Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

eee sonuc goren yok mu baska?

selamlar, ben de hep yapmak istiyorum cok gaza geliyorum ama hep kaliyor bir sekilde.
ben dunde yedım gene elma mıda yedım 2 lıtre su bıde 2 bardak yesılcay da ıctım sonuc
98,4 yani -0,700 gr vermişim işe yariyor yapın
bıde yemezsem bunlari ben heralde 1 kg vercem :)

kızlar dun dıyetı yapamadım ama 98,3 cıktım gene 0,100 gr gtmıs bugun hıc bozmıycam kararlıyım yarıne 97 olucammmm :)

ya ben bu elma diyetini yaza dogru yapacagim sanirim, hatta bahara dogru.
cnm yazın elmanı kilosu 7 lira oluyor.artııı yaza yapıcağına kışın aç kal yaza bikinilerimizi sağlam kafa süper kendimize güvenle girelim..yoksa yine güneş gözlüklerimizi takıp kemik sayılı hatunlara küfür edicez :KK70: :KK70: aralığın son haftası başlıorum ben katıl bize :KK70: :KK66:

Ay sen cevap yazınca yoksa dedim bana yazmamışmıydı? Balıklama atladım galiba dedim ama değilmiş :KK70:
merhaba :) başlardaki yazılanları okudum ama çokkk fazla yazı var siz 65 civarında başlamıştınız sanırım en başta kaç kilo verdiniz ne kadar zamanda verdiniz ben de yarın başlamayı düşünüyorum da

cnm yazın elmanı kilosu 7 lira oluyor.artııı yaza yapıcağına kışın aç kal yaza bikinilerimizi sağlam kafa süper kendimize güvenle girelim..yoksa yine güneş gözlüklerimizi takıp kemik sayılı hatunlara küfür edicez :KK70: :KK70: aralığın son haftası başlıorum ben katıl bize :KK70: :KK66:
Araligin son haftasi oooo heyecan var yani:KK45:

merhaba :) başlardaki yazılanları okudum ama çokkk fazla yazı var siz 65 civarında başlamıştınız sanırım en başta kaç kilo verdiniz ne kadar zamanda verdiniz ben de yarın başlamayı düşünüyorum da
Canim uzun zaman oldu inan sureci ve verilen kiloyu hatirlamiyorum ama guzel kilo vermistim ben.
Tekrar baslamayi dusunuyorum ama.

Hu huuu kimsecikler yokmu???

Kizlar elma diyetine baslayan varmi?
Birlikte yapalim destek olalim.

Canim uzun zaman oldu inan sureci ve verilen kiloyu hatirlamiyorum ama guzel kilo vermistim ben.
Tekrar baslamayi dusunuyorum ama.
mrh tek tek okudum ben dünden başladım
bakalım ne zamana kadar sürer vermem gereken 40 kilo var. 2 hafta once yaptım 3 günlüğüne 2 kilo verdim ve o 2 kiloyu hiç almadım. ben sabah kahvaltımı güzel yapıyorum.

Selam ben yarın başlsmayı düşünüyorum

mrh tek tek okudum ben dünden başladım
bakalım ne zamana kadar sürer vermem gereken 40 kilo var. 2 hafta once yaptım 3 günlüğüne 2 kilo verdim ve o 2 kiloyu hiç almadım. ben sabah kahvaltımı güzel yapıyorum.
Kizlar isterseniz 2. Takima da gelin, birlikte motivasyon saglariz.
Burda da yazariz takimda da...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.181064/page-7754#post-44056119

Az sonra kahvalti yapicam, disari ciktigimda alirim yesil elmami da..

Bugunku kilom 71.9
Baslayalim bugun, ilk gunum olsun..

Haydi bismillah...

Usenmeden bütün mesajları tek tek okudum :) bende başladım bugün 2 fincan yeşil çay içildi bile ve 5 gün bırakmadan devam edicem inşallah .
Başlangıç kg = 75.800 gr
Boy = 1.77
İlk hedef = 70
Hadi Bismillah ♡
Hoşgeldin canim...
Hayirli olur insallah :KK200:

Ben birde takımlardan kuşlarla yaris baslattim..

X