Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bozmamalısın cnm eğer o sonucu istiyosan ayın 8ini bekliyosan bozmamalısın diyorum işte ben bundan bahsediyodum dön başa derken dayanamadığın an devamı gelir sakınnn dayanıcazzz
33 kalori sadece pek etkilemezz dimii cnm ☺bde minign pesinee kosturmaktnn bitkin dusuyormm malesef ama devamm

Kızlar merhabalar
Yaklaşık 5 yıl önce bu forumda bayağı bir kilo vermiştim elma diyetiyle.
5-6kilo. Bu diyet gerçekten çok etkili.
Şuan 3. Günümdeyim 1,700 gitti bile.
En hızlı sonuç veren diyet bana göre bu. Arada ödüllendirmek gerekiyor ama bünyeyi. Yoksa devam etmesi ilerleyen günlerde zorlaşıyor. Metabolizma da alıştığı için duraksamalar oluyor. Ödülden kastım kilo yapıcı şeyler değil, örneğin salata çorba gibi.
71,ile başladım 69,3 oldum. Hedefim ilk aşamada 65 ikinci aşamada 59

Cnm dayanamayip tartildim ama artik 8ine kadar asla tartilmam ☺65 kiloyum 1 kilo belkide 1 kilo 200 gram vs gitmiş. .... Hadi bakalim dvaaaaaammmm 59 u gormeyi nasip etsin Allahimmmmm
yihohohoo süper bir günde gayet iyi gitmiş 33 kalorilik ete rağmen bugün tam bire haftam doldu gayet iyi hissedioyurm amaa tartılmam valaa çok kararlıyım.bende 15. gün tartıya bir bakıcam 10 kilo vermiş olmak istiyorumm inşallaahhhh

süper cnmm bende 1 haftadır yapıorum destek olalım birbirimize burdaaa kilo verdikçe yazalım birbirimi gaza getirelimm sonuçlar güzel olsunn

süper cnmm bende 1 haftadır yapıorum destek olalım birbirimize burdaaa kilo verdikçe yazalım birbirimi gaza getirelimm sonuçlar güzel olsunn
Evet canım yazalım
Bu arada evde olup çalışmayanlara yürüyüşle desteklemelerini tavsiye ederim. Daha da şaşırtıcı sonuçlarla karşı karşıya kalıyorsunuz o zaman.
Bugün yürüyüş 65dk
Çalışanlar için zor olabilir çünkü diyet çok düşük kalorili yorabilir sizi.

aynen 1 -2 haftadan sonra bende başlıcam yürümeye.verilsin kilolar hihih :)

Kizlarr cokkk ise yarayann bi diyet ve kalici kilo verdiriyoo emin olun cooook kacamaklar yaptm bu hafta ina ragmen 64 kilo olmusumm ptesi tekrardan ayin 9 una kdr dvm edicemmmmm insallah ☺☺☺

Canimmmm sen devam degilmii incellme varmi insanlarin tepkisi nasil

Canimmmm sen devam degilmii incellme varmi insanlarin tepkisi nasil
bende diyetten vazgeçtin sessizce kaçtın zannetim cnm ben aynen tam gaz devam yılbaşında ufacık bir kaçamak haricinde tamamen devam zayıfladığımı hissediyorum ama inatla tartılmıyoruum 8 ocak tartı günüm sendee kaçamağı falan bırak artıkk başladık devam ettirelimmm

Merhabalar bende ilk önce american diyeti yapmaya karar verdim sonra baktım hesaplamak zor biraz Elma diyeti yapmaya karar verdim. Niyetim 15 gün yapıp ara verip tekrar yapmak perşembe günü başladım 75.0 tam kilom birinci gün 73.7 düştüm ilk gün tabi su kaybı ama olsun iyi motivasyonu oldu 2.gün 73. 4 bu sabah yani 3.gün 73.0 geldim. Hedefim 65 olmak sonra 60 kilo olmak yapan arkadaşlar bir birimize destek olalım.....

Birde yaptıklarımı yazıyım ilk gün tost yaptım yeşillik ve çayla içtim.
Gün içinde 6 Elma yedim. Yeşil çay içmedim midem bulandı zorlamak istemedim 2.5 lt su içtim diğer günler tost değil ekmek peynir iki zeytin bol yeşillik yine 6/7 Elma yedim yeşil çay yine içemedim bana çok acı geliyor şekersiz ama biraz alışırsam içmeye başlıcam en son akşam 20:00 Elma yiyorum. Yapacak arkadaşlar ilk gün biraz baş ağrısı oldu ikinci gün alıştım bir de yeşil çaya alışırsam çok iyi olacak

cnm hoşgeldin :) benimde 11. günüm. yardımcı olıyım bende yeşil çay içemiyordum formülü buldum sende uygula rahat rahat içersin. bir fincana yeşil çay,kabuk tarçın, kesilmiş limon parçası ve taze nane at yeşil çayın tadı bilee kalmıyor kabuk tarçında baya tatlandırıyor.uygula teşekkür ediceksin birde gün gün tartılma ya haftalık tartıl yada 15 günlük.. bende öyle yapıcam daha çok hırslanıyorsun bu şekilde.tartıda zayıfladığını gördüğünde gaza gelip bişeyler atıştırırsın yoksa ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…