Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar Bende yarından itibaren başlıyorum 75 kiloyla bakalım ne kadar kilo verebileceğim.. boğazımı tutabilirsem inşallah

Selamlar bende başlamayı düşünüyorum ama bu hafta oruç tutacaktım. Acaba orucumu tutsam akşam yarım porsiyon yapılan yemekten yesem sahur niyetine de elmaları yeşil çayları hüpletsem işe yarar mı? Sabah kahvaltısını ekmeksiz olarak akşam yemeğiyle dengeleyim diyorum?

kızlar ben elma diyeti yapmadım ama suan elma yiyorum geçen ay 1 aya yakın sabahları yesil elma yiyordum sabah ac karnına metabolizma calıstırıyordu pesinden limonlu su tüketiyordum ve kahve bitter cikolata dislerim dis etlerimin daha parlak oldugunu hıssediyordum tekrar basladım yemeye sabahları :)

Ben de 10 gündür oruç tutuyorum motivasyonum çok düştü ben de bu diyeti araştırıyorum iftarda kahvaltı yapsak sonra elmaları yesek gün içinde çok acıkır mıyız ki

Ben de 10 gündür oruç tutuyorum motivasyonum çok düştü ben de bu diyeti araştırıyorum iftarda kahvaltı yapsak sonra elmaları yesek gün içinde çok acıkır mıyız ki
Yani kahvaltı niyetine iftar olucak. Tabi ki uyanalı epey saat geçmiş oluyor. İlk yediğimizdeki metabolizma hızı olmaz belki ama ben böyle deneyeceğim.

kızlar 24 Aralıkta başladım bugün 3. günüm süper durumdayım kendimi eve kapattım ve direk odaklanmış durumdayım.Eve sabah kahvaltılıkları dışında hiçbişey almadım ki gözüm döndüğünde gidip saldırmayayım diye anlayacağınız buzdolabım ve dolaplarım bomboş vee kendimi ciddi ciddi dinç hissediyorum.Ocak 7 de tam 15 gün olacak ve burdan ayın 8 inde sizi bilgilendiricem.Hedef 15 günde 10 kilo ! ve öneri yeşil çay içemeyenler ve tatlı krizine girenler yeşil çayın içine kabuk tarçın ve limon atın gayett tatlı tatlı oluyor.günde 1 tanede sade türk kahvesi ve sade sodanın içine limon öneriyorum..haydi kızlar yaza son 5 ay

Peki aldin mii aca

Peki aldin mii aca
aldım cnm ama öyle böyle değil baya iyi bozdum tatlıların dibine vurdum ve hiç dikkat etmedim.şimdi ayıın 24 ünde yine başladım bugün 5. günüm ve süper gidiyor kesinlikle bozmıcam ayın 8 inde tartılıcam 15 gün sonra. başlamayı düşünüyorsan kesinlikle verdiriyor sonrasında da dikkat etmek lazım.

Elmalari aldim yarin basliyorm cnm peki sen ?

yihuhuhu süper başla cnm başla birbirimize destek olalım :) yarın 6. günüm 6 günde tam 30 tane elma yedim resmen tam gaz devam
Ben kahvaltmi ettim az once ilk elmami yedim canimm asla brakmayi dusunmuyorm 66 kiloyumm ama pazar gnleri kendime izin vermeye karar verdimm esim evdee cok zor olurr yememem tabi dikkatli yerim heraldr belki dayanamayip pazarda yaparim hihihi Yanliz elma aldim yesil sert (tipki yesil elma ) ama tadi eksi degil o kadar cokta tatli degil oldukca sertt amaaa Senin elmalarin nasil

cnm mantıklı pazar günü 1 gün kaçamak çok sorun olmaz abartmadıkça AMAAA söyliyim bende daha öncekinde öyle diyerek kendimi avutmuştum pazar günü kaçamağın ertesi günü yine dön başa yapmış oluyorsun ve zor oluyor bozmasan daha iyi .zaten fark ediceksin ilk 2 gün biraz zor geçebilir ama sakın pes etmek yok. benim elmalarda aynı seninki gibi elma ısırmaktan sıkıldığın an robottan geçir kaşıkla yeee çok keyifli oluyor yediğini bile anlamıyorsun cnm ben 6 gün önce 101.5 kiloyla başladım ve reglydim başladım.şimdi karnımı görsen dümdüzzzz bayaa verdiğimi hissediyorum ocak 8 gelsinnn

Nasil yani cnm 5 kilo versem 5 inide pazar kacamagi ile gerimi aldin yada alirmiyimm ??sil bastani anlamadim ya cnm tarcnlayip yiyormmm miss oluyoo hatta suan elma yiyorm cok rahatimm. Bende 1 60 boy 66 kiloyumm ve 1 cocugm var yasm 23

Nasil yani cnm 5 kilo versem 5 inide pazar kacamagi ile gerimi aldin yada alirmiyimm ??sil bastani anlamadim ya cnm tarcnlayip yiyormmm miss oluyoo hatta suan elma yiyorm cok rahatimm. Bende 1 60 boy 66 kiloyumm ve 1 cocugm var yasm 23
Yaaa acaba tartilsanmii ki cok mrk ettm senin sonucn bana coook gaz verir cnm spor yapiyomsn sen

hayır 5 inide hemen geri almazsın ama bünyen açlığa alışıo hatta aç bile hissetmiyorsun,pazar günü doping yüklemesi yapıosun ve bünye noluo allak bulak pazartesiye eski azmin bile kalmıo o tatlara baktıktan sonra. zaten çok kilon yok 2 hafta sık dişini bozma bencee yine sen bilirsin tabii öneriii eevet tarçınla mükemmmel tatlı isteğide kalmıyor bende yeşil çaya aynen kabuk tarçın atıyorum yeşil çayın tadı kalmıyor misss ..

Yas acaba kac kiloo verdin merakkkklandim simdi
24 yaş . ben daha önceden diyetisyenle 25 kilo kadar vermiştim 96 kilodan 70 kiloya düşmüştüm 1 sene içinde ve gayet sağlıklı beslenerek.. sonra okul dönemi, sınavlar, sevgili durumları falan stresli dönemler geçirdim ve o kadar çok saldımkii..geri aldım 3 sene içinde hepsini. elma diyetiyle yakın zamanda 5 kilo verdim bıraktığımda tam bırakıyorum ve tatlının dibine vuruyorumm..şimdi çok gaza geldiim eve kapattım kendimi kimse yok evde yemek yapan yiyen yok.dolaplarım bomboşş evde bi tek kahvaltılık,elmalar ve su var şuan sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…