Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Meraba canlarim suan tam 2 bucuk gun oldu elma dietine baslayali ve ben cok mutluyum cunku 1 kilo 400 gr verisim son hiz devam bakalim ilerleyen gunlerde nasil olucak harikaaaaaaaaaaaa

merhaba kızlar hepinize başarılar. 20 yaşındayım çalışıyorum sabah kahvaltı yapma alışkanlığım yok malesef işe geldiğğim zaman 1 nescafe içiyorum. öğlen 12 de burda çıkan yemek den yiyorum.akşam da evde 7:30 gibi yiyorum. gün boyu 2 yeşil çay ve 2 litre ye yakın su içiyorum. Bana tavsiyeniz var mı ?

Selam kızlar :) şuan akşam yemeği yenıyo kendımı odaya kıtledım bugun hıc kaçamak yoktu 2 lıtferede su ıctım suan 3 uncuyu ıcıyorum . 5 adet elma yedım . Abla çok sevındım ıns ıstedıgım gıbı bır belım olur hepımızın :)

Evet gelelim bugun bugun 3 gunum bildiginiz uzere bugun suana dek 5 lt ye yakin su ictim 3 bardak sade kahve ve biraz once 3cuncu elmami yedim hadi hayirlisi bugunde kazasiz belasiz bitirdik haydi ince beller zamani yasasinnnnnnnnnnn

Ay kızlar heveslendirdiniz beni de..
Bende başlasammı acaba?
Tam da elma mevsimi ve çokda severim..

Hala başlamadın mı sen aa hemen yarın şaka bır yana kaç kılosun boy vs.
Şu an 70 lerdeyim...
Boy 1.64
Aslında başlasam yılbaşına kadar güzel kilolar versem süper olur..
Yarın eşimin doğum günü ve kutlama gece geç saatte olacak ama sonraki gün neden olmasın dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…