Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Kesinlikle tam destek hep destek o halde sabah itibariyle start veriyoruuuuuzzzz hadi kolay gelsin

Slm sekerler oncedende belirtigim gibi bugun itibariyle basladim baslanginc kilom 74 simdiye dek 3 elma yedim ve 2 litre su ictim gayet guzel gidiyor ama bi sorum olucak? Ben yesil cay veya normal cay bile icemiyorum sadece hicbirsey ilave etmeden kahve iciyorum acaba yinede verebilirmiyim kizlarrrrrrrrrr

Dieti bozmak yok kizlar hep birden manken gibi olucaz sekerlerrrrr onu dusunerek devammmmnnmmmmnmmnmm

Bence olabilir bende kahveci biri olarak ayni seyi dusundum yesilcay icemiyorum bol su ve sut seker olmadan kahve mantikli

Selam kızlar :)

Bugün ilk gün :) aç karnına 1 bardak sogan suyu içtim .
Az bir kahvaltı yaptım peynir , yumurta vs .
Ben bugun 4 elma yıyecegim yarın 5 sonra 6 vs
Siz kaç elma yıyorsunuz ? Kaç kg verdınız ?
Ben 58 kıloyum . boyda 1.56 . Benım gobek sorun bır de gogusler .
88 cm karın sızce olur mu dersiniz ? Süreklı yazalım destek olalım bırbırımıze . Cevaplarını beklıyorum motıve edelım .

Gunaydin kizlar yeni gununuz guzel gecmesi dilegiyle nasilsiniz canlar

Aa merhaba canım :) bır konudakıda cevaplarımı beğenmiştin sanırım ?
Yazacaktım malesef bazı densızler yuzunden ban yedım yazamadım . Kaçıncı günün kılo kaç ? Bu arada ıyı sayılırım sen nasılsın :)?

Son düzenleme:

Merhaba :) Harikasın :))
Ama ıdeal kılon 49 canım boyumuz hemen hemen aynı bende 56 yım ıdeal kılom hesaplandıgında 49 dıyor . Bu arada gogus vs kuculme oldumu ?

As. Canim Ben calistigim icin kahvalti yapmiyorum dun 1 gundu 3 lt su 5 bardak sade kahve ictim 4tanede elma yedim bugunde simdi ilk elmayi yoyorum. Bakalim.evet birbirimize destek olalimki basariyla dietimizi tamamlayalim acaba vereceekmiyiz su kilolari

İlk gunde 4 elma ile zorlanmadinmi canim?

Evet canim . bende bugun 4 tane yiyeceğim ilk elma 12 de . gerçekten artik zayiflamak istiyorum inan mont alacagim almiyorum yakismiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…