor misss ..
tartılmıcam ondan sonra kilo verince bir taraflarım kalkıo benim bozuyorum sonraYaaa acaba tartilsanmii ki cok mrk ettm senin sonucn bana coook gaz verir cnm spor yapiyomsn sen
dolap dibine kadar dolu ..cekmeceler cikolata kayniyorrr ama elimi atmadim 65 kiloyum amaaaa cokk laf eden var kilolusun diyee ne yazikki bendeee ki azimde degil hirs ettim kendinee24 yaş . ben daha önceden diyetisyenle 25 kilo kadar vermiştim 96 kilodan 70 kiloya düşmüştüm 1 sene içinde ve gayet sağlıklı beslenerek.. sonra okul dönemi, sınavlar, sevgili durumları falan stresli dönemler geçirdim ve o kadar çok saldımkii..geri aldım 3 sene içinde hepsini. elma diyetiyle yakın zamanda 5 kilo verdim bıraktığımda tam bırakıyorum ve tatlının dibine vuruyorumm..şimdi çok gaza geldiim eve kapattım kendimi kimse yok evde yemek yapan yiyen yok.dolaplarım bomboşş evde bi tek kahvaltılık,elmalar ve su var şuan sadece :)
1.65 boyum ama kilomu göstermiyorum görenler 80-85 diyo bu iyi bişey tabiiiCanimm senin boyun kac.. yani bn zaten coktndir diyetteyim oyle cok acikan biri degilim emin ol pazarda yapicagm kacamak kahvaltida bal omlet vsaksamda tavuktur
Ve 8inde oglumun dogum gunu partisi var o gune kdrrr kac kilo verebilirim sence ??1.65 boyum ama kilomu göstermiyorum görenler 80-85 diyo bu iyi bişey tabiiibenimde hamur işiyle falan işim yok beni abur cubur bu hale getirdi ben yemek yemeyip aç karnına bile çikolata tatlı yiyen biriydim
yaa sen millete bakmıcaksın kendin için veriosan ver kiloyu. millet şişman görür aaaa çok kilo almışsın der,zayıflarsın aaaaa yüzün kurumuş hastamısın hiç yakışmamış derlerrr.....bu millettt kıskançlıklarından arkadan kuyu kazmaktan başka bşiy yapmıyor hiçç takılma duymaaa...yapalım şu diyeti bi 9-10 versen sen fazla fazla yeter sanaaa ondan soonra kalsınlar bir karşındaadolap dibine kadar dolu ..cekmeceler cikolata kayniyorrr ama elimi atmadim 65 kiloyum amaaaa cokk laf eden var kilolusun diyee ne yazikki bendeee ki azimde degil hirs ettim kendinee
Bu yolda beraaaberizzzVe 8inde oglumun dogum gunu partisi var o gune kdrrr kac kilo verebilirim sence ??
O zamandaaaa etin sarmiss derlerrryaa sen millete bakmıcaksın kendin için veriosan ver kiloyu. millet şişman görür aaaa çok kilo almışsın der,zayıflarsın aaaaa yüzün kurumuş hastamısın hiç yakışmamış derlerrr.....bu millettt kıskançlıklarından arkadan kuyu kazmaktan başka bşiy yapmıyor hiçç takılma duymaaa...yapalım şu diyeti bi 9-10 versen sen fazla fazla yeter sanaaa ondan soonra kalsınlar bir karşındaa
salmak yok bu sefer kilo versek bile saldırmıcazzz elma yemeye ve su içmeye devam etmek lazım her şarttaa.. ayın 8 ine kadar kafadan 10 gün var en az verirsin 6-7 kilo diye düşünüyorum ama metabolizmaya bağlı biliyosun.. ve spor yapmıyorum şuan sonra başlıcam biraz veriyim kiloVe 8inde oglumun dogum gunu partisi var o gune kdrrr kac kilo verebilirim sence ??
yihahahah beraberizzzz süper olcazzBu yolda beraaaberizzz
senin daha kolay gider diye düşünüyorum millet ne acımasızz beee kendi totolarına baksınlar yeni anneye laf etceklerinneeVe ben dogm kilolarimi vermeye calisiyorum ☺
Cnm metebolizmam yavas degilll coook hizlidaa degil yanisalmak yok bu sefer kilo versek bile saldırmıcazzz elma yemeye ve su içmeye devam etmek lazım her şarttaa.. ayın 8 ine kadar kafadan 10 gün var en az verirsin 6-7 kilo diye düşünüyorum ama metabolizmaya bağlı biliyosun.. ve spor yapmıyorum şuan sonra başlıcam biraz veriyim kilo
Bendee 8ine kdrrr tartilmayayim o zmnnn cikomyihahahah beraberizzzz süper olcazz
evvett 8 ine kadar kilo verirsen o zmn yaparsın minnağın doğum gününde kaçamağınıBendee 8ine kdrrr tartilmayayim o zmnnn cikom
Kacamak yapmadin mi cnm sen hic.. ☺evvett 8 ine kadar kilo verirsen o zmn yaparsın minnağın doğum gününde kaçamağını
Cooook migdem bulandj veee 33 kalorilik eti light kizarmis ekmk yedimmmevvett 8 ine kadar kilo verirsen o zmn yaparsın minnağın doğum gününde kaçamağını
ilk 2 günün zor olacağını söylemiştim.ben hiç bozmadım cnm sadece kahvaltıda 2 dilim salam yiyorum burdaki liste dışında.başka ağzıma bişiy koymadım valla 6 gündür.Cooook migdem bulandj veee 33 kalorilik eti light kizarmis ekmk yedimmm
Cooook migdem bulandj veee 33 kalorilik eti light kizarmis ekmk yedimm
bozmamalısın cnm eğer o sonucu istiyosan ayın 8ini bekliyosan bozmamalısın diyorum işte ben bundan bahsediyodum dön başa derken dayanamadığın an devamı gelir sakınnn dayanıcazzzCooook migdem bulandj veee 33 kalorilik eti light kizarmis ekmk yedimmm