Kesinlikle tam destek hep destekMrb kizlar bende geldim lutfen lutfen desteginizi banada verin bende elma diyetini yapmayi dusunuyorum ama okadar cok diet yaptimki biraz kilo verdikten sonra yine takilip kaliyor ve ben cok uzuluyorum bu gercekten fayda ediyormu beni yalniz birakmayin lutfen
Tmm canim start verildi hadi bakalim ins guzel olucak elmalar hazirKesinlikle tam destek hep desteko halde sabah itibariyle start veriyoruuuuuzzzz hadi kolay gelsin
Dieti bozmak yok kizlar hep birden manken gibi olucaz sekerlerrrrr onu dusunerek devammmmnnmmmmnmmnmmMerhaba esrtln :) ben 2 sene önce bu diyetle 65ten 60a düşmüştüm. Sonra çok diyet denedim ama hepsinde ya istediğim kiloyu veremediğim için moralim bozuldu diyeti bozdum ya da tüm kiloları geri aldım. Şu ana kadar denediğim diyetler içinde en etkilisi bu oldu.
Evet haklısın, disiplinli bir şekilde yapılması gereken zor bir diyet ama etkili gerçekten. Ve pek sağlıklı olmasa da bu diyetle hızlı kilo verince morali düzeliyor insanın. Diğer diyetlerde günde ya 100 gr veriyorum ya da hiç vermiyorum moralim bozuluyor bozuveriyorum diyeti...
Benim de vermem gereken bir 8-10 kilom var. En azından verebildiğim kadarını bu diyetle vermek istiyorum. bugün başladım şu ana kadar da çok şükür bozmadan uydum diyete, ama gözümün önünden ne yemekler geçti belli değil :)) en iyisi ikimiz de birbirimize gaz verelim :)
Bence olabilir bende kahveci biri olarak ayni seyi dusundum yesilcay icemiyorum bol su ve sut seker olmadan kahve mantikliSlm sekerler oncedende belirtigim gibi bugun itibariyle basladim baslanginc kilom 74 simdiye dek 3 elma yedim ve 2 litre su ictim gayet guzel gidiyor ama bi sorum olucak? Ben yesil cay veya normal cay bile icemiyorum sadece hicbirsey ilave etmeden kahve iciyorum acaba yinede verebilirmiyim kizlarrrrrrrrrr
Degilmi arkadasim ama ya kilo veremessek nolcakBence olabilir bende kahveci biri olarak ayni seyi dusundum yesilcay icemiyorum bol su ve sut seker olmadan kahve mantikli
Aynen oyle yinede dikkat et arkadasim kendine ahhhhh bu kilolar oldurecek beniiiiBugun gayet iyiydi hersey sadece aksam ustu hafif bas donmesi yasadim birkac kez o kadar oda normal sanirim.. kesinlikle tartilmayacagim pazara kadar gozlem altinda tutunca kötü oluyor insan..
Gunaydin kizlar yeni gununuz guzel gecmesi dilegiyle nasilsiniz canlar
Boyum 157 canım.Elma diyetinden önce 65tim,elma diyetini yaptım 52 oldum. Hedefim 45 kg. Şimdi elma diyetini bozdum yaaYarın yoğurt diyetine başlıcam ama çorbasnı salatasını falan içmicem sadece yoğurt yicem çokk acıkırsam bi dilim kepekli ekmek yicem sporuda yapıcaam :) Şans dileyin bana :)
As. Canim Ben calistigim icin kahvalti yapmiyorum dun 1 gundu 3 lt su 5 bardak sade kahve ictim 4tanede elma yedim bugunde simdi ilk elmayi yoyorum. Bakalim.evet birbirimize destek olalimki basariyla dietimizi tamamlayalim acaba vereceekmiyiz su kilolariSelam kızlar :)
Bugün ilk gün :) aç karnına 1 bardak sogan suyu içtim .
Az bir kahvaltı yaptım peynir , yumurta vs .
Ben bugun 4 elma yıyecegim yarın 5 sonra 6 vs
Siz kaç elma yıyorsunuz ? Kaç kg verdınız ?
Ben 58 kıloyum . boyda 1.56 . Benım gobek sorun bır de gogusler .
88 cm karın sızce olur mu dersiniz ? Süreklı yazalım destek olalım bırbırımıze . Cevaplarını beklıyorum motıve edelım .
İlk gunde 4 elma ile zorlanmadinmi canim?As. Canim Ben calistigim icin kahvalti yapmiyorum dun 1 gundu 3 lt su 5 bardak sade kahve ictim 4tanede elma yedim bugunde simdi ilk elmayi yoyorum. Bakalim.evet birbirimize destek olalimki basariyla dietimizi tamamlayalim acaba vereceekmiyiz su kilolari
As. Canim Ben calistigim icin kahvalti yapmiyorum dun 1 gundu 3 lt su 5 bardak sade kahve ictim 4tanede elma yedim bugunde simdi ilk elmayi yoyorum. Bakalim.evet birbirimize destek olalimki basariyla dietimizi tamamlayalim acaba vereceekmiyiz su kilolari
İlk gunde 4 elma ile zorlanmadinmi canim?