Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kahvaltı : elma süt yulaf ezmesi
ara sütlü kahve
öğle : elma süt yulaf
ara: bimde satılan küçük galetalardan peynir
aksam galeta protein
ara sütlü kahve
ben asırı kısamayacam ders calısmam gerekiyor midem kazındıkça galetalardan bir iki tane yerm diye düsünüyorum

günaydınn cnm ben bikaç gündür seni takipteyim baya iyi gidiosun sanırım MAŞALLAH diyorum. bende baya yaptım ama elmadan bıkınca bıraktım yine. Ne durumdasın ne hissediosun varmı değişklik ?
Slm canim gunaydinlar olsun guzel gununuze suan 6 tinci gundeyim baya bi hafifleme var ama henuz tartilmadim artik bakicaz ama sorun elmadan baya bi sogudum bakalim ne olcak

yasasın pazartesiler yeniden başladik bakalim bu halsızlık gripden kurtulsam duzguınce başlıycam bugun baslıom yenıden kızlar 99,9 ile pazar gunu tartılcam sadece hadi bakalım nolcak
hıc tartılan varmı bu arada

Selam arkadaşlar bende 1 haftadır hafiften başladım bugün tam anlamıyla başladım. bu diyeti 3 yıl önce 10 gün yaptım 66 dan 61 e düşmüştüm. fark edilecek kadar zayıflamıştım hiç olmayan kıyafetlerim olmuştu görünürde gerçekten fark ediliyor. hamile kalana kadarda geri almamıştım. 2 doğumdan sonra 96 kilo oldum 40 kilo vermem lazım. bakalım hayırlısı

valla dogru aynen ole oluyor evden cıkmıycaksın yoksa yenıyor bıde benım kocam gbı obur sa yanınızdakı destek yerıne ye gulum dıyor :) napcaz kızlar bız

valla dogru aynen ole oluyor evden cıkmıycaksın yoksa yenıyor bıde benım kocam gbı obur sa yanınızdakı destek yerıne ye gulum dıyor :) napcaz kızlar bız
önce destek verirler ye gülüm diye sonraaa toton büyüdü şuran çıktı süreklii yiyosun dikkat et derler biz o desteklerinden uzak duralım kızlars hedefe odaklanalımzayıflamanın cidden tam zamanı en basiti bir kere yeşil elma ucuzladı.yazın 6 7 tl den buluoduk yani

kızlar ben 99,9 dun aksama kdr dıyetım ıyıydı aksam kocısım sagolsun gene bozdurdu ama gene de 99,1 yanı kacamaklara ragmen -0,800 gr bugun bakalım nolcak acıktım

kızlar ben 99,9 dun aksama kdr dıyetım ıyıydı aksam kocısım sagolsun gene bozdurdu ama gene de 99,1 yanı kacamaklara ragmen -0,800 gr bugun bakalım nolcak acıktım

eee sonuc goren yok mu baska?

selamlar, ben de hep yapmak istiyorum cok gaza geliyorum ama hep kaliyor bir sekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…