- 20 Kasım 2015
- 54
- 31
- 40
Iyi yapmissin bacim elma yiycem diye mahfoldum keske bende baslamadan herseyi yeseydim ohhhhh sefan olsunben de yarın baslıyorum kızlar diye girecem diye bgn bayagı bir yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi yapmissin bacim elma yiycem diye mahfoldum keske bende baslamadan herseyi yeseydim ohhhhh sefan olsunben de yarın baslıyorum kızlar diye girecem diye bgn bayagı bir yedim
Kolay gelsin bacim allahim Seninde hepimizinde yardimcisi olsunBnde bugün başladım kızlar
günaydınn cnm ben bikaç gündür seni takipteyim baya iyi gidiosun sanırım MAŞALLAH diyorum. bende baya yaptım ama elmadan bıkınca bıraktım yine. Ne durumdasın ne hissediosun varmı değişklik ?Gunaydin canlar nasilsiniz dietler nasil gidiyor butun guzellikler sizlerle olsun bu gunun sabahinda,
Slm canim gunaydinlar olsun guzel gununuze suan 6 tinci gundeyim baya bi hafifleme var ama henuz tartilmadim artik bakicaz ama sorun elmadan baya bi sogudum bakalim ne olcakgünaydınn cnm ben bikaç gündür seni takipteyim baya iyi gidiosun sanırım MAŞALLAH diyorum. bende baya yaptım ama elmadan bıkınca bıraktım yine. Ne durumdasın ne hissediosun varmı değişklik ?
Sağol tatlımKolay gelsin bacim allahim Seninde hepimizinde yardimcisi olsun
valla dogru aynen ole oluyor evden cıkmıycaksın yoksa yenıyor bıde benım kocam gbı obur sa yanınızdakı destek yerıne ye gulum dıyor :) napcaz kızlar bızsakın pes etmeyin kızlars bende yapıodumm elma diyetini ,bıraktığınız gün mutlaka devamı geliyo özlediğiniz herşeyi yiyosunuz sonra dön başa :/ uzun süre kilo vermek isteyenler tutmalı ve bende tekrar başlayıp kendimi eve kapatıcam yoksa kaçıyo ipin ucu
önce destek verirler ye gülüm diye sonraaa toton büyüdü şuran çıktı süreklii yiyosun dikkat et derler biz o desteklerinden uzak duralım kızlars hedefe odaklanalımzayıflamanın cidden tam zamanı en basiti bir kere yeşil elma ucuzladı.yazın 6 7 tl den buluoduk yanivalla dogru aynen ole oluyor evden cıkmıycaksın yoksa yenıyor bıde benım kocam gbı obur sa yanınızdakı destek yerıne ye gulum dıyor :) napcaz kızlar bız
Şimdilik iyi gidiyom ben senden ne haberGunaydin canlarim nasilsiniz hanimlar dietler nasil gidiyor
Bende dayanmaya calisiyorum cunku artik elma bile gormek Istemiyorum dun biraz kacamak yaptim ama devamŞimdilik iyi gidiyom ben senden ne haber
Tartildinmi pekiBende dayanmaya calisiyorum cunku artik elma bile gormek Istemiyorum dun biraz kacamak yaptim ama devam
kızlar ben 99,9 dun aksama kdr dıyetım ıyıydı aksam kocısım sagolsun gene bozdurdu ama gene de 99,1 yanı kacamaklara ragmen -0,800 gr bugun bakalım nolcak acıktımönce destek verirler ye gülüm diye sonraaa toton büyüdü şuran çıktı süreklii yiyosun dikkat et derler biz o desteklerinden uzak duralım kızlars hedefe odaklanalımzayıflamanın cidden tam zamanı en basiti bir kere yeşil elma ucuzladı.yazın 6 7 tl den buluoduk yani
kızlar ben 99,9 dun aksama kdr dıyetım ıyıydı aksam kocısım sagolsun gene bozdurdu ama gene de 99,1 yanı kacamaklara ragmen -0,800 gr bugun bakalım nolcak acıktım