Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Bugünden itibaren başlıyoruz, cuma tartılıyoruz, istersen benim takıma da gelebilirsin canım..
Yeni bir sayfa açsan aslında sadece elma diyeti yapanlar için daha düzenli olmazmı acaba?
Bu arada 70,7 başladım yalnız ben kahvaltı yapamıyorum geç başlıyorum güne ve 1 kg elma 7 adet gelmiş 2 saatte bir bitmez acıktıkca yesem olurmu yoksa 2 saat şartmı?

Yeni bir sayfa açsan aslında sadece elma diyeti yapanlar için daha düzenli olmazmı acaba?
Bu arada 70,7 başladım yalnız ben kahvaltı yapamıyorum geç başlıyorum güne ve 1 kg elma 7 adet gelmiş 2 saatte bir bitmez acıktıkca yesem olurmu yoksa 2 saat şartmı?
Canım burası zaten elma diyeti yapanların topiği, ayrı sayfaya gerek yok, ha takım dersen senide beklerim benim takıma.

Anasınıfı öğretmeni olduğum için günüm çok tempolu genelde o yüzden sporsuz malesef sabah kalkınca ilk isim ılık suya limon sıkıp içmek ve tostumu hazırlıyorum sonra da 2 saatte bi elma ve 3 bardak yeşil çay veee 3 litreye yakın su içiyorum bu kadar zor kg veren bünyem olmasına rağmen çok şaşırdım kaçamak yapmadan devam edin derim mutlaka :KK15: inşallah verirsiniz sizdeee

Anasınıfı öğretmeni olduğum için günüm çok tempolu genelde o yüzden sporsuz malesef sabah kalkınca ilk isim ılık suya limon sıkıp içmek ve tostumu hazırlıyorum sonra da 2 saatte bi elma ve 3 bardak yeşil çay veee 3 litreye yakın su içiyorum bu kadar zor kg veren bünyem olmasına rağmen çok şaşırdım kaçamak yapmadan devam edin derim mutlaka :KK15: inşallah verirsiniz sizdeee
Bugün 2. Günüm yarın tartılıcam ben yeşil çay içemiyorum malesef :KK43: 2 günde 2 kg süper ama inşallah devamı gelir merve deniz bende bu arada hedef kaç?

Bugün 2. Günüm yarın tartılıcam ben yeşil çay içemiyorum malesef :KK43: 2 günde 2 kg süper ama inşallah devamı gelir merve deniz bende bu arada hedef kaç?
Memnun oldum denizcimm :KK200: 2 hafta sonra nişanım var hedef 65 67 inşallah :KK68: ama bence gözünü kapat ilaç gbi iç yeşil çayı sogusun hatta su niyetine de olsa iç bence :) senin kg ve hedef kaç ?

Memnun oldum denizcimm :KK200: 2 hafta sonra nişanım var hedef 65 67 inşallah :KK68: ama bence gözünü kapat ilaç gbi iç yeşil çayı sogusun hatta su niyetine de olsa iç bence :) senin kg ve hedef kaç ?

Ah keşke içe ilsem ger türlü denedim ama malesefBen 70.7 başladım bu sabah 69.6 olmuşum. hedefim 52-53 inşallahhh diyorum çok uzak görünsede
Allh mutlu mesut etsin bu arada daim olsun inşallah tebrikler şimdiden.

Kızlar bu diyeti yaparken kendinizi bedenen ve ruhen nasıl hissediyorsunuz zorlukları neler bana söyler misiniz lütfen..

Tüm sayfaları okuyamadım malum çok var.
Okuduğum kadarıyla da yeterli anlamadım ben nedense

Ben cevap veriyim sabahları 2 dilim kepek ekmeğe yagsiz peynirli tost yanında yeşillik falan yiyebilirsiniz sonra gün boyu elma ve 2 buçuk litre su mutlakaa

Teşekkür ederim canım cevabın için.
Peki sen kg verdin mi bu şekilde? verdiysen ne kadar zamanda verdin? spor olarak herhangi bir şey yaptın mı?

X