Evet canım, 2. takım kaptanıyım..Bende daha önce denedın dıye sana yazmıstım ama ablada yazmıs oldu :)) kaptan falan yazıyor ya .
Şu an 70 lerdeyim...
Boy 1.64
Aslında başlasam yılbaşına kadar güzel kilolar versem süper olur..
Yarın eşimin doğum günü ve kutlama gece geç saatte olacak ama sonraki gün neden olmasın dimi
Evet canım, 2. takım kaptanıyım..
Hatta bakın ne dicem, takıma da girebilirsiniz, birlikte kilo takibi yaparız, ne dersiniz?
Estağfurullah hayatım..Takım ne takmıcahıllıkk .
Canim sen tam olarak nasil yapmistin lutfen anlatirmisinYararını gordun mu pekı gozle gorulur ?
Bende yeni uye oldum daha fazla alamiyorum bende atiyorum hemen k.bakmayin sekerlerAy sen cevap yazınca yoksa dedim bana yazmamışmıydı? Balıklama atladım galiba dedim ama değilmiş
Sabah kahvaltı sonrası elma ile devam etmiştim güne...Akrepcigim anlat nolursun sen nasil yapmistin birazdaha gayret edelim hic olmassa kurtulmak istiyoruz su yapisip kalan su kilolardan
Çok iyi. Sen kaç kilosun canım, boy kaç?Kurtulcazmi bu kilolardan bugun tardildim 1 kilo 400 gr verisim sence iyimi 3 gunde yoksa kotumu
Canim Ben 74. 4le basladim boyum 157 suan 73 olmusumÇok iyi. Sen kaç kilosun canım, boy kaç?
Ödem attırıyor tabi..Geçen ay bu diyeti bnde yapmıştım 3 gün zor dayandim akşamında bozmustum 2 kilo vermiştim azim eksi eksi olmuştu ve ilk gün wc çok fenaydi
O zmn sayfada kimse yazmiyodu eee tabi yazili da olsa arkadaş önemli kizlar
Şu an hala diyetteyim
Aynen canımÖdem attırıyor tabi..