- 27 Ağustos 2012
- 1.884
- 103
ben dunde yedım gene elma mıda yedım 2 lıtre su bıde 2 bardak yesılcay da ıctım sonuceee sonuc goren yok mu baska?
selamlar, ben de hep yapmak istiyorum cok gaza geliyorum ama hep kaliyor bir sekilde.
Bizde iyi sen neden sakata soktun zavallicik guzelim elma diyetini sekerim kusturceksin sonra bida barismicak bizimlegünaydın kızlarss diyet sakatta en yakın zamanda toparlıcam :) sizlerde nasıl gidiyor ?
tatildeydim kızlar biliyosunuz direk diyet miyet iptal oluyor. :) hoş hep bahane ya neysee dönüşüm muhteşem olacakdaha çok hırslanıyorum
cnm yazın elmanı kilosu 7 lira oluyor.artııı yaza yapıcağına kışın aç kal yaza bikinilerimizi sağlam kafa süper kendimize güvenle girelim..yoksa yine güneş gözlüklerimizi takıp kemik sayılı hatunlara küfür edicezya ben bu elma diyetini yaza dogru yapacagim sanirim, hatta bahara dogru.
2 gündür ses alamıyoruzz günaydınlar iyi akşamlar isterizz diyet ne durumdaaa ? :)Bende dayanmaya calisiyorum cunku artik elma bile gormek Istemiyorum dun biraz kacamak yaptim ama devam
merhaba :) başlardaki yazılanları okudum ama çokkk fazla yazı var siz 65 civarında başlamıştınız sanırım en başta kaç kilo verdiniz ne kadar zamanda verdiniz ben de yarın başlamayı düşünüyorum daAy sen cevap yazınca yoksa dedim bana yazmamışmıydı? Balıklama atladım galiba dedim ama değilmiş
Araligin son haftasi oooo heyecan var yanicnm yazın elmanı kilosu 7 lira oluyor.artııı yaza yapıcağına kışın aç kal yaza bikinilerimizi sağlam kafa süper kendimize güvenle girelim..yoksa yine güneş gözlüklerimizi takıp kemik sayılı hatunlara küfür edicezaralığın son haftası başlıorum ben katıl bize
Canim uzun zaman oldu inan sureci ve verilen kiloyu hatirlamiyorum ama guzel kilo vermistim ben.merhaba :) başlardaki yazılanları okudum ama çokkk fazla yazı var siz 65 civarında başlamıştınız sanırım en başta kaç kilo verdiniz ne kadar zamanda verdiniz ben de yarın başlamayı düşünüyorum da
Selam ben yarın başlsmayı düşünüyorumHu huuu kimsecikler yokmu???
Kizlar elma diyetine baslayan varmi?
Birlikte yapalim destek olalim.
mrh tek tek okudum ben dünden başladımCanim uzun zaman oldu inan sureci ve verilen kiloyu hatirlamiyorum ama guzel kilo vermistim ben.
Tekrar baslamayi dusunuyorum ama.
Selam ben yarın başlsmayı düşünüyorum
Kizlar isterseniz 2. Takima da gelin, birlikte motivasyon saglariz.mrh tek tek okudum ben dünden başladım
bakalım ne zamana kadar sürer vermem gereken 40 kilo var. 2 hafta once yaptım 3 günlüğüne 2 kilo verdim ve o 2 kiloyu hiç almadım. ben sabah kahvaltımı güzel yapıyorum.
Hoşgeldin canim...Usenmeden bütün mesajları tek tek okudum :) bende başladım bugün 2 fincan yeşil çay içildi bile ve 5 gün bırakmadan devam edicem inşallah .
Başlangıç kg = 75.800 gr
Boy = 1.77
İlk hedef = 70
Hadi Bismillah ♡