Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Hanimlar Ben kaciyorum butun guzellikler sizlerle olsun geceniz guzel sabahiniz mutlulukla dolsun malum yarin erken kalkicam is var sevgiyle kalin grs bide nolur beni yalniz birakmayin sekerler:KK24::KK68::KK36:

Geçen ay bu diyeti bnde yapmıştım 3 gün zor dayandim akşamında bozmustum 2 kilo vermiştim azim eksi eksi olmuştu ve ilk gün wc çok fenaydi
O zmn sayfada kimse yazmiyodu eee tabi yazili da olsa arkadaş önemli kizlar
Şu an hala diyetteyim

Geçen ay bu diyeti bnde yapmıştım 3 gün zor dayandim akşamında bozmustum 2 kilo vermiştim azim eksi eksi olmuştu ve ilk gün wc çok fenaydi
O zmn sayfada kimse yazmiyodu eee tabi yazili da olsa arkadaş önemli kizlar
Şu an hala diyetteyim
Ödem attırıyor tabi..

arkadaslar meraba ben de elma diyeti yapmak istiyorum birbirimize destek olarak verebiliriz insallah kilolarımızı benim 30 kilo fazlam var :KK43: fakat ben ders calısıyorum süt yulaf ezmesi ile biraz degistirebilirim diyeti

Kizlar hasta olfum yedim biseyler halada kirginlik var ustumfe ama bugun basliyorum 100 olmusum :KK43:
Bi pazar gunu bide haftaya pazar tartilcam haftaya 90 olcam kararliyim
Bide yogurt zencefil zerdecal tarcin yiycem
Sizler neler yapiosunua

Merhabalar arkadaşlar
Bende aranıza katılmak istiyorum...
Doğumdan 2 kilom evlendikten sonra hamile kaldığım süre boyunca da aldığım bir 6 kilo fazlam var...
İki haftadır yediklerime dikkat ediyorum ekmek hiiç yemiyorum herkes zayıfladın diyor ama ben anlayamıyorum
Aynanın karşısına geçince bakıyorum ki bi değişiklik yok
Bende bu diyeti yapmaya kadar verdim
Ve şunu merak ediyorum dış görünüşte hemen farkediyorum?

X