- 20 Kasım 2015
- 54
- 31
- 40
Yok hic zorlanmadim hatta inanirmisiniz 4duncuyu bile zorlanarak yedimİlk gunde 4 elma ile zorlanmadinmi canim?
Budertler bendede var bende bazi seyleri almak icin erteledim ama tek korkum sonuc alamamakEvet canim . bende bugun 4 tane yiyeceğim ilk elma 12 de . gerçekten artik zayiflamak istiyorum inan mont alacagim almiyorum yakismiyor .
Budertler bendede var bende bazi seyleri almak icin erteledim ama tek korkum sonuc alamamak
Yanlis anlamassan bisey sormak istiyorum istersen cvpla istersen cevaplamayabilirsinde neden bukadar sikayetcisin goguslerindenBenimde tek derdim bu suan net kilomu bilmiyorum ama inş olucak . Her şeyin en iyisi olsun artik etek giymek istiyorum ve goguslerimden de çok şikayetciyim .
Yanlis anlamassan bisey sormak istiyorum istersen cvpla istersen cevaplamayabilirsinde neden bukadar sikayetcisin goguslerinden
Merhaba oncelikle gecmis olsun bende ilk defa bu dieti yapiyorum ama sunu soyleye bilirim su cok onemli butun dietlerde lutfen cok su icmeye gayret etBugün diyete başladım sabah kahvalti öğlen bi elma hastayım da hiç karnım acıkmıyor nolacak bilmem su da içemiyorum
Kizlar lutfen aynayaa bakip daha guzel gorunmek istiyorsak kacamak yok hadi gayret biz bu isi basaracagizKızlar ya ılk gunum aksam azıcık yemek yesem cok acım vede makarna ve ıspanak varsızde yaptınız mı bu kaçamakları 3 lıtfe su ıctım öğlende corba bozuldumu dıyetım ya .
Gunaydin ablacim nasilsin diet nasil gidiyor
Cok guzel gidiyor ablacim bugun 3 gun heyacanla bekliyorum bugun tartilacagim ins yuzumuz guler seninki nasil gidiyorGunaydin ablacim nasilsin diet nasil gidiyor
Cok guzel gidiyor ablacim bugun 3 gun heyacanla bekliyorum bugun tartilacagim ins yuzumuz guler seninki nasil gidiyor