- 21 Aralık 2015
- 7
- 9
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 10 gündür oruç tutuyorum motivasyonum çok düştü ben de bu diyeti araştırıyorum iftarda kahvaltı yapsak sonra elmaları yesek gün içinde çok acıkır mıyız kiSelamlar bende başlamayı düşünüyorum ama bu hafta oruç tutacaktım. Acaba orucumu tutsam akşam yarım porsiyon yapılan yemekten yesem sahur niyetine de elmaları yeşil çayları hüpletsem işe yarar mı? Sabah kahvaltısını ekmeksiz olarak akşam yemeğiyle dengeleyim diyorum?
Yani kahvaltı niyetine iftar olucak. Tabi ki uyanalı epey saat geçmiş oluyor. İlk yediğimizdeki metabolizma hızı olmaz belki ama ben böyle deneyeceğim.Ben de 10 gündür oruç tutuyorum motivasyonum çok düştü ben de bu diyeti araştırıyorum iftarda kahvaltı yapsak sonra elmaları yesek gün içinde çok acıkır mıyız ki
kızlars merhabalar :) ben bu diyeti bir hafta eksiksiz uyguladım ve cidden 5 kilo verdim.Ama daha fazla dayanamadım bir haftadan sonra acayip iyi bozdum.Bugün tekrar başladım ve bu sefer daha kararlıyım.Pazartesi seçimlerdeki değişimin ardından bende 5 kilo daha değişmiş olucam..DEĞİŞİMLER İYİDİR der giderim buralardan :)) bozdugunda aldinmi 5 inide
aldım cnm ama öyle böyle değil baya iyi bozdum tatlıların dibine vurdum ve hiç dikkat etmedim.şimdi ayıın 24 ünde yine başladım bugün 5. günüm ve süper gidiyor kesinlikle bozmıcam ayın 8 inde tartılıcam 15 gün sonra. başlamayı düşünüyorsan kesinlikle verdiriyor sonrasında da dikkat etmek lazım.Peki aldin mii aca
Elmalari aldim yarin basliyorm cnm peki sen ?aldım cnm ama öyle böyle değil baya iyi bozdum tatlıların dibine vurdum ve hiç dikkat etmedim.şimdi ayıın 24 ünde yine başladım bugün 5. günüm ve süper gidiyor kesinlikle bozmıcam ayın 8 inde tartılıcam 15 gün sonra. başlamayı düşünüyorsan kesinlikle verdiriyor sonrasında da dikkat etmek lazım.
yihuhuhu süper başla cnm başla birbirimize destek olalım :) yarın 6. günüm 6 günde tam 30 tane elma yedim resmen tam gaz devamElmalari aldim yarin basliyorm cnm peki sen ?
Ben kahvaltmi ettim az once ilk elmami yedim canimm asla brakmayi dusunmuyorm 66 kiloyumm ama pazar gnleri kendime izin vermeye karar verdimm esim evdee cok zor olurr yememem tabi dikkatli yerim heraldr belki dayanamayip pazarda yaparim hihihi Yanliz elma aldim yesil sert (tipki yesil elma ) ama tadi eksi degil o kadar cokta tatli degil oldukca sertt amaaa Senin elmalarin nasilyihuhuhu süper başla cnm başla birbirimize destek olalım :) yarın 6. günüm 6 günde tam 30 tane elma yedim resmen tam gaz devam
cnm mantıklı pazar günü 1 gün kaçamak çok sorun olmaz abartmadıkça AMAAA söyliyim bende daha öncekinde öyle diyerek kendimi avutmuştum pazar günü kaçamağın ertesi günü yine dön başa yapmış oluyorsun ve zor oluyor bozmasan daha iyi .zaten fark ediceksin ilk 2 gün biraz zor geçebilir ama sakın pes etmek yok. benim elmalarda aynı seninki gibi elma ısırmaktan sıkıldığın an robottan geçir kaşıkla yeee çok keyifli oluyor yediğini bile anlamıyorsun cnm ben 6 gün önce 101.5 kiloyla başladım ve reglydim başladım.şimdi karnımı görsen dümdüzzzz bayaa verdiğimi hissediyorum ocak 8 gelsinnnBen kahvaltmi ettim az once ilk elmami yedim canimm asla brakmayi dusunmuyorm 66 kiloyumm ama pazar gnleri kendime izin vermeye karar verdimm esim evdee cok zor olurr yememem tabi dikkatli yerim heraldr belki dayanamayip pazarda yaparim hihihi Yanliz elma aldim yesil sert (tipki yesil elma ) ama tadi eksi degil o kadar cokta tatli degil oldukca sertt amaaa Senin elmalarin nasil
Nasil yani cnm 5 kilo versem 5 inide pazar kacamagi ile gerimi aldin yada alirmiyimm ??sil bastani anlamadim ya cnm tarcnlayip yiyormmm miss oluyoo hatta suan elma yiyorm cok rahatimm. Bende 1 60 boy 66 kiloyumm ve 1 cocugm var yasm 23cnm mantıklı pazar günü 1 gün kaçamak çok sorun olmaz abartmadıkça AMAAA söyliyim bende daha öncekinde öyle diyerek kendimi avutmuştum pazar günü kaçamağın ertesi günü yine dön başa yapmış oluyorsun ve zor oluyor bozmasan daha iyi .zaten fark ediceksin ilk 2 gün biraz zor geçebilir ama sakın pes etmek yok. benim elmalarda aynı seninki gibi elma ısırmaktan sıkıldığın an robottan geçir kaşıkla yeee çok keyifli oluyor yediğini bile anlamıyorsun cnm ben 6 gün önce 101.5 kiloyla başladım ve reglydim başladım.şimdi karnımı görsen dümdüzzzz bayaa verdiğimi hissediyorum ocak 8 gelsinnn
Yaaa acaba tartilsanmii ki cok mrk ettm senin sonucn bana coook gaz verir cnm spor yapiyomsn senNasil yani cnm 5 kilo versem 5 inide pazar kacamagi ile gerimi aldin yada alirmiyimm ??sil bastani anlamadim ya cnm tarcnlayip yiyormmm miss oluyoo hatta suan elma yiyorm cok rahatimm. Bende 1 60 boy 66 kiloyumm ve 1 cocugm var yasm 23
24 yaş . ben daha önceden diyetisyenle 25 kilo kadar vermiştim 96 kilodan 70 kiloya düşmüştüm 1 sene içinde ve gayet sağlıklı beslenerek.. sonra okul dönemi, sınavlar, sevgili durumları falan stresli dönemler geçirdim ve o kadar çok saldımkii..geri aldım 3 sene içinde hepsini. elma diyetiyle yakın zamanda 5 kilo verdim bıraktığımda tam bırakıyorum ve tatlının dibine vuruyorumm..şimdi çok gaza geldiim eve kapattım kendimi kimse yok evde yemek yapan yiyen yok.dolaplarım bomboşş evde bi tek kahvaltılık,elmalar ve su var şuan sadece :)Yas acaba kac kiloo verdin merakkkklandim simdi