Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Bende her gün tartılmak istemiyordum ama hergün gramdan olsa sayıflayınca hoşuma gitti yeşil çay tarifini de deniyim teşekkürler peki onbir gün de kıyafetlerin fark etti mi

Slm bende ins yarin basliycam bu duyet cumartesi basliyamadim misafir vardi . Yesil cay ben kusburnu cayla ikisi birlikte iciyorum tadi guzel eksili oluyor ayni buyuk bardaka hem yesil cay hem kusburnu ( hibiscu) cay koyorum

Slm evt basladim, ben kahvaltimi 12 once yapamiyorum . Sabah 10 bir yesil elma sonra 12 tost tomates yesil zeytin yedim . Iki bardak yesil cay. Suyu zorla icmeye calisiyorum

Aksama tekrar yazarim ins
Bende sabah 1 haslanmjs yumurta 1 kk ligt peynir 1 biber 1 dilim etimek yedim oda ligt veee 3 bardak yesil cayyyy 2 bardakk 9lu cayy vee 3 litre su ictim 4.elmami simdi yiyooorumm sicak yemekkk coook istiyorum amaaaa bu haftaa kacamaksiz tam yapicammm 1 saat kondusyon bisikleti yaptim bu arada

Arkadass 2009dan beri buralardami acaba

Iyi geceler kizlar birinci gunum kacamaksiz bitti 1.5 l suyu zor ictim . Cunku cayi cok iciyorum extra yesil cay ekledim 4 bardak.kilo vermeye ihtiyacim var motivasion icin.aclik yok.zaten arkadaslar cok istakli birisi deyilim ama abur cubur var cok olmasada var sofraya ac oturmadim icin az yiyorum ve sonra tekrar acikiyorum ve agzima tatli bir sey atiyorum mesela cikolata bir sira 4 kare kadar oyle oyle kilo aldim.diyetesiyene gitim bana sen az yedin icin vucut depoluyo dedi ekmek miktarini covalti ama dedi gibi uygulayaladim ins bu seffer olur ve tiroid hastasiyim az calisiyor bununda etkisi var

cnm benimde çikolata krizim tutuyor bende yemek yemesem sorun yok ama abur cubur mahvediyor.. tiroid hastasıysan kendini bir hafta bir dene duruma göre kendini iyi hissedersen devam et..bütün ayarlarını daha da bozma tiroid riskli biliyosun... suyu mutlaka tam oraanda iç, yeşil çay o kadarda önemli değil suya göre kii zaten 3 bardaktan sonrası zararlı diye duymuştum..

Slm sabah wc sonra tartildim bir kilo gitmis :)
C cikolatasevergirl bende dunu kacamaksiz bitirdim 5 elma kahvalti 3 litre 3 3 yesilcaylaa fakat bu sabah hic kilom gitmemis tabi moralim bozuldu ama birakmadim bgnde kahvalti 1 elma 1 litre su 1 yesilcay la dvm ediyorummm. Dun 1 saat bisiklet surmeme ragmen kilom oynamammis formda spor yapmayin yag eriyip kas oluyo vsss diyolar o yuzden tartida yag erisede eksilme olmuyomuss beden acaba arkadaslar tabi incelme varr

Slm bayanlar sabah 10 h bir yesil elma saat 12h kepek ekmekle tost yedim domates zeytin 6 tane suan tokum ac deyilim,uns gunde 1 kilo gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…